Close
Faqja 22 prej 33 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 326
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    BlooD_VenoM une kam nje shprehje, vrase kohen, duke harruar qe me vret koha mua
    Kur dua te clodhem menyra me e mire eshte te shikoje budallalliqe te natyrave te ndryshme, ky show per mua eshte aq argetues po dhe aq acarues. Tani kur jam i lodhur nga nje dite me shum pune dhe probleme, kur shtrihem mundohem te shikoje pak kete show. Po problemi me ka zene me te fejuaren se me thot mire qe je ne shtepi tani, po me ri me shikon dhe Big Brother : D Jam koshient qe eshte humbje kohe dhe harxhim minutash, po ndonjeher nuk del dot kundra deshires se brendshme. Dhe perpiqem sa do pak ti alternoje ne forma te ndryshme ; )
    LoL,po shiko ndonje film aksion,ose keshtu gjerash.Une sa here e shikoj TV ne shtepi te ata ose nderroj kanal,ose largohem i nevrikosur.
    Tani nje sygjerim kam
    Lere te fejuaren se ja vlen me shume Big Brother lool.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    LoL,po shiko ndonje film aksion,ose keshtu gjerash.Une sa here e shikoj TV ne shtepi te ata ose nderroj kanal,ose largohem i nevrikosur.
    Tani nje sygjerim kam
    Lere te fejuaren se ja vlen me shume Big Brother lool.
    BlooD nuk jam ne moshen e biberonit une, me iku mosha te ri te shikoje dhe ne darke filma aksion Tani faleminderit per sugjerimin, po me kollaje mund te jepja jeten time se sa te lija te fejuaren per nje show idiotllesk. Sikur te viheshin dy jete ne nje peshore, do jepja timen te rendonte ne ate te fejuares time. Ndoshta je mosh e vogel dhe se koncepton mire fjalen dashuri

BlooD nuk jam ne moshen e biberonit une, me iku mosha te ri te shikoje dhe ne darke filma aksion Tani faleminderit per sugjerimin, po me kollaje mund te jepja jeten time se sa te lija te fejuaren per nje show idiotllesk. Sikur te viheshin dy jete ne nje peshore, do jepja timen te rendonte ne ate te fejuares time. Ndoshta je mosh e vogel dhe se koncepton mire fjalen dashuri
    Shaka bera re...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Shaka bera re...
    Absolutisht nuk e mora per keq Dhe une e nisa me shaka, se nje cift qe kurorezohet me fejese, eshte gjeja me e kot qe te ket konflikt per nje show. Ndoshta dhe e kam keqinterpretuar shkrimin po s'ka qene aspak me qellim per te te bere te kuptosh qe shiko cfare bej une dhe lere kete muhabet. Prandaj mos e merr per keq se nuk ishte ai qellimi, thjesht vazhdimi i nje shakaje. Kalofsh mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 21-03-2009 mė 19:10 Arsyeja: Gabim interpretimi...

Absolutisht nuk e mora per keq Dhe une e nisa me shaka, se nje cift qe kurorezohet me fejese, eshte gjeja me e paket qe te ket konflikt per nje show. Ndoshta dhe e kam keqinterpretuar shkrimin po s'ka qene aspak me qellim per te te bere te kuptosh qe shiko cfare bej une dhe lere kete muhabet. Prandaj mos e merr per keq se nuk ishte ai qellimi, thjesht vazhdimi i nje shakaje. Kalofsh mire.
    Kjo nuk mund te tregohet as si barsalete se do ishte turpi i zotit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Kjo nuk mund te tregohet as si barsalete se do ishte turpi i zotit.
    Faleminderit qe e kape gabimin BlooD Doja te thoja me pak fjale qe eshte gjeja me kot ne kete bote te besh sherr per punen e nje show So smart. Po e editoje njeher, se na nxoren tek gjerat me te bukura te forumit. Hahahahaaha, mos ma verr rene se kam pire nje cik si dite pushimi qe eshte. Ndonjeher te merr koka ere

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Me sa kam pare un Big Brother ne Shqiperi e kan organizuar nje nje menyr perfekte, por te krahasosh Grande Fratelo ketu ne Itali, me Big Brother ne Shqiperi, nuk mund ta imagjinosh, per ato qe jetojn ne itali e kan pare vet besoj, sepse ka shum (banalitet), qe ne shqiperi s'besoj te eksiztoj banaliteti si ketu tek Grande Fratelo! Falenderoj t'gjith organizatoret e Big Brother ne Shqiperi per kete emision te shkelqyer.

Flm, Loti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [LoTi] : 26-03-2009 mė 06:09
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    S'ka faj e shkreta.Ja do puna,se ndryshe si japin vota meshkujt.
    po i fiton votat pa mpuqa moj e zonja eshte , shih me sy e sjom per ty hahaaaa

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    a u pallu ajo adela, ju qe keni pa filmin?

se katnarja ime vdes per te.

me thote mshkarko njicik nga terneti, skenat e adeles.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po mesoje mo xhuje ti shkarkoj vet.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 22 prej 33 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •