Close
Faqja 29 prej 73 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 727
    i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124

Si tė formatoj dhe tė ruaj "setup"-in e Word-it?

Tjeta.
    Nja 2 pyetje kisha une nese dikush din gjo

E para eshte se po mundohem me formatu nje PC po
    puna eshte se po me nxjerr nje foto eshte ajo qe kam ne doc
    dhe
    une ne fakt nuk kam as nje lloji aintivirusi te instalum se ajo
    fotoja dicka te tille po thote.

Pyetja 2 eshte se nese i behet format nje
    PC a ka noj menyre se si te ruhet SetUp i microsoft word
    dhe te instalohet pastaj apo s'eshte e mundur kjo ????

KLM.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    E para, fute CD brenda, dhe beje Restart pc, dhe pastaj do filloje kompjuteri nga CD.

E dyta, nese e ke marre Microsoft Word, nga interneti mund ta ruash patjeter, nese e ki instalu nga CD, kam degju se ruhet edhte ashtu, po se kam provu. Por nuk eshte problem i madhe se mund ta gjesh edhe ne internet free.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ne baze te fotos me duket qe CD-ja e XP-se mund te jete e korruptuar, nderro CD-ne dhe provo prape(nese nuk te instaluar antivirus), sa per microsoft word per ta kthyer une e di qe nuk ben pas FORMATIZIMIT , sepse po te shkojsh me metoden e REPAIR nuk fshihen programet, por nuk eshte problem WORDI sepse OFICCE-in e gjen lehte.

ma merr mendja qe ke bere BOOT nga CD-ja apo jo???????

Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    E para, fute CD brenda, dhe beje Restart pc, dhe pastaj do filloje kompjuteri nga CD.
    e kam provuar kete lloji metode por pa sukses
    dmth e njejta foto del

E dyta, nese e ke marre Microsoft Word, nga interneti mund ta ruash patjeter, nese e ki instalu nga CD, kam degju se ruhet edhte ashtu, po se kam provu. Por nuk eshte problem i madhe se mund ta gjesh edhe ne internet free.
    jo e kam instaluar nga CD po nje CD pirate ka qene
    une n'fakt nuk kam degju qe ruhet po ti ose noj1 din
    se si, do ishte mir ta thoshte
    dhe e di qe eshte free po me kete internet duhet nja 2 vjet per ta shkarkuar.

KLM.

Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    ne baze te fotos me duket qe CD-ja e XP-se mund te jete e korruptuar, nderro CD-ne dhe provo prape(nese nuk te instaluar antivirus), sa per microsoft word per ta kthyer une e di qe nuk ben pas FORMATIZIMIT , sepse po te shkojsh me metoden e REPAIR nuk fshihen programet, por nuk eshte problem WORDI sepse OFICCE-in e gjen lehte.

ma merr mendja qe ke bere BOOT nga CD-ja apo jo???????
    puna eshte se du ti boj format dhe jo Repair se formati ja
    heq ndryshkun

po nga CD e kam bo boot.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    atehere cd ja nuk eshte ne rregull ose je i nfektuar me virus,spyware ose malware, a ke provuar me cd tjeter???

Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    atehere cd ja nuk eshte ne rregull ose je i nfektuar me virus,spyware ose malware, a ke provuar me cd tjeter???
    e di qe ka mundsi te jete infektuar me virus \
    edhe me CD tjeter eshte i njejti problem

KLM

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    1--atehere pse nuk e provon ta instalosh nje antivirus dhe ta skanosh nje here pastaj ta formatizosh.
    2--nese i merr update-at e microsoftit rregullisht provo nje here me start-run-mrt.exe
    3--provo me start-run-msconfig dhe kur te qelet dritarja atehere hiqja tikun disa proceseve palidhje qe ta merr mendja ty qe nuk kane te bejne me windows.
    4--shiko nje here ne task manager se mos po sheh ndonje proces te dyshimt me shkronja palidhje si fhggjj.exe ose ngjajshem, nese mundesh ta besh nje screenshoot te proceseve mire ishte kon sepse ka shansa te jete i infektuar por prape spo di se a po te startohet ty xp-ja???
    5-- provo edhe rasishte mos ke fare exe file ne temporary(start-run dhe shkruan %temp% kur te qelet delete krejt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 09-01-2009 mė 15:21 Arsyeja: pika e 5-te

Nqs ti formaton pc nuk ka mundesi te kete viruse.
    Gjeja me e mire eshte kjo:
    Bej boot me cd e windows (jo te shkarkuar nga rapidshare ose nga ndonje adrese tjeter pasi mund te jete e crackuar gjithashtu dhe e virusuar) por nga cd-ja origjinale ose nga ndonje kopie e cd origjinale. Kur te shkosh te HDD mund te kesh 2 ose me shume particione.
    Shty "D" dhe fshiji te tera. Me pas do te kesh nje unpartioned space. Nqs do ta ndash HDD ne 2 pjese mund te krijosh nga e para nje particion duke shtypur "C" .
    Pasi i ke krijuar particionet zgjidh vendin ku do e instalosh WINDOWSIN (zakonisht c) dhe jepi next.
    Me pas vete cd-ja e windowsit do te kerkoje ta formatosh particionin e ri qe ke krijuar. (nje keshille: mos e bej quick format) pasi te jete instalur windowsi s'besoj se do te kesh probleme.

Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    krej puna eshte se a mund te gjej SetUp e Microsoft-it ???
    se per format do e gjej nje mnyre.

Faqja 29 prej 73 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •