"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
me mir Anarki
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
Une them Perandori.
Kesaj gjithmone i flet gjuha para mendjes por nejse nuk ka faj sepse eshte e afeksionuar mbas sheikeve arabe.....
Ministrat kane ekzistuar gjithmone si ne Mbreteri si ne Republike si funksionare te shtetit por ti aq di aq thua....
Ti kthehem sondazhit:
Rrofte Republika ! Poshte puēistet komuniste dhe zagaret zogoballiste !!!!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Le te perdorim nje gje qe quhet LOGJIKE.
Ja me thoni sa vite kishte monarki Shqiperia? U zhvillua Shqiperia ne keto vite? Jo
Ja me thoni sa vite kishte demokraci Shqiperia? U zhvillua Shqiperia ne keto vite? Jo
Ja me thoni sa vite kishte komunism Shqiperia? U zhvillua Shqiperia ne keto vite? Jo
Studimet ekonomike te Bashkimit Europian kane treguar qe para 100 vitesh Shqiptari ishte me i pasur sesa sot. Ne 100 vite Shqiptari ulet dhe humbet, ulet dhe humbet.
Dua te them kte: Mos kerkoni zgjidhjen ne problemet poltike/ekonomike/shoqerore qe ka Shqiperia, ne ideologjira/sisteme te huaja, te cila u krijuan nga jo-Shqiptare per jo-Shqiptare.
Cdo sistem politik/ekonomik(si dhe cdo fe) funksionon per vendet qe eshte krijuar.
Republika eshte me mire per mendimin tim.
Pastaj po ti krahasojme, eshte nje "shpikje" me e re e njerezimit...
Mire e tha nje me siper; " pse nuk mjaftojne te gjithe hajnot qe kemi majtas+djathtas, na duhet te na rrujne edhe nga qendra...
Mos duhet te kthehemi dhe njeher ne kohen e principatave se mos ndoshta do gjejme zgjidhje midis shum krereve![]()
emri mbretri po tingllon mir kshtu nuk e di qka ka pozitive , nuk besoj qe mundemi te behemi sukur UK
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
ty te flet se pari urrejtja , tani replikon dikend , kush te teket.tash e kisha rradhen une se ta preka karriken e u tute qe po rrxohesh...lidhu..
Po harahova met thon se mendova qe e dinedhe na kena ministra po si te vjedhin i hjekim , edhe skena nevoj mi rujt se e denonsojn njeni tjetrin.
RRoft mbreti ynź rroft endrra te na bashkon dikush.se jemi nda ne klane .
eh harrova met vet per cilen republik e pate fjalen ? ate qe po pret me ta pranu arabet a ?
jo si lo une.....se ni sheik me tha qkat thush ti une boj....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 09-02-2009 mė 15:25
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt