Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Mos e akuzoni...

...pa baza kryeministrin a ka qene i zene ja shifeni ketu
    http://www.youtube.com/watch?v=ZA6SKThKvlk

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

mmetti

Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    “Çdo pëllëmbë e territorit të Kosovës, është atdhe i të gjithë qytetarëve të saj, pa dallim etnie. Andaj, përveç ftesës për kthim, Qeveria e Kosovës ofron edhe mirëqenie dhe mbrojtje për ata që dëshirojnë të kthehen në shtëpitë e tyre”. Kështu tha kryeministri Hashim Thaçi gjatë një debati të sotëm në Çagllavicë ku u debatua më kthimin e pakicave, në veçanti serbëve.

Kryeministri Thaçi me këtë rast, e ftoi edhe presidentin serb Boris Tadiq, për një takim në zyrën e tij në Prishtinë, pasi sipas tij, është koha ti shtrëngojnë duart dhe të nisin krijimin e raporteve të mira fqinjësore e jo si në luftë të ftohtë. /rtk/
    evvv memet po ku je he burr i kosoves me flamur te kosoves
    po ku ka drejt thaqi apo ndokush te pajtohet me serbi pa pajtimin e shqiptarve a din ti o i nderuar qe serbia i vrau mbi 15mije shqiptar dhe dhunoj afer 20mije femra shqiptare e ti pona tregon per vllaznim bashkim ik or i marr i pa cip
    nje nje ri qe AQ let pranon qkomtarizimin aj edhe te trathton shum let
    edhe diqka kosova esht pa dallim e te gjith shqiptarve e jo siq po thuaniu ju e te gjith qytyetarve aq me pak e serbeve apo
    me thuani se keni gabuar kur keni then se kosova i takon te gjith qytyetarve pa dallim kombesie a the keshtu kosova pa deshiren e ju aj dote behet shqiptare dhe vetem per shqiptar e jo te mbajm konferenca ku aty shkruante premijer kosovo taqi siq ishte ne qakllavic

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Hashim Thaqi eshte :

- njeriu i pushkes
    - njeriu i paqes
    - njeriu i lapsit
    - njeriu i diplomacis
    - njeriu i politikes

e te gjitha keto behen me koh ....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

llapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    GjIlAnAsI_cSi
    Po te duket gabim i Thaçit ky po mire qe te duket gabim
    se po te thoshit ju disa ketu qe mire ka veprue
    e di qe me siguri keq paska veprue Thaçi

o qoban Thaçi eshte nji latgpames i mire dhe nji strateg i madh
    dhe ai merret me politik e jo me fjal kafenesh e klubeve te pllumagjive
    po me vjen gjynah prej juve disave si ti qe su pyet kush as kur eshte bajrami i qenve
    e su ka mbet tjeter perpos te lehni neper forume
    te pavler ini
    llapi e di si ndihesh ti ne ket moment hahahaa si u ndive kur thaqi e kerkonte tadiqin ne prishtin trergo drejt per her te par te jesh i sinqert
    un te kam treguar se kam qen simpatizant i thaqit por jam penduar shum dhe me vjen keq qe kam simpadizuar ket mbeturin qe nuk rrespekton heronjet dhe deshmoret e kombit siq beri tash ja vuri kapakun murat jashari ishte i deshpruar dhe ata qe pan intervisten e murat jasharit e kuptuan se ku ka vajt puna me thjaqin e deshtuar politikisht dhe moralisht
    e ti po thua se thaqi merrt me pilitik auuuuuuuuu mos bre

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Thaçi fton Tadiçin në Kosovë: Të bisedojmë për bashkëpunim ndërshtetëror

e diel , 08 mars 2009

“Beogradi çdo ditë kërkon pranga dhe qeli për mua personalisht. Po përkundër kësaj unë e ftoj presidentin Tadiq që në vend të prangave dhe qelive që të më vizitojë në zyrën time, në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës që të bisedojmë për bashkëpunim ndër-shtetëror.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272

Thaçi fton Tadiçin në Kosovë: Të bisedojmë për bashkëpunim ndërshtetëror

e diel , 08 mars 2009

“Beogradi çdo ditë kërkon pranga dhe qeli për mua personalisht. Po përkundër kësaj unë e ftoj presidentin Tadiq që në vend të prangave dhe qelive që të më vizitojë në zyrën time, në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës që të bisedojmë për bashkëpunim ndër-shtetëror.
    Thaqi nuk guxon me ftu daqinin ne Kosove per deri sa tadiqi nuk heq dor nga kosova perderi sa Serbia i ka strukturat e veta paralele ne kosove dhe qeveris me to Thaqi nuk guxon ti bej ftes tadiqit perderi sa serbia ka pushtet neper enklavat serbe thaqi pe thir tadiqin per 6 pikshin .

