me vjen keq
me vjen keq
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Te kujtosh te kaluaren qoft e hidhur apo e bukur, jep sinjal se dikur ke jetuar dhe vepruar ne kete ruzull tokesor, por kujtimi i te kaluares see hidhur te jep force dhe kurajo te vazhdosh me tej, duke u nisur nga ideja se " une mundem te perballoj edhe "me te keqen" "qe me sjell jeta, dmth gjithmone te kujtohet ne aspektin pozitiv e kaluara, sepse ka mundur te jete edhe me keq! Nuk te them mos te kesh kontakt me ata qe kerkon ti, por vetem mos mendo se je me posht e me lart se dikush tjeter, sepse para Zotit jemi te njejte te gjithe, kjo ka rendesi, meqe tek ai do kthehemi, dhe do jemi te barabart te gjithe nga fiziku jone para atij, kjo bote eshte e perkohshme... dhe ajo cka eshte e rendesishmja eshte karakteri, morali, dinjiteti i individit! Nuk zgjatem me shume te mos behem e merzitshme, vetem te uroj shendet, fat dhe te kesh kurajo ku do qe shkon!
Sukses
Zero tolerancc per tradheti!
Frindly-Boy, je gjalle per nje arsye. Se cila eshte ajo arsye varet prej teje ta gjesh, ose ta injorosh. Rruga per ta gjetur kete arsye nuk eshte bukur, eshte shpesh e dhimbshme ne ate pike sa vdekja te duket lehtesim, por kjo tregon se je duke arritur prane se vertetes. (Nuk po flas vetem per persona te pamundur fizikisht). Do ta dish menjehere kur te kesh arritur aty.
Mbremjet (e matures apo te tjera), shoqeria e te barabarteve fizikisht etj. jane relike te percipta. Jane zmadhuar emocionalisht ne koken tende. Njeriu eshte pre e emocioneve qe ai vete krijon ne koken e tij dhe rob i askujt tjeter. Njeriu bie ne dashuri ose ndihet fatkeq vetem nga mendimi i tij.
Aktivitetet fizike, sado pak, ndihmojne mendjen. Lindja e diellit cdo mengjes dhe lutja ndaj Zotit do te ndricojne mendimin dhe jeten tende.
Me respekt per njeriun e forte, ate qe qendron permbi deshirat e mishit dhe meskinitetit!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 18-02-2009 mė 10:01
Faleminderit. ke te drejt asnjiher s mendoj se mund te jem me lart apo me posht se te tjeret por ajo qe ndodh te diferencon dhe pse pa e kuptuar..ndonjiher e ndjen pa ta then te tjeret se je ndryshe..gjithsesi une pranoj ate kufizim qe jeta sa hap e mbyll syte ta servir perpara duke te te habitur sepse ajo c ka planifikon dhe c ka deshiron te besh eshte krejt e kunder nga ajo qe ke pra syve..por meshira dhe mosperfillja se je i till s pranohet..vlersimi per aq sa mund te behet..
Faleminderit shum javan...nji arsye pse une vazhdoj ti bej ball gjerave eshte dhe se e di qe ka njerez te shumt qe kerkojn ndihm..jo se une e fus veten te njerzit qe do bejn dicka te madhe per ti letesuar por te gjith ata qe vuajn nga nji fatkeqsi e din shum mir se ajo c ka kalojn nuk eshte ndonji gje kushedi se c far por pasojat qe len,pasojat shpirterore te mevonshme.ato jan te mundimshme..dhe ke te drejt qe para veshtirsive vdekja te duket rruga me e leht por te kalosh veshtirsit eshte rruga me e kendshme...sa me pak veshtirsi ne jet dhe mos u merzisni per gjera normale dhe probleme shum te natyrshme(e them ne pergjithsi) e shkruajta kete histori me qellimin kryesor per te ber miq nga njerez te shtresave te tilla por dhe per ti dhen nji mesazh atyre qe kan humbur vlersimin per gjerat baz te jetes.. klm.. ha se harova...ushtrime fizike bej rreth 30-40 min ne dit por besimi ne zot me eshte lekundur..se di pse..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Friendly-Boy : 18-02-2009 mė 10:28
Me vjen keq qe paske vuajtur ne jete Frendly -boy dhe e mbeshtes mendimin qe kerkon te kesh kontakte me njerez qe si ty kane vuajtur nga ana shendetesore dhe pasoje e saj shpirterore.Eshte gje e mire te shkembesh pervojen jetesore dhe te kuptosh qe nuk je vetem ti qe ke vuajtur dhe te gjesh menyra si ta mposhtesh kete vuajtje.Per mua eshte njesoj si nje terapi grupi.Edhe une ndihem mire kur flas me shoqet per nje shqetesim timin dhe kur kuptoj qe nuk jam e vetme qetesohem shume, dhe me jep me shume force te perballem me veshtiresite.Me ben te kuptoje qe nuk jam ndryshe nga te tjeret.Askush nuk ka patur jete perfekte.Kush me pak e kush me shume kane patur problemet e tyre ne jete.E rendesishmeeshte te gjesh forcen ti perballosh dhe te ecesh perpara.Te uroj gjithe te mirat ne jete.
Krijoni Kontakt