Nexhat shkruajte?
Nexhat shkruajte?
Ose kur ha dhe te shikojne... te numerojne kafshatat ...s'ka nevoje qe te pyesin. llupsat e dreqit![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Kur me thone: "Pse i nxjerr nga pjata?"
Po c'do qe pyet kur e di shum mire qe gjera te tipit: qep, speca,paterxhan dhe kunguj un si ha.
"Do you want milk?" me nje theks indian qe te cmend ... po eshte hot chocolate dreqi e mori eeehhh dunkin donuts
01. Vjen ne shtepi I lodhur dhe te pyesin
- Erdhe??
(Jo, ende jam atje)
![]()
Kur ajo po behej gati per c-section i thote infermierja "Nqs e ke bezdi po dal nga dhoma" ... lol me gjithe mend e ka kjo?!
Booo ... "Do vonohesh shum?" Ik ne banjo dhe mbaro pune para se te hyj per tu lare, ndryshe dil nje xhiro rreth bllokut ose ose deri nga parku.
OZM mos me thuaj tani qe as broccoli rape, asparagus apo artichoke si ha![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 05-03-2009 më 16:45
me ket pyetje me mbyt nana...nji dit i kam bertit aq shum mu nuk me flet por ka gjet nji tjeter05. Vishesh dhe behesh gati te dalesh, dhe degjon:
- Po del ?
( Jo po provoj rroba!)
(dole a ? hajt ndore t'zotit , ishalla zoti te ndihmon)
(se kam vrapu shum per ta hollat e mija qe me mashtrun hajnat se bashku me avokatet e tyre dhe gjygjtarin...ende skam marr parat e mija)
kur hy ne nji duqan,urdheroni...te keshillon qka don ajo e jo ti ! )
(iku...pa ble...)
ne zyre te komunes kur te thojn hande neser !!![]()
(e ke prit dy or...)
ne bank kur te thot transferi kushton kaq e del krejt ndryshe..
(.e te thot per juve s'asht kurgjo..)
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ose ne 6 te mengjesit hyn ne dhom si ushtar e ndez driten e te thot ; merre termometrinKur ajo po behej gati per c-section i thote infermierja "Nqs e ke bezdi po dal nga dhoma
(ta fut nen krah te ftoft akull)
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt