Ste mora vesh baptist.
Ste mora vesh baptist.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kjo teme ka pasur shume me teper se 50 faqe vetem para pasur disa muajsh, apo i paska marrur era ?!!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
baptist kjo qe thua eshte gje e rende. Kjo teme ka muaj qe nuk preket pervec dy shkrimeve te fshira prej meje ne daten 29 janar dhe qe ishim gjera fare pa rendesi. Hera e fundit qe eshte bere nderhyrje ne nje shkrim tjeter ka qene ne tetor (jo prej meje) dhe nderhyrja tjeter e fundit eshte ne qershor.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Me siguri ka ngaterruar teme se as une spo dalloj qe eshte prek kjo teme, gjithmon ka qene ne keto dy javet e fundit ne 900 shkrime e ca.
...edhe une jami bindur se baptisti ka pire ujë te Radavcit aty qe e ka afer...ndoshta kthjelelt neser...
Kjo eshte tema Nr. 1 per Dodonen..e ajo tjetra eshte edhe mee madhe me 60 postime e 17 000 lexime, rekord !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Sofra apo ndenjesja? Shiko me poshte pse me duhet:
" Historia u perhap qe ky ishte trupi Gerionit (Hyll- nje nga te tre qe kam shenuar), bir i Krye(Diell)Artit, dhe se kjo ndenjesje ishte e tij. Ka ndenjese te nje njeriu te gdhendur mbje nje trik shkembor te nje mali. Dhe nje rreke te rrembyer (torrent) te cilen e quajne LUMI OQEAN, dhe thone se njerezit qe germuan hasen BRIRE KAU, pasi historia vijon se Gerioni rriste gjedh te mrekullueshem."
Cili eshte lumi me i afert ne Lipjan?
Kam hedhur ne forum pjese thelbesore te punes shumevjecare qe kam bere duke pastruar, sepse ka mundesi qe nuk arrij ta mbaroj vete. Beni kujdes.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 06-02-2009 më 08:27
Pershendetje Gjergani
Ne mos gaboj duhet te jete BARAT, e jo "One of us", ai qe ka bere ate postim.
Me vjen mire qe ti e njeh ambjentin nga afer ("shkathesine" e M.Z etj)
Je ne vendin e duhur po qe se kerkon debate.
Ke te shkathet plot ne kete forum.
Me postimet e tua ke prekur disa elemente te misticizmit. Per mendimin tim, aty eshte qe duhet pare me kujdes. Dod'ona nuk eshte vetem pozite gjeografike...eshte SHUME SHUME me teper se aq...sepse ka dhe nje dimension SHPIRTEROR, per te cilin nuk behet diskutim ketu. Ketu diskutohet vetem ne rrafshin materialist.
Ndoshta Darius e kupton per se e kam fjalen...
Long time no see.. me behet qejfi qe po lexoj nga ti Barat.
Gjergani te kishte permendur qe ke sjelle shkrimim por si Barak, nje gabim i parendesishem ortografik. Tani jemi tek squfuri - sic i thonin latinet APYR.
Nga nje shkrim tjeter qe vura te cilin po e perkthen Fabrizio duket se per te zbritur ne Dodone duhej te pihej dicka "mele" dhe po me kete te lyheshin duart. Me qe eshte italishte e vjeter dyshoj ne se eshte perzirje (po pse nuk eshte specifikuar) ose molle.
Si molla t'arta?
Atehere po ju them se Gerioni, mbret i pare i Epirit, i njohur si HYLL, rrinte mbi kete stol.
Aoos, nga Ziuus-SiAOS, Zeus eshte emri shume me i ri i lumit titan.
Emri me i vjeter eshte Poseidon, Po-SIOSDon, PoZeusDon, Posejdon, Posedon=Zoteron, apo BoZeusDON.
Mendoj se ka edhe nje emer tjeter edhe me te vjeter, qe ploteson emblemen me tri Hylle te Pino Baffes.
Dhe mendoj, e di cfare ka ekzistuar ne Sulove...
Krijoni Kontakt