"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
BlooD nuk jam ne moshen e biberonit une, me iku mosha te ri te shikoje dhe ne darke filma aksionTani faleminderit per sugjerimin, po me kollaje mund te jepja jeten time se sa te lija te fejuaren per nje show idiotllesk. Sikur te viheshin dy jete ne nje peshore, do jepja timen te rendonte ne ate te fejuares time. Ndoshta je mosh e vogel dhe se koncepton mire fjalen dashuri
![]()
Absolutisht nuk e mora per keqDhe une e nisa me shaka, se nje cift qe kurorezohet me fejese, eshte gjeja me e kot qe te ket konflikt per nje show. Ndoshta dhe e kam keqinterpretuar shkrimin po s'ka qene aspak me qellim per te te bere te kuptosh qe shiko cfare bej une dhe lere kete muhabet. Prandaj mos e merr per keq se nuk ishte ai qellimi, thjesht vazhdimi i nje shakaje. Kalofsh mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 21-03-2009 mė 19:10 Arsyeja: Gabim interpretimi...
Faleminderit qe e kape gabimin BlooDDoja te thoja me pak fjale qe eshte gjeja me kot ne kete bote te besh sherr per punen e nje show
So smart. Po e editoje njeher, se na nxoren tek gjerat me te bukura te forumit. Hahahahaaha, mos ma verr rene se kam pire nje cik si dite pushimi qe eshte. Ndonjeher te merr koka ere
![]()
Me sa kam pare un Big Brother ne Shqiperi e kan organizuar nje nje menyr perfekte, por te krahasosh Grande Fratelo ketu ne Itali, me Big Brother ne Shqiperi, nuk mund ta imagjinosh, per ato qe jetojn ne itali e kan pare vet besoj, sepse ka shum (banalitet), qe ne shqiperi s'besoj te eksiztoj banaliteti si ketu tek Grande Fratelo! Falenderoj t'gjith organizatoret e Big Brother ne Shqiperi per kete emision te shkelqyer.
Flm, Loti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [LoTi] : 26-03-2009 mė 06:09
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
a u pallu ajo adela, ju qe keni pa filmin?
se katnarja ime vdes per te.
me thote mshkarko njicik nga terneti, skenat e adeles.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Po mesoje mo xhuje ti shkarkoj vet.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt