Close
Faqja 99 prej 238 FillimFillim ... 4989979899100101109149199 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Une me sa e njof veten nuk di te jem telepatik kshu qe nuk di ca video card ke ne kompjuter zakonisht nese ke kompjuter te blere vete ne webpage e kompanise qe ka prodhuar kompjuterin si psh www.dell.com
    www.hp.com
    www.acer.com
    Etj etj etj. Nese e ke kompjuter te ndertuar vete apo nga ndonje tjeter shok a kushuri e nuk e di ca video card kane vene mjafton te perdoresh nje program si everest ose aida32 ose unknown device e gji se cfare vide carte ke e shko shkarko driverat.

Ardi

o shoku une nuk kam ardh ktu me gjet noj telepalesh.
    Arsya qe kerkova nje adres per drajvera eshte se ky
    internet qe perdor une eshte me shpejtsi breshke e para,
    kurse e dyta kam pas nigju qe ka nje paket All-In-One
    qe shkarkohet dhe shumica (70-80 % ) e ktyre drivera
    punojne.
    kurse e treta rrofsh per ndihmen

KML.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Juli_85 nese do te rish te kerkosh all in one ri e kerko. Nese do qe te instalosh driverat shprehu ca kompjuteri ke edhe cfare karte grafike ke. Leri shpjegimet po hyre ne teme.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2008
    Postime
    15

Thumbs down Kur formatohet, a duhet t'ia instalojmė drajverat?

Kur formatizohet nje kompjuter,pastaj atij a duhet tia instalojme driverat e HD ,Pllakes Ame,CD-ROM apo nuk po kuptoj un:A mund te me sqaroj dikush..?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Po ashtu esht, separi siguroj driverat e pllakes, karteles grafike,zerit,lan, etj, ruaj shenimet ne nje particion tjeter apo shkruaj ne cd, pastaj fillo formatizimin dhe instalimin windows

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    little-boy ti ka spjeguar shum mir particionet, dhe ndarjen mund ta besh para formatizimit me ndihmen e cd windowsit. shiko ketu http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Solomoni Lexo Postimin
    Por sa here e hap kompjuterin ben "Check Disk" vete ne menyre automatike. Dhe kjo vonon pak hapjen e Windows-it (kuptohet qe une e nderpres procesin e punes)

Nuk te kuptova Baptist. -----> "duhet te ristartosh kompjuterin dhe te mos nderhysh gjate procesit te ngritjes...
    ...kur te jete ngritur sistemi vazhdo defragmentimin."
    Po e kisha fjalen pikerisht per CheckDisk i cili do te lajmerohet si detyre e pa kryer me heret. Disku nuk guxon te defragmentohet pa qene 'error-free'.

Ty te eshte ndalur rryma, ose te eshte fikur kompjuteri ne menyre te pasuksesshme. Te githa disqet qe kane qene ne perdorim sepaku ndermjetes 'ram-cache' apo 'tmp' lexim do te kene nevoje per nje 'check'.

Pra te kesh kujdes ta fikesh kompjuterin me proceduren "shut down" gjithmone dhe ne rastet kur sistemi nuk eshte fikur mire ta lejosh windowsin qe gjate ngritjes te kontrolloje disqet dhe te riparoje fragmentet e ngelura aksidentalisht gjate fikjes. (heren e ardhshme kjo procedure shtese gjate ngritjes se sitemit operativ nuk do te paraqitet me)

Kur ta kesh kryer me sukses "check disk" ne disqet ekzistuese do te jesh i lire t'ua besh edhe Defragmentimin - pa problem - secilit.

afersisht kete po thoja...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Juli_85 nese do te rish te kerkosh all in one ri e kerko. Nese do qe te instalosh driverat shprehu ca kompjuteri ke edhe cfare karte grafike ke. Leri shpjegimet po hyre ne teme.

Ardi
    kto jan ca info qe mora me Aida32
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 16-01-2009 mė 15:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2008
    Postime
    15
    ee p.sh mua ma bjen ni shoku im PC me formatizu un skam drivera e krugjo tjeter a bon me i mshu format a prish gje ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2008
    Postime
    15
    un pershembull e kam nje program qe i merr driverat e PC-s tashti me qat program shkoj n PC t shokut ia futi restart tani i marr driverat prei USB dhe i futi ,po ku mi fut ku mi lan qysh mi aktivizu????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    me fal qe po te shkruaj prape , po mire kur i bejme formatim kompjuterit nuk i fshinka te gjitha ato qe jan te ruajtura ne pc , edhe qysh i behet vetem diskut c qe thuaj ti , pc kur formatohet behet si i ri i behet komplet formatim apo jo ,( nuk e di mund ta kem edhe gabim kete qe po te them ,) kur bejme formatimin kur thote qe duhet te besh nje particion te ri ate dua te di me mire se si mund te behet, me fal nese ju bezdisa me keto pyetje , kalofsh bukur te gjithe

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •