Jaaa...pa e leshu mjekrren Obama, nuk me besohet:P:P:P
Jaaa...pa e leshu mjekrren Obama, nuk me besohet:P:P:P
Mos perhapni panik kot me kot!
Ata qe e njohin photoshopin,do e kuptojne fare mire se cfare eshte ne gjendje te bej ky program (sikurse video-ja e mesiperme) dhe "do qeshin" sepse u qeshet,nuk do "qeshin se s`qajne dot"
Feel the pump √
Pasi kjo teme nuk eshte vertete serioze: a me lejohet nje shaka??? thate : Po! mire pra.
Duke parakaluar presidenti i ri i Amerikes z.Obama ne turmen qe kishin dale ta pershendesin kishte edhe nje grup femrash.
Grupi kish qene me i flakti ,kishin marre pjese edhe ne kampanje femrat, dhe ne shenje perkrahje per presedentin e ri ishin "qethur" poshte , ne parakalim prane tyre te gjitha njezeri bertasin : " Read my lips, no more Bush"
une kam qesh keshtu me ka ardhur keq mos e ndaje me ju...dhe e di qe jeni te moshes madhore por prape kerkoj ndjese.
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 22-01-2009 më 20:00
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Ca s'ben vaki lol se boll ja beri Bushi...
I ka ardh ne maje te hundes,ooops me fal desha te thoja nga "poshte" hundes...lol
a ka ky forum moderator-e,apo kush don flet cka te don,mua me kishit fshir nje shkrim timin ndersa dikush ka te drejt edhe te shahet te perdor fjla qe nuk lejohen normal edhe perseri vazhdojn moderatoret gjumin etyre....
Njoni ch ketu eshte Humor shqiptar ....
qesh qesh edhe ti..
looool....
Spekullim.
Deshire per sadisfaksione virtuale, asgje me shume.
DINAMO KAMPIONE
Krijoni Kontakt