ja dhe INDIANET E ITALISE u ulen para mbreterise britanike.......
ja dhe INDIANET E ITALISE u ulen para mbreterise britanike.......
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Urime Manchester United!
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Ne nje ndeshje ka gjithmon nje fitues?
Kur perballen me njeri-tjeterin dy persona ka nje fitues?
Kur perballen dy shtete me njera-tjeteren ka nje fitues?
Kur perballen dy ekipe futbolli,basketbolli,volejbolli ,etc etc ka nje fitues?
Cprisje ti qe ndeshja mos mbaronte?
Ca nuk te pelqeu ty nga kjo ndeshje?
Ca nuk te pelqeu ty nga Interi?
Nuk te pelqeu loja qe beri Interi ?
Luhej ne Angli mos gaboj ?
Normale qe Manchesteri fitoj....
Edhe ne Milano Manchesteri beri loj shum te bukur....Doli ndonjeri qe ta mohonte kete gje?
Ne Angli a beri te njejten ndeshje?Sbesoj qe ishte pio i njejti Manchester si ne Milano........
Perpara ndeshjes mendoja qe Interi do ishte gjat gjith kohes ne mbrojtje (si te gjith ekipet Italiane) dhe Manchesteri do sulmonte gjat gjith kohes....
Ndodhi qe Manchesteri shenoj... Interi skish cte humbiste tjeter pervecese te sulmonte......
Futbolli Anglez gjithmon ka qen i bukur por fat keqesisht ti tani po e kupton....
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Perverso mduket se nuk e paske ndjek ndeshjen me vemendje lal![]()
Interi nuk beri loje?
Edhe kte po e mohove me mire mos komento.....
Ku e pe ti argetimin e Manchesterit mer aman ?
Kujt i thua fat ti ? Pritjes se portjerit ? apo shtyllave?
Mendoje nji her edhe pastaj me kthe pergjigje...
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Ndodhi ajo qe pritej ka te gjithe duke perfshire dhe tifozet e interit.
Me then drejten deshira ime ishte te kualifikohej interi sepse jam tifoz i cmend pas italianeve por e dija qe interi sdo bente dot asgje. Kot ben si ekip i madh sepse interi eshte ka ato skuadra qe ska mentalitet fitues. Dhe ne itali perfiton ngaqe ekipet qe e ndjekin sjan aq te fuqishme sa interi, skan te njejtet lojtar si interi.
Me then drejten sot interi ka turperuar italine skam ca them me shume
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
aahahahahhahahahahaha.....Ne nje ndeshje ka gjithmon nje fitues?
Kur perballen me njeri-tjeterin dy persona ka nje fitues?
Kur perballen dy shtete me njera-tjeteren ka nje fitues?
Kur perballen dy ekipe futbolli,basketbolli,volejbolli ,etc etc ka nje fitues?
Cprisje ti qe ndeshja mos mbaronte?
Ca nuk te pelqeu ty nga kjo ndeshje?
Ca nuk te pelqeu ty nga Interi?
Nuk te pelqeu loja qe beri Interi ?
Luhej ne Angli mos gaboj ?
Normale qe Manchesteri fitoj....
Edhe ne Milano Manchesteri beri loj shum te bukur....Doli ndonjeri qe ta mohonte kete gje?
Ne Angli a beri te njejten ndeshje?Sbesoj qe ishte pio i njejti Manchester si ne Milano........
Perpara ndeshjes mendoja qe Interi do ishte gjat gjith kohes ne mbrojtje (si te gjith ekipet Italiane) dhe Manchesteri do sulmonte gjat gjith kohes....
Ndodhi qe Manchesteri shenoj... Interi skish cte humbiste tjeter pervecese te sulmonte......
Futbolli Anglez gjithmon ka qen i bukur por fat keqesisht ti tani po e kupton....
- anglezt per italjant jan Akademik te futbollit.
nuk i dua italjant .....zhabart [ njerz qe e hajn zhaben (bretkosen) Breshken (tatarugen) nuk i dua ...kjo ishte e para ..
kurse nen - 2 eshte kjo ......
italjanet ...le ti hypin ketyre autobusave tani ne te shkojn ne shtepi.....papapa....
taman puna me pas fitu keta me ket Llogo.....
E ca pastaj se eshte Werderi ne UEFA! Ne naj vit jemi dobet, jo per 45 vite me rradh. Loosers te perjetshem jeni!
Kot me ju pyt ju Interistave keni festu naj her ne jeten tuj kupen e Europes?![]()
Apo nuk e dini se car emocionesh ka te festohet trofeu CHL? Pyetja i drejtohet brezit mbi 50 vjeē!
Ne parvjet e festum.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt