Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 32 prej 102 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1014
    i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Citim Postuar mė parė nga Maars Lexo Postimin
    "Kryepeshkop" shkruhet ne shqip.

Kryepsikop eshte gjysem shqip gjysem frengjisht.
    Jo more ai e ka shkruar bash mir origjinal Krye PIS Kop-e, se tamam njasi eshte ky janolatosi i tije,krye pisi i kopes se flliqur greke.
    Duajeni njėri tjetrin.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Maars Lexo Postimin
    "Kryepeshkop" shkruhet ne shqip.

Kryepsikop eshte gjysem shqip gjysem frengjisht.
    C`eshte e verteta edhe varianti qe parashtron ti, megjithese padashje, eshte variant interesant.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 11-03-2009 mė 09:05
    -

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Dihet mendimi im per kete ceshtje. Thjesht po perseris.

Nuk ka pune njeri me Kryepiskopin tone vec nesh orthodhokseve.

Mos guxoni me te shani Kryepiskopiin tone te dashur.

Ai eshte derguar ne Shqiperi nga vete Jisu Krishti.

Ne fakt shoh se ata qe kerkojne heqjen e tij kane dialekt te theksuar gege, bile kosovar, aq sa me zor i marr vesh se c`thone.

Po ju them edhe dicka. Mos provokoni me durimin tone sepse edhe ai ka fund.

Edhe dicka.

Orthodhokset nuk vrasin per fene e tyre por vdesin per fe.

Duhet ta kene te qarte njehere e mire ata qe e shajne dhe na kercenojne ketu.

Do ta hiqni Kryepiskopin kur te kaloni mbi kufomat tona.

Ne do ta mbrojme me jeten tone Shenjtin tone te Madh.
    ti duhet te jesh nje nga ata greket qe jetojn ne shqipiri ju jeni i mirpritur ne shqipri e kemi zemren e madhe ne shqiptart perderisa te mos jeni anti shqiptar e te esht mbush mendja se jeni grek qe jetoni ne shqiperi ashtu si emigrantet shqiptar ne greqi . pse mos te jet nje shqiptar ne vend te tij TE PAKTEN DO JEMI TE SIGURTSE SDO JET PEDERAST :
    DRAGON+++

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga dragon+++ Lexo Postimin
    ti duhet te jesh nje nga ata greket qe jetojn ne shqipiri ju jeni i mirpritur ne shqipri e kemi zemren e madhe ne shqiptart perderisa te mos jeni anti shqiptar e te esht mbush mendja se jeni grek qe jetoni ne shqiperi ashtu si emigrantet shqiptar ne greqi . pse mos te jet nje shqiptar ne vend te tij TE PAKTEN DO JEMI TE SIGURTSE SDO JET PEDERAST :
    Ju faleminderit qe po e zbuloni veten tuaj se cilet jeni me kulturen qe po shpalosni ne forum qe te pakten t`ju njohin te gjithe cilet jeni dhe cfare perfaqesoni ne te vertete me sulmet e paskrupullta ndaj Kryetarit te njerit nga 4 komunitetet fetare ne vend.
    Ti dhe shoket e tu, nuk meritojne qe une t`ju drejtohem sepse dihet se kush jeni, por une po marr mundimin te them dicka duke menduar se edhe ne kete forum do te kete shqiptare te ndershem qe te gjykojne se cilet nga ne te dy ka te drejte.
    Sigurisht ju nuk e keni degjuar ndonjehere fjalen "tolerance fetare", ndryshe ti dhe shoket e tu do te flisnit ndryshe.
    Ne shqiptaret ore zoteri, ketu ne Shqiperi nuk shajme njeri tjetrin sic beni ju, nuk cenojme perfaqesuesit fetare te njeri tjetrit sepse nuk duam lufte fetare sic doni juve.
    Vete Kryepiskopi yne eshte takuar kushedi sesa here me kryetaret e komuniteteve fetare ne vend, ka shkembyer mendime me ta, ne respekt te plote te njeri tjetrit. Te kater komunitetet fetare ne Shqiperi nuk kane asgje kunder njeri tjetrit dhe respektojne te drejtat dhe detyrimet karshi njeri tjetrit.
    Kjo nuk perjashton kritikat qe mund te behen ndaj tezave te ndryshme qe nxjerrin keta komunitete per te cilet mund te debatohet haptazi e une nuk kam asnje kundershti.

Por, ne kete forum po behet e kunderta. Ti ore zoteri dhe disa te tjere qe mesa duket nuk e flasin mire shqipen, vijne ketu e na japin mend se c`duhet te bejme me Kryepiskopin tone. E me keq akoma. E akuzojne per antishqiptar, e ku edi une c`dokrra te tjera.
    Une po te them ty se Kryepiskopi +Anastas e do Shqiperine me shume se ty e shoket e tu, qe kushedi se kur jeni larguar nga Shqiperia, as qe dini se c`behet ketu, a ndoshta nuk keni banuar ndonjehere ne Shqiperi.
    Une mor zoteri anonim jam qytetar shqiptar, me shtetesi e kombesi shqiptare, kam lindur e banoj ne Kryeqytet (Tirane), jam 50 vjec, e me vjen te qesh me mendimet e tua ,se ti qe banon ne Angli dhe qe ndoshta nuk je as qytetar shqiptar, te me thuash mua se me mirepret ne vendin tim.
    Keto qe thoni ti e shoket e tu, te bejne te shkulesh gazit.
    Nese je prej Kosove a prej Maqedonie a nga ndonje vend tjeter duhet ta dish mire se une jam prej breza te tera qytetar shqiptar dhe Shqiperine e shqiptaret i dua me shume se ty e shoket e tu, qe as shqip nuk dini te shkruani e te flisni e qe s`kuptoj dot se c`thoni.
    Ju nuk keni te drejte morale, as te jepni mendime per situaten ketu ne Shqiperi, sepse ju nuk e dini se c`behet ketu.
    Doni apo s`doni ju, rrjeti juaj ketu ne forum po zbulohet haptazi, aq sa po ju kundervihen shume kur shani Nene Terezen, kur perhapni ide luftenxitese, me vehabizem "Xhihad", a ku e di une se cfare.
    Ju nuk jeni per Shqiperine. Ju doni qe Shqiperia te jete nje province e Arabise a Sirise, ku po te kete mundesi te zhdukni fizikisht te gjithe te krishteret e ne rradhe te pare ata orthodhokse. Kete e keni shpallur hapur e nuk e fshihni dot.
    Nuk e besoj qe shqiptaret te jene dakord me mendimet tuaja sepse ata po ju njohin cdo dite e me mire se cilet jeni ju. Kjo duket qarte nga mbrojtja qe i beri shumica figures se Nene Terezes, nga perbuzja qe ndjejne shumica per xhihadizmin e talebanizmin me te cilin mundoheni te ndyni forumin.
    Dhe jo vetem ne kete forum, por edhe jashte tij, po krijohet mendimi se ne Kosove e ne Maqedoni ekzison nje fryme ekstremiste e cila perben nje rrezik te madh, pasi fondet per kete qellim nuk duhet te jene te vogla.

Une po jua perseris edhe nje here, se une e orthodhokset e tjere nuk kemi frike nga ju. Shenjtoret tane kane duruar tortura te medha, jane vrare, cnderuar e poshteruar nga fara juaj e keqe, por kurre nuk e ka mohuar fene dhe besimin e tyre te shenjte.
    Ju jeni pasardhesit e atyre qe mbajten 500 vjet Shqiperine nen zgjedhe, qe vrane, cnderuan popullin shqiptar, qe perdhunuan nenat e motrat tona, pjesa me madhe e te cilave u hodhen nga shkembinjte per te shpetuar nga duart e paraardhesve tuaj, qe moren djemte tane nizame e qe i vdiqen shkretetirave te arabise.
    E me ne fund jeni pasardhesit e atyre qe shkaterruan Kishat dhe kulturen e lashte te popullit tone, qe i detyruan shumicen e shqiptareve me hir a pahir te ndryshonin besimin e te konvertoheshin.
    Ju jeni pasardhesit e atyre qe e mbajten popullin tone prane dijes te papare, prane sofres te pangrene, prane detit te palare, trup e shpirt te sakatosur.

Kryepiskopi +Anastas erdhi t`i sjelle pak ndricim kesaj toke te shumevuajtur. Kush te doje ta pranoje e kush te doje jo. Por, iken a s`iken Ai, kete e vendosin orthodhokset e vertete shqiptare, ata qe jane te pagezuar ne Zotin tone Jisu Krisht, mendimet e te cileve perputhen plotesisht me Patriarkanen tone te Kostandinopojes dhe gjithe bashkesine orthodhokse.

Dhe gjithe kjo i ben mire edhe Shqiperise, por ju nuk e doni te miren e saj.

Ne kohen e refugjateve kosovare ne vitin 1999, Kryepiskopi +Ansatas mblodhi ndihma me nje vlere prej 13 milion dollaresh ku u pergatit dhe mbajti rreth 35 mije refugjate, ne nje kohe qe me keto para mund te ishin ndertuar 2 katedrale si ajo qe po ndertohet ne qender te Tiranes.
    Kryepiskopi +Anastas ndihmon me sa mundet te varferit ne Shqiperi. Me nderhyrjen e tij jane ngritur kushedi se sa qendra vorfnore ku bujtin falas njerez te besimeve te ndryshme. Ai ka hapur kopshte dhe shkolla ku mesojne femije te te gjithe racave, besimeve e shkalleve shoqerore. Ka hapur spitale ku mjekohen qindra njerez cdo vit. Prane cdo Kishe ka hapur ose nje shkolle ose nje qender mjekesore e qender ndihme per te varferit a femijet jetime.
    Ju keto nuk doni te degjoni e une nuk po i them per ju, po o them per shqiptaret e ndershem te cilet ne nje pjese jo te vogel kane rene viktime e propagendes suaj.

E me ne fund sa per mua ore zoteri x, po te them se mua qe banoj e jetoj ne Shqiperi me intereson e mira e Shqiperise, sepse ajo njekohesisht eshte edhe e mira ime.
    Ti e shoket e tu jeni larg e nuk e cani koken per te, sepse ndoshta edhe nuk keni banuar ndonjehere ne Shqiperi.
    Ju bejini mire sherbimet sepse keshtu siguroni edhe jetesen tuaj, ashtu si paraardhesit tuaj qe u bene sherbetore te turkut osmanlli, e armiq te vellezerve te tyre te nje gjaku, duke u bere spahinj (mbledhes taksash), guvernatore, tradhetare te kombit tone e gjakut tone te sterlashte ilir.
    Ju jeni tradhetare te kombit tone e nuk keni fytyre e lani gojen tuaj 7 here para se te permendni emrin e Kryepiskopit tone qe eshte me shqiptar se shume shqiptare te tjere, qe ka lene karrieren, pasurine, te mirat e tjera e ka ardhur ne vendin tone per te na dhene pak ndricim, ne shqiptareve, pa dallim feje, race a pasurie.

Keto mendime i dhashe per shqiptaret e ndershem te ketij forumi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 11-03-2009 mė 10:36

Votimi, nese Janullatosi duhet ose jo te mbetet ne krye te kishes Shqiptare, u takon vetem besimtareve ortodokse shqiptare. Nje sondazh i tille ku voton kushdo, me cfaredo perkatesie fetare, nuk ka ndonje vlere.
    Dhe dicka tjeter. Me duket se po behet shume zhurme per kete ceshtje, a thua se fati i Shqiperise dhe Shqiptareve ka mbetur ne duart e Janullatosit.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mire eshte qe asnje komunitet fetare mos ti perzihet asnje komuniteti tjeter fetar ne ceshtje te brendshme, bile duhet te krijohen vija te trasha te qarta midis komuniteteve fetare te ndryshme, secili le te merret e le ti sheh problemet e veta.

1. Ceshtjet fetare orthodhokse/ortodokse (si janullatosi etj.) mbeten ceshtje e orthodhoksave (grupet tjera fetare mos te perzihen)

2. Ceshtjet fetare muslimane (si arabizimi etj.) mbeten te muslimaneve (grupet tjera fetare le te mos guxojne te perzihen)

3. Ceshtjet fetare katolike mbeten te katolikeve (grupet tjera fetare te mos guxojne te perzihen)

4. etj.

5. etj.

Te gjithe te kenaqur? Epo hajt te na rroje pra Janullatosi

Te debatosh ne debate te hapura nderfetare nuk ka asgje te keqe, por jo te hapesh sondazhe per persona konkret qe perfaqesojne nje fe te caktuar ne vendin tone. Janullatosi eshte zgjedhur nga vete ortodokset aktive shqiptare, keshtu qe eshte absurde te kerkosh opinionin e te gjitheve ketu nese Janullatosi duhet apo jo te largohet nga posti qe mban. Vete nuk jam besimtar aktive ortodoks, por kur behet fjale per te zgjedhur lidere fetare, nuk kam guximin e marre te votoj per dicka qe nuk marre pjese aktive.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une nuk kam hy sot ne kete forum, andaj pak a shume e di se cfare sondazhe e cfare eshte shkruar ketu, dhe ke ne fakt perfaqeson dhe nga kush eshte zgjedhur kryepeshkopi i sotem i ortodokseve. Ato shprehjet mos i futni hundet ne ceshtjet e ortodokseve (apo dhe muslimaneve dhe katolikeve), cojne uje mu ne mullirin e atyre qe deshirojne ta shkaterrojne ate ekuilibrin mes shqiptareve dhe synim kane ndarjen dhe percarjen kombetare. Per Janullatosin mund te flet cdo qytetar shqiptar, sepse perfaqeson nje element te Shqiperise. Une nuk kam votuar ne kete sondazh jo per shkak te kesaj mendesise se sotme, qe eshte krijuar per shkak te infiltrimeve te huaja ne elementet me te rendesishme shqiptare (sic eshte feja ne kete rast), mirepo per shkak se nje person i tille nuk eshte i denje per voten time, sepse edhe eshte aty ne menyre te paligjshme. Ndace pranojeni ndace jo.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Pike se pari te dallohet per cfare AKUZOHET personi ne fjale dhe pastaj te shohim se kujt i takon ta gjykoje.
    Nqs personi ne fjale, do akuzohej per ceshtje fetare (se ka shkelur ceremonine fetare psh a ku di une) atehere kjo i takon komunitetit ne fjale.
    Por kur akuza eshte per ceshtje kombetare,kur personi dmth ka cenuar integritetin kombetar shqiptar dhe sigurine kombetare atehere eshte DETYRE e cdo shqiptari te akuzoje.

Sipas logjikes se shtruar i bie qe Janullatosi po te dale dhe te vrase ndonje rruges nuk duhet ta prekim se kete na e gjykokan vetem ortodokset.
    Jo mor njeri, pak avash. Nuk po thote njeri "te ike Janullatosi sepse eshte Ortodoks". Po themi te ike Janullatosi sepse eshte Anti-shqiptar.
    -

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ju faleminderit qe po e zbuloni veten tuaj se cilet jeni me kulturen qe po shpalosni ne forum qe te pakten t`ju njohin te gjithe cilet jeni dhe cfare perfaqesoni ne te vertete me sulmet e paskrupullta ndaj Kryetarit te njerit nga 4 komunitetet fetare ne vend.
    Ti dhe shoket e tu, nuk meritojne qe une t`ju drejtohem sepse dihet se kush jeni, por une po marr mundimin te them dicka duke menduar se edhe ne kete forum do te kete shqiptare te ndershem qe te gjykojne se cilet nga ne te dy ka te drejte.
    Sigurisht ju nuk e keni degjuar ndonjehere fjalen "tolerance fetare", ndryshe ti dhe shoket e tu do te flisnit ndryshe.
    Ne shqiptaret ore zoteri, ketu ne Shqiperi nuk shajme njeri tjetrin sic beni ju, nuk cenojme perfaqesuesit fetare te njeri tjetrit sepse nuk duam lufte fetare sic doni juve.
    Vete Kryepiskopi yne eshte takuar kushedi sesa here me kryetaret e komuniteteve fetare ne vend, ka shkembyer mendime me ta, ne respekt te plote te njeri tjetrit. Te kater komunitetet fetare ne Shqiperi nuk kane asgje kunder njeri tjetrit dhe respektojne te drejtat dhe detyrimet karshi njeri tjetrit.
    Kjo nuk perjashton kritikat qe mund te behen ndaj tezave te ndryshme qe nxjerrin keta komunitete per te cilet mund te debatohet haptazi e une nuk kam asnje kundershti.

Por, ne kete forum po behet e kunderta. Ti ore zoteri dhe disa te tjere qe mesa duket nuk e flasin mire shqipen, vijne ketu e na japin mend se c`duhet te bejme me Kryepiskopin tone. E me keq akoma. E akuzojne per antishqiptar, e ku edi une c`dokrra te tjera.
    Une po te them ty se Kryepiskopi +Anastas e do Shqiperine me shume se ty e shoket e tu, qe kushedi se kur jeni larguar nga Shqiperia, as qe dini se c`behet ketu, a ndoshta nuk keni banuar ndonjehere ne Shqiperi.
    Une mor zoteri anonim jam qytetar shqiptar, me shtetesi e kombesi shqiptare, kam lindur e banoj ne Kryeqytet (Tirane), jam 50 vjec, e me vjen te qesh me mendimet e tua ,se ti qe banon ne Angli dhe qe ndoshta nuk je as qytetar shqiptar, te me thuash mua se me mirepret ne vendin tim.
    Keto qe thoni ti e shoket e tu, te bejne te shkulesh gazit.
    Nese je prej Kosove a prej Maqedonie a nga ndonje vend tjeter duhet ta dish mire se une jam prej breza te tera qytetar shqiptar dhe Shqiperine e shqiptaret i dua me shume se ty e shoket e tu, qe as shqip nuk dini te shkruani e te flisni e qe s`kuptoj dot se c`thoni.
    Ju nuk keni te drejte morale, as te jepni mendime per situaten ketu ne Shqiperi, sepse ju nuk e dini se c`behet ketu.
    Doni apo s`doni ju, rrjeti juaj ketu ne forum po zbulohet haptazi, aq sa po ju kundervihen shume kur shani Nene Terezen, kur perhapni ide luftenxitese, me vehabizem "Xhihad", a ku e di une se cfare.
    Ju nuk jeni per Shqiperine. Ju doni qe Shqiperia te jete nje province e Arabise a Sirise, ku po te kete mundesi te zhdukni fizikisht te gjithe te krishteret e ne rradhe te pare ata orthodhokse. Kete e keni shpallur hapur e nuk e fshihni dot.
    Nuk e besoj qe shqiptaret te jene dakord me mendimet tuaja sepse ata po ju njohin cdo dite e me mire se cilet jeni ju. Kjo duket qarte nga mbrojtja qe i beri shumica figures se Nene Terezes, nga perbuzja qe ndjejne shumica per xhihadizmin e talebanizmin me te cilin mundoheni te ndyni forumin.
    Dhe jo vetem ne kete forum, por edhe jashte tij, po krijohet mendimi se ne Kosove e ne Maqedoni ekzison nje fryme ekstremiste e cila perben nje rrezik te madh, pasi fondet per kete qellim nuk duhet te jene te vogla.

Une po jua perseris edhe nje here, se une e orthodhokset e tjere nuk kemi frike nga ju. Shenjtoret tane kane duruar tortura te medha, jane vrare, cnderuar e poshteruar nga fara juaj e keqe, por kurre nuk e ka mohuar fene dhe besimin e tyre te shenjte.
    Ju jeni pasardhesit e atyre qe mbajten 500 vjet Shqiperine nen zgjedhe, qe vrane, cnderuan popullin shqiptar, qe perdhunuan nenat e motrat tona, pjesa me madhe e te cilave u hodhen nga shkembinjte per te shpetuar nga duart e paraardhesve tuaj, qe moren djemte tane nizame e qe i vdiqen shkretetirave te arabise.
    E me ne fund jeni pasardhesit e atyre qe shkaterruan Kishat dhe kulturen e lashte te popullit tone, qe i detyruan shumicen e shqiptareve me hir a pahir te ndryshonin besimin e te konvertoheshin.
    Ju jeni pasardhesit e atyre qe e mbajten popullin tone prane dijes te papare, prane sofres te pangrene, prane detit te palare, trup e shpirt te sakatosur.

Kryepiskopi +Anastas erdhi t`i sjelle pak ndricim kesaj toke te shumevuajtur. Kush te doje ta pranoje e kush te doje jo. Por, iken a s`iken Ai, kete e vendosin orthodhokset e vertete shqiptare, ata qe jane te pagezuar ne Zotin tone Jisu Krisht, mendimet e te cileve perputhen plotesisht me Patriarkanen tone te Kostandinopojes dhe gjithe bashkesine orthodhokse.

Dhe gjithe kjo i ben mire edhe Shqiperise, por ju nuk e doni te miren e saj.

Ne kohen e refugjateve kosovare ne vitin 1999, Kryepiskopi +Ansatas mblodhi ndihma me nje vlere prej 13 milion dollaresh ku u pergatit dhe mbajti rreth 35 mije refugjate, ne nje kohe qe me keto para mund te ishin ndertuar 2 katedrale si ajo qe po ndertohet ne qender te Tiranes.
    Kryepiskopi +Anastas ndihmon me sa mundet te varferit ne Shqiperi. Me nderhyrjen e tij jane ngritur kushedi se sa qendra vorfnore ku bujtin falas njerez te besimeve te ndryshme. Ai ka hapur kopshte dhe shkolla ku mesojne femije te te gjithe racave, besimeve e shkalleve shoqerore. Ka hapur spitale ku mjekohen qindra njerez cdo vit. Prane cdo Kishe ka hapur ose nje shkolle ose nje qender mjekesore e qender ndihme per te varferit a femijet jetime.
    Ju keto nuk doni te degjoni e une nuk po i them per ju, po o them per shqiptaret e ndershem te cilet ne nje pjese jo te vogel kane rene viktime e propagendes suaj.

E me ne fund sa per mua ore zoteri x, po te them se mua qe banoj e jetoj ne Shqiperi me intereson e mira e Shqiperise, sepse ajo njekohesisht eshte edhe e mira ime.
    Ti e shoket e tu jeni larg e nuk e cani koken per te, sepse ndoshta edhe nuk keni banuar ndonjehere ne Shqiperi.
    Ju bejini mire sherbimet sepse keshtu siguroni edhe jetesen tuaj, ashtu si paraardhesit tuaj qe u bene sherbetore te turkut osmanlli, e armiq te vellezerve te tyre te nje gjaku, duke u bere spahinj (mbledhes taksash), guvernatore, tradhetare te kombit tone e gjakut tone te sterlashte ilir.
    Ju jeni tradhetare te kombit tone e nuk keni fytyre e lani gojen tuaj 7 here para se te permendni emrin e Kryepiskopit tone qe eshte me shqiptar se shume shqiptare te tjere, qe ka lene karrieren, pasurine, te mirat e tjera e ka ardhur ne vendin tone per te na dhene pak ndricim, ne shqiptareve, pa dallim feje, race a pasurie.

Keto mendime i dhashe per shqiptaret e ndershem te ketij forumi
    Esht e vertet nuk jetoj ne shqiperi . po te lexosh disa shkrime te miat do kuptosh se nuk kam asgje kunder ortodoksve vetem rrespekt por smund te jem dakort qe ne krye te kishes ortodokse shqiptare te jet nje grek greket te jen mir atje ne vend te tyre por smund te pranoj politikat greke per shqiptaret ketu ka lidhije edhe janudhato un e ti e dim shum mir qfar ndikimi ka kisha mos te them se mund te bej qfar te doje ne greqi por shqiptaret poshterohen gjdo dit atje .doshta po te kishim ne krye te kishes ortodokse shqiptare nje shqiptar shum gjera do ndryshonin per mir . mendo pak !!!
    DRAGON+++

Faqja 32 prej 102 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •