jam per ...Po
Po
Jo
Nuk e di
jam per ...Po
Patjeter qe po,bile eshte dashur qe me heret te behen kesi lloj reformash ne arsim
Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!
JO kurqysh hiq sbon kish me kon gjeja me e errët qe kish me i ndodh arsimit ton .
We are all Aliens
JO...ne kemi besime te ndryshme. Programi shteteror nuk ka kurrsesi mundesi te fuse meesimbesim ne shkolla , se ajo do te thot ti ndash shkollat (segregation) ne shkolla musliamnesh krsihteresh etj, nje mini aparteid per tekat e disa rretheve te ndryshme
Kush eshte besimtar i mire mund te angazhohet vete ne programe private, disa edhe ju paguajne te mesoni per fe.
Gjithmone flas per RSH Republiken e Shqiperise
o zot o zot kurr ne skemi me perparuy kurr , zoti nuk ka per me na falur neve asgje , shikoni sondazhin shumica jan epr JO ncncnc
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Historia ka treguar se sa here eshte tentuar me u bashkuar keto dy fusha, ka pasur probleme, aq me shume ku ne trojet shqiptare ka me X fe!
O duhet futur 4-5 apo 6 lend te reja fetare ose po e le nje atehere duhet ti nxjerrim shpatat! Ti futesh 4-5 lend te reja mesimire eshte jashte mundesive, prandaj, le te shkojm neper objektet perkatese fetare.
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Jam per pro, ky hap madje eshte nje hap drejt Be-se kete duhet ta din enveristat e forumit.
Mund të jemi më të zgjuar se dikush, por jo më të zgjuar se gjithkush.
Meqe hapesi i temes eshte me pushine ne Guantanamo Bay,a ma shpjegon ndonjeri se per cilin shtet behet fjale ne teme?Republiken e Shqiperise?Republiken e Kosves?Apo Ish Republiken Jugosllave te Maqedonise?
Ose lejeni lejeni se e gjeta...
Thote ne fillim te artikullit...
Per mua ok...qe t'ia dhjesim shtetin sllavit sa me shume.Dita ditës afrohet inkorporimi i mësimbesimit në shkollat shtetërore në Maqedoni. Gjë për të cilën nuk dyshojmë, kurse shpresën e bazojmë në faktin se mësimbesimi është standard Evropjanë, a Maqedonia evrointegrimet i ka qëllim finalë.
Në republikën ish jugosllave të maqedonisë në kalsët e 5 të shkollës fillore veç është mësim besimi i detyrueshëm.
Këtu jepet mundësia që prindërit dhe nxënësit të zgjedhin mësimbesimin e një feje apo historinë e religjioneve dhe për bukuri mbi 95% e nxënësve shqiptar kanë zgjedhur mësim besimin e fesë islame.
Kurse qeveria është në bisedime me qeverinë që vitin e arrdhëshëm që mësimbesimi të futet edhe nëpër shkolla të mesme.
e pra me siguri tash pyetja parashtrohet që në kosovë apo në shqipëri a do të futet mësimbesimi nëpër shkolla, a ndoshte këto kanë arritur në mars e nuk kanë nevoj më për fenë?
Krijoni Kontakt