Kėto jan paragjykime. Ne fakt, eshte imazhi qe ka krijuar perendimi ndaj muslimaneve per ta frenuar konvertimin masiv te evropjaneve. Kan frik qe evropa e vjeter, po ringjallėt (qka eshte e vėrtet).
Un s'ekslopozoj dhe nuk vras pleq e femij. Kete e bejn te krishteret dhe jehudet qe perkrhaen nga te krishteret, dhe mos me thuaj qe s'eshte e vertet sepse eshte njesoj sikurse t'me thuash qe jam GENJESHTARE !
Duhet me thanė Selam, se Allahu nuk kupton ēka osht kjo "tfala" hahahaEj..dhe kur te shkosh te allahu, bej te fala nga une ..
Eshte e kot te japesh mend ty mo cun.Te flasesh me ty eshte si te flasesh me muret.Ne nuk na ben dem mo jo,por jeton ti nje jete te genjeshter qe e ke zgjedh vet.Qofsh i lumtur ne parajsen tende qe po jeton,ben mire te mos i hapesh syte se do tmerrohesh pastaj.
Nje Shqiptar si Naim Frasheri le menjane fene kur armiku me te njejten fe i kercenon Atdheun.
Nje Shqiptar si Fan Noli e largon fene nga kthetrat e armikut me te njejten fe kur ky i fundit i kercenon Atdheun.
Nje Shqiptar si Gjergj Fishta e shfrytzon fene dhe vendet qe e perkrahin kete fe per te ngritur lart zerin e Atdheut.
Nje pseudo-Shqiptar si Arposi le menjane Atdheun kur miku i huaj me te njejten fe kerkon te zhduki kulturen e vendit ku jeton. Per kete njeri me shume rendesi kane prrallat fetare sesa realitetet e dhimbshme te popullit te tij.
Nėse pėr Gjergj Fishtėn, Fan Nolin e Sami Frashėrin feja e tyre ka qen vetėm FANTAZI e Pėrrallė, pėr mua ėshtė Realitet dhe Nevojė pėr te qenurit Shqiptar !
Nuk dua te ngeterrohem as me parimet e krishtera as me parimet islamike. Esht fakt qe perandoria otomane ishte nje perandori qe shkaterroi vendin. Dhe kjo ishte nje perandori qe beri mesymjet e veta ne territorin ton nen flamurin e islamit. Ky nuk eshte faji im. Dhe as faji jot besoj. Po puna esht ktu qe ti nuk di te dallosh filozofine fetare nga ata qe e praktikojne ate. Dhe si ty ka shume ne grupin tend religjioz. Ta kam thene dhe here te tjera. Si fe i perkas krishterimit ortodoks. Por un nuk dua tia di fare per disa plehera me kombesi greke qe perpiqen te aneksojne territore duke manipuluar njerez me ideologji fetare. Ne djall shkofshin greket ortodokse bashke me identiket e tyre osmane islamike.
Krijoni Kontakt