Ajo Mimoza mė ēmendi fare lol.
Ajo Mimoza mė ēmendi fare lol.
Sui generis
neckyy,edhe une mendoj se Lirita eshte e forte,por si BJORDI nuk ka.Ai di te siillet me te gjithe,eshte shume transparent dhe shume i lezetshem,i dashur,i embel (djale flori sic tha Adi ;0)....per mendimin tim mendoj se Bjordi ka per te shkuar ne finale ,,bile mendoj se do te fiitoje dhe i meritonnn...
Liife is not just breathing !!
shtepia e bigbrother me pelqen shum
poashtu ne shtepin e big brother nuk me pelqen Arjoni me duket tip i keq
e kush sillet mir ne Shtepi me Duket Bjordi
Hm... por edhe Adelajde nuk eshte e keqe
por besoi qe qmimin prej 70 mije euro do ta fitoje Bjordi
BREAKING NEWS!!!!
Zysha ja fut llapen Bjordit deri ne fyt ne paradhomen e rrefimeve ku kujto se nuk ka kamera. Terheq cdo gje qe kam thene per te.
Mbetet e vlefshme ajo qe i kam shkrujt ish te ndjerit te fejuarit![]()
Kjo zysha me mori me qaf dhe mua. Sa me beri te fejuaren me nerva, deshte te shkepuste kabullin e antenes. Me teper shikon Big Brother se sa dalim bashke :P Qenka manjet i fuqishem kjo dreq, e kisha nenvleresuar me perpara, po doli ndryshe![]()
BlooD_VenoM une kam nje shprehje, vrase kohen, duke harruar qe me vret koha mua
Kur dua te clodhem menyra me e mire eshte te shikoje budallalliqe te natyrave te ndryshme, ky show per mua eshte aq argetues po dhe aq acarues. Tani kur jam i lodhur nga nje dite me shum pune dhe probleme, kur shtrihem mundohem te shikoje pak kete show. Po problemi me ka zene me te fejuaren se me thot mire qe je ne shtepi tani, po me ri me shikon dhe Big BrotherJam koshient qe eshte humbje kohe dhe harxhim minutash, po ndonjeher nuk del dot kundra deshires se brendshme. Dhe perpiqem sa do pak ti alternoje ne forma te ndryshme
![]()
Krijoni Kontakt