Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Nuk eshte Shqiptar jo-besimtari.

Me vjen keq, me qe jeni minoritet, me mir bini ju ne lume.
    Ti vertet qenke i cmendur. Por fale Zotit e populli im i dashur nuk mendon keshtu si ti...

Te shohim edhe sa do te jesh aktiv ne forum. Derisa te degjojme lajmin nje dite se je hedhur ne ere dhe ke marr me vete ca gra e femije te pafajshme per te shkuar tek allahu...

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Yllėza* Lexo Postimin
    per te shkuar tek allahu...

Ej..dhe kur te shkosh te allahu, bej te fala nga une ..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Yllėza* Lexo Postimin
    Ti vertet qenke i cmendur. Por fale Zotit e populli im i dashur nuk mendon keshtu si ti...

Te shohim edhe sa do te jesh aktiv ne forum. Derisa te degjojme lajmin nje dite se je hedhur ne ere dhe ke marr me vete ca gra e femije te pafajshme per te shkuar tek allahu...

Kėto jan paragjykime. Ne fakt, eshte imazhi qe ka krijuar perendimi ndaj muslimaneve per ta frenuar konvertimin masiv te evropjaneve. Kan frik qe evropa e vjeter, po ringjallėt (qka eshte e vėrtet).

Un s'ekslopozoj dhe nuk vras pleq e femij. Kete e bejn te krishteret dhe jehudet qe perkrhaen nga te krishteret, dhe mos me thuaj qe s'eshte e vertet sepse eshte njesoj sikurse t'me thuash qe jam GENJESHTARE !

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Ej..dhe kur te shkosh te allahu, bej te fala nga une ..
    Duhet me thanė Selam, se Allahu nuk kupton ēka osht kjo "tfala" hahaha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Eshte e kot te japesh mend ty mo cun.Te flasesh me ty eshte si te flasesh me muret.Ne nuk na ben dem mo jo,por jeton ti nje jete te genjeshter qe e ke zgjedh vet.Qofsh i lumtur ne parajsen tende qe po jeton,ben mire te mos i hapesh syte se do tmerrohesh pastaj.

Sigurisht qe behet nga kendveshtrimi fetar ! Se po te ishte Greku apo Vatikani do ta kishit ngritur lart shume lart saqe edhe e kishit ber kryeqender te Orthdoksis botrore Shqiperin apo edhe Selin e shenjt te Katolicizmit duke e nderuar sot !
    Nje Shqiptar si Naim Frasheri le menjane fene kur armiku me te njejten fe i kercenon Atdheun.
    Nje Shqiptar si Fan Noli e largon fene nga kthetrat e armikut me te njejten fe kur ky i fundit i kercenon Atdheun.
    Nje Shqiptar si Gjergj Fishta e shfrytzon fene dhe vendet qe e perkrahin kete fe per te ngritur lart zerin e Atdheut.
    Nje pseudo-Shqiptar si Arposi le menjane Atdheun kur miku i huaj me te njejten fe kerkon te zhduki kulturen e vendit ku jeton. Per kete njeri me shume rendesi kane prrallat fetare sesa realitetet e dhimbshme te popullit te tij.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Nėse pėr Gjergj Fishtėn, Fan Nolin e Sami Frashėrin feja e tyre ka qen vetėm FANTAZI e Pėrrallė, pėr mua ėshtė Realitet dhe Nevojė pėr te qenurit Shqiptar !

Nėse pėr Gjergj Fishtėn, Fan Nolin e Sami Frashėrin feja e tyre ka qen vetėm FANTAZI e Pėrrallė, pėr mua ėshtė Realitet dhe Nevojė pėr te qenurit Shqiptar !
    Feja mund te jete nevoje per individin ne veēanti. Pra eshte shpirterore. Kur feja ngaterrohet ne punet e gjithe grupit te individeve del nga qellimi i saj kryesor.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Feja mund te jete nevoje per individin ne veēanti. Pra eshte shpirterore. Kur feja ngaterrohet ne punet e gjithe grupit te individeve del nga qellimi i saj kryesor.
    Nėse per te qen nje Shqiptar "i mir" sipas parimeve te krishtera me duhet te l'shoj pe nga feja ime, at here i them NO MERCI, keti Shqiptari made in !

Besoj qe isha me i kjart se kurre.

Nėse per te qen nje Shqiptar "i mir" sipas parimeve te krishtera me duhet te l'shoj pe nga feja ime, at here i them NO MERCI, keti Shqiptari made in !

Besoj qe isha me i kjart se kurre.
    Nuk dua te ngeterrohem as me parimet e krishtera as me parimet islamike. Esht fakt qe perandoria otomane ishte nje perandori qe shkaterroi vendin. Dhe kjo ishte nje perandori qe beri mesymjet e veta ne territorin ton nen flamurin e islamit. Ky nuk eshte faji im. Dhe as faji jot besoj. Po puna esht ktu qe ti nuk di te dallosh filozofine fetare nga ata qe e praktikojne ate. Dhe si ty ka shume ne grupin tend religjioz. Ta kam thene dhe here te tjera. Si fe i perkas krishterimit ortodoks. Por un nuk dua tia di fare per disa plehera me kombesi greke qe perpiqen te aneksojne territore duke manipuluar njerez me ideologji fetare. Ne djall shkofshin greket ortodokse bashke me identiket e tyre osmane islamike.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •