Te Shtofte Zoti Inatin Ty Plako Ne Ndonje Gje Tjeter Produktive Sa Cta Ka Shtuar Kundra Interit Sa Mire Do Ishte
Te Shtofte Zoti Inatin Ty Plako Ne Ndonje Gje Tjeter Produktive Sa Cta Ka Shtuar Kundra Interit Sa Mire Do Ishte
Ska shanse te ndodh e kunderta! jam me se i sigurt se do e shqepim Interin.
Lojen e pare e dija qe do kemi problem me lojtar dhe nuk e mendoja shum se do te fitojm edhe pse kemi pasur mundesi te shenojm me pak 3 gola. Si duket Fergusoni vet nuk deshi ti fitonte! seshte ajo loja qe beri Manchesteri me Interin e njejt me lojat qe ben Manchesteri.
Te jesh me se i sigurt se pak a shume do te pesoni fatin e Romes qe pesoj ne Old Traford per kete ve bast me cilind do.
Sui generis
si ben ky sikur ka lind anglez hahahhahahahaha.
pse ben sikur je ti autori i ketyre fotove? keta jan tifoza te mancesterit qe mund te jen kunder cdo skuadre dhe jo vetem kunder interit. mgjth sa per informacion vetem nese ke pasaport angleze mund te hysh ne itali me lej nga home office edhe ne rinas mezi hyn more vesh coban delesh se paske nostalgji per ate periudhe.
vari leshte
Ti qeke kokrra boles
A di me lexu ca thote tek foto? A di me pa ca date eshte?
Leqe cfare flas une ti coban delesh qeke. Po na tregoke ti se si hyhet ne Itali e me lejne e kujt. Ti qe deri ne Turqi ke shku se ske nevoje me mor vize para
Sa per informacion shoku demosten une jetoj ne Angli e kam pas jetu qe ne 1997. Kush ka pasaporte Angleze ska nevoje me i mor leje askujt e me mor vize per askund ku do me shku. Megjithate une skom pashaporte Angleze po kom Pasaporte Shqiptare Sherbimi. Skam nevoje te mor vize per askund ne Europe pervecse ne Angli dhe ne Suedi sepse me keto vende ska marreveshje Shqiperia.
Ti smarrke vesh jo vetem nga futbolli, po ka asigjo fare. Kur bojne ene katunaret si te zgjut mer daje![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 26-02-2009 mė 20:53
sa per dijenine tende o coban delesh me pasaport sherbimi ne BE nuk mund te hysh vetem ne tre vende ITALI, GJERMANI, dhe FRANCE.
hapi mire dokumentat e Ministrise se Jashtme dhe pastaj folim dakord.
shife mire pasaporten se mos nuk e ke sherbimi por normale dhe ke ndejt gati 3 muaj ne ambasaden italiane per vize ok.
ti qeke **** kanari mer.
une jam me mision diplomatik ne turqi burazer dhe kam pasaport diplomatike dhe te tregoj gjithe vendet e botes ku kam shkelur DAKORD????
me ke merrem une me nje qe ka idhull nje bullgar.
vari leshte
sa per info per ket bolen qe paska gjasme pasaport sherbimi http://www.moi.gov.al/index.php?opti...=article&id=60
hape kete link te qeverise shqiptare dhe pastaj me thuaj mua.
vari leshte
lum si ju me pasaporta diplomatike
na ndihmoni si mundem dhe une me e marr
JO SEKS PARA MARTESE
o o liinter po si i behet per spanje
psh prinderit e mi smund ta marrin vizen ne tirane po duhet shkuar ne rome
JO SEKS PARA MARTESE
goldi shko tek ambasada bullgare gjasme per vizite ne bullgari dhe qe nga andej rehat rehat shkon ne spanje se jan vende te BE dhe nuk ka kontroll pasaportash fare. mjafton te hysh ne nje vend te BE dhe me pas eshte e lehte te shkosh ne gjithe vendet e tjera te BE.
pra goldi merr vetem nje viz shengen dhe biletat priji si te duash.
vari leshte
Krijoni Kontakt