Thaqi osht rrenc thaqi osht tradhtar .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin

Thaqi osht rrenc thaqi osht tradhtar .
    Po a nien nieri diqka te menqur a te mier per Çlirimtaret
    prej njerzve qe u futen ne dimija te grave gjat luftes
    normal qe me keso etiketimesh e urrejtjeper Çlirimtaret veq jemi mesue
    me to qe sa e sa koh qe vin nga "meshkujt" me dimija
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    o extreme te k atradhtu ty Thaqi lol leje rehat njerin haha mos ja tesh Hashimin
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Ti llap a veq qata mujte me ma citu a ?? e ata tjetrit qa fola ma nalt kurfar vlere spot doket a ??? a nuk po ki naj mundsi me fol naj sen per qata a .

Qyre llap ti pom doket je kon ne UCK bravo te kofte bravo edhe krejt atyne qe kan luftu bravo per krejt clirimtaret po thaqi nuk osht i till thaqi ska luftu thaqi ka nejt me both ne fotele te lekures thaqi nashta fillimin e ka pas te mire me mendime te mira po tash prej qe u ul aty ne karrik u prish krejt , hajt folum naj sen qysh e arsyeton ti faktin qe thaqi e thir tadiqin ne prishtine e Tadiqi osht i njejt me slloben qeveris me ni pjes te kosoves bon probleme ne kosove etj etj . Plus asaj thaqi nuk guxon me ftu tadiqin pa kerku se pari tadiqi falje popullit te kosoves per krejt krimet qe jon bo prej shtetit serb . Hajt folum naj sen per qita .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    O i cmendur!!

E din ti se me keto deklarata dhe ftesa qe i behen Tadiqave , Familjaret e Deshmorve ndihen te ofenduar ku dihet boterisht se jan mbi 2000 persona qe ende nuk i dihet fati i tyre? A nuk eshte e mire qe ne vend ti kerkoj serbis ti kthej trupat e humbur Kosoven apo ti thot "Eja ne zyren time" ?

Ty s'te eshte mbyt/humb asnje i familjes (shyqyr se te keqen sja kujtoj askujt) , po atyre qe ju humben ata jo Tadiqin po as shkaun me te vogel ne serbi s'duan t'ja shohin syt!!

Derisa Serbia po ta bllokon Mitrovicen ne ane te politikes se Tadiqave qe mbrojn dhe financojn grupet e tyre ateher edhe Hashimit si duhet me i bo ftese!!

Kerkesa qe duhet ti bej si Kryeminister!!

T'ja laje Mitrovicen rahat!
    T'ja njohe Policin e Kosoves!
    T'ja njohe shetin dhe pasaportat e Kosoves!
    T'ja ktheje trupat dhe te burgosurit ne serbi!
    T'i kerkoje falje per luften qe serbia beri ne kosov!

Keto jan gjerat me interesante/kryesore qe duhet te bej Hashimi per populin e tij , kurse per ftesa ne emer te 2 milion shqiptarve sun ben jo , se ai nqs ka deshir me u taku me te , Mua qe me ka vra 2 antar te familjes dhe 15.000 mij te tjere qe tani po kalben ne dhe ata se besoj qe per kete gje vdicen!

Kete here ti mundesh te thuash cfar te duash ti , un edij qe ty edhe ne shtepi me ta sjell Thaci .. Tadiqin apo ndonje Mlladin ti prap ke me qen i knaqur se kshtu je por kjo gje eshte per ata qe kan sy , kurse per ty ncuq per ty gjithmon ka qen mire edhe nqs Serbia do vie ne Kosov!

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Fondacioni "E Ardhmja"
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 06:51
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •