Postuar mė parė nga Tironcja_BLN shkelqesia mos rrej dreq o cun ky mi hahahaha te fala shoqes;-) e pac fat se ketu ku jam une harroje te gjesh shqiptare Ku je tiiii? Ktej nga un keq fare te gjesh tipin e shoqes qe pershtatesh me tee!!
Postuar mė parė nga white-knight Shkelqim kerkon shoqe jo shok Lina, se kohet e fundit ke filluar te merresh shume me c'eshtjet e femrave hehe pse kshu ja bo ky ee?! Po ska gje per muhabet nuk prish pune..po qe kam qef te takoj, jan shoqe ..
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN shkelqesia mos rrej dreq o cun ky mi hahahaha te fala shoqes;-) e pac fat se ketu ku jam une harroje te gjesh shqiptare ahahahha mire qe je beb llapist po je edhe mistrec Te fala edhe ti R. edhe mbaje me kimet se ke mare alamet ēuni Te perqafoj fortttt
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
une ne gjermani na vjen keq jo ne angli
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar mė parė nga Lina_1 hehe pse kshu ja bo ky ee?! Po ska gje per muhabet nuk prish pune..po qe kam qef te takoj, jan shoqe .. Tironse je ti lal ?
Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij ahahahha mire qe je beb llapist po je edhe mistrec Te fala edhe ti R. edhe mbaje me kimet se ke mare alamet ēuni Te perqafoj fortttt hahaha....pse me e njef burrin tim ti dhe kush esht R i her???? ca te duet ty a esht tironce ajo po hik se i thash shoqes hahaha
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN une ne gjermani na vjen keq jo ne angli Po hajde mi ktej se esht me mire ..
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN hahaha....pse me e njef burrin tim ti dhe kush esht R i her???? ca te duet ty a esht tironce ajo po hik se i thash shoqes hahaha epra ee, mire i the Tironce_BLN...ca e do ta dish, Shkelqesi?
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN hahaha....pse me e njef burrin tim ti dhe kush esht R i her???? ca te duet ty a esht tironce ajo po hik se i thash shoqes hahaha Gocat tironse historikisht i kom fixim Moj yt shoqi a i fillon emri me R. se u flliqa mduket ?
Postuar mė parė nga Lina_1 epra ee, mire i the Tironce_BLN...ca e do ta dish, Shkelqesi? mos e nigjo Tironce_BLN se osh beb mistrec ajo Du me dit dicka me shume rreth teje, kuptohet brenda mundesive si gjithmone
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt