butoni stand by nuk punon gjithmone pasi formatohet pc. pasi te instalosh driverat e modherboard dhe kartes grafike. prit te kaloje nja 2 dite e pastaj do te punoje. kshu me ndodh dhe mua. klm
butoni stand by nuk punon gjithmone pasi formatohet pc. pasi te instalosh driverat e modherboard dhe kartes grafike. prit te kaloje nja 2 dite e pastaj do te punoje. kshu me ndodh dhe mua. klm
++--++--
Tani po e mar vesh kete gje, me 100 here kam formatu pc si nuk e kam vene re.
Nejse flm.
butoni stendby do driverat e kartes grafike asnjegje tjeter
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
po si te kan then me lart drajvera duhet te instalohen edhe te une ndodh kjo
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Une me sa e njof veten nuk di te jem telepatik kshu qe nuk di ca video card ke ne kompjuter zakonisht nese ke kompjuter te blere vete ne webpage e kompanise qe ka prodhuar kompjuterin si psh www.dell.com
www.hp.com
www.acer.com
Etj etj etj. Nese e ke kompjuter te ndertuar vete apo nga ndonje tjeter shok a kushuri e nuk e di ca video card kane vene mjafton te perdoresh nje program si everest ose aida32 ose unknown device e gji se cfare vide carte ke e shko shkarko driverat.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Lol une i kam bere disa formate PC-se edhe nuk i kam instaluar asnje drive PC-ja ime eshte edhe pak i vjeter Pentim III kurse keta te rinjte nuk e di nese i kane te domosdoshem drive. Por per butonin si the nuk funksionon per momentin une e kam vene re nje gje te tille por si kam vene re se sa koh do qe te kativizohet por besoje qe pas disa ristartimesh do e kesh OK edhe ate opsion.
desha te dija pse gjate formatimit te pc duhen krijuar disa particione , cfare jane ato , edhe pse duhen te ndahen , mund te me shpjegoj ndonjeri ju lutem , edhe si mund te behet veprimi per ti ndar particionet , ju faleminderit shume ciaooo
meqense windows XP me t'leme instalohet ne diskun C:\, nese pas nje kohe paraqitet nevoja qe ta formatizosh kete disk per shkak te problemeve qe munde ti sjell windows XP ti duhesh ta formatosh kete disk "C:" pra patjeter se te gjitha te dhenat ne at disk do tju fshihen (muzikat, dokumentat etj), pra ketu paraqitet nevoja qe ky disk te ndahet disi, pran ndarja ne partcione eshte ndarje logjike e jo Fizike, dmth duhet qe nga ky disk C: tja marrim nje pjes te tij dhe ta emertojm D:. pra imagjon nga nje disk fizik kemi dy disqe Logjike njerin diskun C: dhe Tjetrin D:. pra muzikat dokumentet ti mund ti ruash ne D: e sitemin OPerativ (XP-ne) ne C: pra edhe nese e formaton C-ne Nuk do i hubasesh dokumentat qe i ke ne at disk.. Kjo pak a shum eshte Idea.. Spo di a isha i qart po shpresoj qe te ka ndihmuar sado pak
Krijoni Kontakt