te pyeta edhe me larte ,, mos ke te instaluar BLUETOOTH sepse kam rregulluar nje here nje problem te tille ku driverat e zerit merrnin konflikt me ata te bletoothit, a ke ndonje pikequditese ne device manager
te pyeta edhe me larte ,, mos ke te instaluar BLUETOOTH sepse kam rregulluar nje here nje problem te tille ku driverat e zerit merrnin konflikt me ata te bletoothit, a ke ndonje pikequditese ne device manager
po mire e ke hakim sepse me hutoj ajo fraza ne fund "nuk jep sinjale zeri" me falni...
Athere une kam nje problem te vogel por qe per mua eshte shum i MADHE
Athere kur dua te krioj nje vidio me jep Gabim ne pc tende nuk eshte istalu audio driva .
Kur du me fol ne kamer e njeta gje kur du me digju muzik e nejta gje dmth nuk mund te digjoj muzik vido asgje prej gjeje
Tani si mund te bej une apo ta kap dhe ta hell nga kati i 9 ku jom un ???
Une kam nje pc Acer Aspire E560-8B72 Microsoft Windows XP
Kam qen tek sito i Acer dhe kam shtype Acer ASpire E560 dhe ne fund sdi si ta instaloj mund te me ndimoj njeri ??? Apo nuk sjam shpjegu mir ???
SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI
MENEFREGISTJA te jam pergjigj me 1 PM.
Aty ke gjithe Driver qe te nevojiten edhe Gratis.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [A-SHKODRANI] : 26-01-2009 mė 15:37
Kam njė komplet Genius Speaker Set 5.1 ēdo gjė ishte nė regull ndėrsa ditėve tė fundit punojnė vetem 2 autoparlant dhe autoparlanti qėndror nuk punon fare dhe bass-i ėshtė ndalur, shkova tek setings e speaker por gjithēka ishte nė regull ku mund tė qėndroj problemi?
![]()
Sui generis
Sa karta zeri ke?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt