Close
Faqja 143 prej 238 FillimFillim ... 4393133141142143144145153193 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,421 deri 1,430 prej 2377
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    sic ka thene valdeti hyre ne recovery console edhe perdor komanden chkdsk /R.
    ky eshte nje problem qe lidhet me particjonin boot te windows e normalisht ndodh gjate formatimit me particjone ku particjoni nuk fshihet edhe rikrijohet por perdoret perseri. kur fut CD e windows ne kompjuter edhe boot ne setup pasi kompjuteri ka boot ne cd edhe filet jane ngrakuar setup i windows te kerkon nese do te riparosh instalimin do te instalosh windows apo do te dalesh nga setup ne kete ekran shtyp shkronjen R edhe do te te hyje ne recovery console pasi te pergjigjesh pyetjeve aty shkruaj chkdsk /R

pasi te mbaroje kjo je ne regull. nese ke vista e jo xp ne forumin e leksjoneve ndodhet nje teme me video per Windows Vista Recovery Tools

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55
    Aha ok shum falemenderit nga ana juaj gjema, ather do e provoj kete dhe do u tregoj cka ndodhur... Edhe dicka po qe se e bej komplet format dhth edhe particionin D a do te shfaqet perseri ky gabim!!
    mirmbetshi...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga ai* Lexo Postimin
    Me jep nje link ku te shkarkoj video qe luan ne aparatin tend se mbase kuptoj me mire se ku qendron problemi.
    lajmrohu me MP sepse nuk postoj warez ktu.
    por edhe me mir kishte me qen sikur tma dergosh ndonje sample qe nuk luan te ti dhe ta provoj tek un.

Persa i perket se sa frames perballon aparati mund ta gjesh ketu http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=39 une kam lexuar qe asnjerit nuk i ka luajtur mbi 5frames.
    Mund te jet keshtu nese esht gabim tek postuesi (mund ta dergoj edhe ket link per filmin e lartpermendur 'Nachts im Museum') ku un e shkarkova filmin dhe nuk jam nje expert i videos qe te sqaroj ne detale por spkau ate qe e kam dhe e shoh qdo dit smund ta genjej vehten e ta them te kunderten, sepse thejsht skam asnje arsye per kete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Provo te konvertosh DTS ne AC3.Ac3shin e konvertuar e fut brenda ne mkv aty ku ke DTS-ne dhe DTS.ne e heq.
    Perdoret ky program per konvertim te DTS ne AC3.
    http://www.videohelp.com/download/DA...0Installer.exe
    Pasi hapet programi,tek output format klik hap menune dhe zgjedh AC3.me poshte ne channels zgjedh klik te rrethi 2 kanale jo 6.
    Pastaj klik file open dhe gjen skedarin ku ke DTS ne dhe fut dts ne ne program per konvertim
    Te output file i fut shenje v-je te katrori"same folder"
    Pastaj klik ne save buton e ruan atje ku ke dts ne ate folder.Klikon poshte ne butonin convert dhe skedari do konvertohet ne AC3...
    Ben7 Ky program nuk punon tek un, krijon crash sa e hap dhe ndroj ndonje parameter ne te, me duket esht faji qe kam windowsx64, por edhe sikur te funksjonon un ku ta gjej at skedar DTS per konvertim kur videot i kam me te vetmin fajll singel si .MKV d.m.th brenda MKV gjendet edhe audio...

Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    lajmrohu me MP sepse nuk postoj warez ktu.
    por edhe me mir kishte me qen sikur tma dergosh ndonje sample qe nuk luan te ti dhe ta provoj tek un.
    Mund te jet keshtu nese esht gabim tek postuesi (mund ta dergoj edhe ket link per filmin e lartpermendur 'Nachts im Museum') ku un e shkarkova filmin dhe nuk jam nje expert i videos qe te sqaroj ne detale por spkau ate qe e kam dhe e shoh qdo dit smund ta genjej vehten e ta them te kunderten, sepse thejsht skam asnje arsye per kete.
    Provo njehere Shutter.Unrated.720p.Bluray.x264 http://d01.megashares.com/?d01=9f54fb5

Qe nuk je ekspert kjo u kuptu qe kur postove te dhenat e komputerit qe nuk kan asnje lidhje me problemin
    Mgjth shume flm
    "Ata qe nuk e kujtojne te kaluaren jane te denuar ta perserisin!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Shutter.Unrated.720p.Bluray.x264-SEPTiC ----->> 4.42 GiB (4750341356 Bytes) a ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Doja te shtroja edhe une nja dy pyetje, por me thene te drejten nuk po pyes fare pasi kam frike se do harrojne pyetjen time dhe do merren me njeri-tjetrin. E harruat fare ate, te cilin hapi temen dhe kishte nje problem dhe filluat duke u share me njeri tjetrin. Ne qoftese dini shume mund ti zgjidhni problemin atij djalit qe hapi kete teme dhe jo te ofendoni njeri-tjetrin se nuk eshte chat ketu. Muhabete shqiptaresh, sia dalin dot me argumente dhe fillojne shajne. Se kuptoj pse i lene drejtuesit e forumit te precipitoje situata keshtu.

Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Shutter.Unrated.720p.Bluray.x264-SEPTiC ----->> 4.42 GiB (4750341356 Bytes) a ?
    Po ai eshte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Shutter.Unrated.720p.Bluray.x264
    Citim Postuar mė parė nga ai* Lexo Postimin
    Po ai eshte
    720p dyshoj qe edhe telefoni i dores ti lezoj :P per 720p te gjitha luhen tek un. As mos dysho ktu
    mendova qe jem duke bisedu per 1080 per diqka si ktu
    Shutter Unrated 2008DtS 1080p BluRay x264 MoreHd* kurse per kete do te tregoj neser.
    Po ta perseris edhe nje her fshi folderin i cili krijohet gjat skanimit n'HDD (folderi me emer .wd_tv) dhe skano prap nese nuk e ke provuar kete,

Kam postuar nje foto me larte se si i nxjerr MKV dhe ne ate cilesi dalin te gjitha pa dallim 720p apo 1080p.
    Ate fshirjen e folderi e kam provu disa here po nuk jep rezultat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •