Personat nė moshėn e adoleshencės shpesh herė janė tė pasigurt nė veten dhe kėrkojnė verfikim dhe identifikim nga tė tjerėt
duke ofruar zgjedhje tė patjetėrsueshme.Pėr ta egziston vetėm njė rrugė dhe asgjė mė tepėr.Tė papėrvojė qė
janė, nė sfidat e jetės orvaten tė identifikohen me tė riturit, por njėkohėsisht duan tė jenė
dhe tė veprojnė edhe si fėmijė.Kur nuk u shkon pėr shtati atėher menjėher reagojnė qoft nė mėnyrė verbale
apo fizike.U mungon vetbesimi, edukata familjare dhe shoqėrore dhe orientimi nė hapsirė dhe kohė.Pikėrisht
ky ėshtė rezultat i ofendimeve tė cilėn e plasojnė nė publik.
Nga veprimet e personit nė fjalė kuptova qė kam tė bėj me njė tė tillė, andaj nuk do reagoj dhe s“do ti pėrgjigjem mė.
Interneti dhe kompjuterat si fenomene dhe procese gjithnjė ndryshojnė dhe ofrojnė rregulla
dhe zgjidhje tė reja, dhe nė raste tė ndryshme mund tė provohen metoda dhe rrugė tė ndryshme tė cilat
nuk e pengojnė individin nė zgjidhjen e ndonjė problemi, po pėrkundrazi e pasurojnė me pėrvoja dhe rrugė tė reja
tė diturisė apo edhe me ide tė reja.
Mikrosofti ėshtė gjiganti i botės dhe teknologjisė informative dhe tė thuash qė ata janė tė dobėt nė sqarime do thotė
tė jesh ose injorant ose nuk ke dituri tė mjaftueshme, respektivisht s ke vizion ku ėshtė dhe kah shkon kjo kompani.
Nuk them qė s“ka edhe rrugė dhe kompani alternative por tani pėr tani ata e kanė primatin nė dorė.Ata nuk janė tė pėrkryer
po dita ditės i pėrmirsojnė lėshimet apo gabimet eventuale qė ėshtė e kuptueshme dhe e arsyeshme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rrjeti : 27-12-2008 mė 14:25
Nderro kabllat!
Me thene te drejten ti tregon akoma me shume dobesine tende duke kaluar ne moralin njerezon. Per dijen tende moshen e adoleshences e kam kaluar kur ne shqiperi plasi lufta. Sa per microsoftin e di kush eshte se jam mcse partner. Nese skam me fjale per ty ajde ketu kur te kesh vertetuar te kundertat e atyre qe thashe une e te kesh faktet e kryera.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Cfare modeli MoBo ke ne kompjuter gjithashtu ca versjoni te bios. Ka mundesi qe bios nuk e njef nje driver me ate kapacitet. Gjithashtu thuaj nese gjate POST e shikon driverin ose nese hyn ne bios e ke driverin e regjistruar?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
falemnderit per inkuadrim,
@arbeni_al,
bios-it i bera update, prej Phoenix BIOS 4.6.1.0.xx ne 4.6.1.1.xx (data xx.xx.2005) versioni i fundit tek faqja e prodhuesit Siemens Fujitsu, por prapeseprape nuk e njohu hardiskun!
@The Pathfinder
do kisha ndrru me gjith qejf po kam vetem nje data dhe power kabell per SATA.
@Ardi
MOBO eshte Siemens Fujitsu D1605, BIOS-i Phoenix 4.6.11.xx, i aktualizova edhe VIA SATA RAID Controller Drivers po pa ndonje efekt.
Para se ta paketoj dhe ta kthej hardiskun, rastesisht shiqova edhe njehere specifikat dhe FAQs te hardiskut WD Caviar Blue /SE/SE16 (SATA II) ne faqen e Westen Digital dhe verejta se hardisqet SATA kane Jumper-e, jo per ndrrimin e Master/Slave si ne hardisqet IDE, por per ndrrimin e shpejtesise se transferit te hardiskut.
Pra ky ishte problemi pse BIOS-i apo MOBO nuk e njohen hardiskun sepse transferi i SATA II eshte 300mb/sek kurse BIOS-i apo MOBO ne kompjuterin tim perkrahin vetem SATA I me nje transfer prej 150mb/sek.
Kur ndrrova Jumper-in si ne foton [OPT1], hardisku po funksionon dhe nuk e kam ndermend te prek BIOS-in apo MOBO-n, se me kane hypur mbi koke qe dy dite. Heren tjeter kur do e prek MOBO-n do te jete vetem ndrrimi me nje tjeter.
O djema mua me del nje tjeter problem. Me bllokohet kompjuteri dhe kur une shtyp Ctrl+Alt+Delete me del tabela po rri 1 sekonde dhe sa bej une te ve mausin me largohet? Tabela me del me pamjen te proceset. Si te veproj?
Ju uroj gjithe te mirat djema...
Zogu Futi I Format D Edhe C Edhe I Ke Ne Regull Ose Mund Ti Hapesh Dhe Keshti ( D: ) PAstaj Enter Dhe Hapt![]()
Krijoni Kontakt