Close
Faqja 98 prej 238 FillimFillim ... 488896979899100108148198 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 2377
    butoni stand by nuk punon gjithmone pasi formatohet pc. pasi te instalosh driverat e modherboard dhe kartes grafike. prit te kaloje nja 2 dite e pastaj do te punoje. kshu me ndodh dhe mua. klm
    ++--++--

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Tani po e mar vesh kete gje, me 100 here kam formatu pc si nuk e kam vene re.

Nejse flm.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    butoni stendby do driverat e kartes grafike asnjegje tjeter

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    po si te kan then me lart drajvera duhet te instalohen edhe te une ndodh kjo
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Pershendetje,

Ēfare butoni ke perdorur me pare, dhe a ke instaluar gjithe drajverat e tastieres dhe kompjuterit?
    Jo nuk i kam instaluar drajverat dhe PC qe kam nuk ka
    internet as nuk ka nga t'lidhet me te kshu qe
    a ka noj adres se ku mund te shkarkohen kto drajvera
    dhe te instalohen n'mnyre manuale ??????????

KLM.

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    butoni stendby do driverat e kartes grafike asnjegje tjeter

Ardi
    e di ... po ku ti shkarkoj kto drivera/??

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Juli_85 Lexo Postimin
    e di ... po ku ti shkarkoj kto drivera/??
    Une me sa e njof veten nuk di te jem telepatik kshu qe nuk di ca video card ke ne kompjuter zakonisht nese ke kompjuter te blere vete ne webpage e kompanise qe ka prodhuar kompjuterin si psh www.dell.com
    www.hp.com
    www.acer.com
    Etj etj etj. Nese e ke kompjuter te ndertuar vete apo nga ndonje tjeter shok a kushuri e nuk e di ca video card kane vene mjafton te perdoresh nje program si everest ose aida32 ose unknown device e gji se cfare vide carte ke e shko shkarko driverat.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Lol une i kam bere disa formate PC-se edhe nuk i kam instaluar asnje drive PC-ja ime eshte edhe pak i vjeter Pentim III kurse keta te rinjte nuk e di nese i kane te domosdoshem drive. Por per butonin si the nuk funksionon per momentin une e kam vene re nje gje te tille por si kam vene re se sa koh do qe te kativizohet por besoje qe pas disa ristartimesh do e kesh OK edhe ate opsion.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Pse gjatė formatimit duhen krijuar disa particione?

desha te dija pse gjate formatimit te pc duhen krijuar disa particione , cfare jane ato , edhe pse duhen te ndahen , mund te me shpjegoj ndonjeri ju lutem , edhe si mund te behet veprimi per ti ndar particionet , ju faleminderit shume ciaooo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    meqense windows XP me t'leme instalohet ne diskun C:\, nese pas nje kohe paraqitet nevoja qe ta formatizosh kete disk per shkak te problemeve qe munde ti sjell windows XP ti duhesh ta formatosh kete disk "C:" pra patjeter se te gjitha te dhenat ne at disk do tju fshihen (muzikat, dokumentat etj), pra ketu paraqitet nevoja qe ky disk te ndahet disi, pran ndarja ne partcione eshte ndarje logjike e jo Fizike, dmth duhet qe nga ky disk C: tja marrim nje pjes te tij dhe ta emertojm D:. pra imagjon nga nje disk fizik kemi dy disqe Logjike njerin diskun C: dhe Tjetrin D:. pra muzikat dokumentet ti mund ti ruash ne D: e sitemin OPerativ (XP-ne) ne C: pra edhe nese e formaton C-ne Nuk do i hubasesh dokumentat qe i ke ne at disk.. Kjo pak a shum eshte Idea.. Spo di a isha i qart po shpresoj qe te ka ndihmuar sado pak

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •