Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e olsetto
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170

Endërr e tmerrshme e një tifozi të futbollit!

Nje tifoz futbolli,i zemeruar nga humbja e skuadres se tij ,nuk beri gjume te rehatshem .Ai enderroi nje dhome te madhe me dysheme ne forme katrori dhe pa mobilje.Ne kete dhome te madhe bente praktike portjeri.Ai e gjuante topin ne mur dhe pastaj e rrokte.Papritmas,portjeri filloi te zvogelohet,te zvogelohet dhe me ne fund u shnderrua ne nje top te vogel pinpongu,kurse topi i futbollit u shnderrua ne nje sfere gize.Sfera rrokullisej me terbim ne dyshemene e lemuar te dhomes,duke synuar te shtypte topin e vogel te pingpongut.Topi i shkrete i pingpongut i deshperuar sillej nga nje qoshe ne tjetren me fuqi te prera dhe nuk kishte mundesi te kercente perpjete.

A do te mundte topi i vogel i pingpongut te fshihej diku nga ndjekja e sferes prej gize,pa u shkeputur nga dyshemeja?
    1,2 Freedy comes for you;
    3,4 Jason's at your door.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga olsetto Lexo Postimin
    Nje tifoz futbolli,i zemeruar nga humbja e skuadres se tij ,nuk beri gjume te rehatshem .Ai enderroi nje dhome te madhe me dysheme ne forme katrori dhe pa mobilje.Ne kete dhome te madhe bente praktike portjeri.Ai e gjuante topin ne mur dhe pastaj e rrokte.Papritmas,portjeri filloi te zvogelohet,te zvogelohet dhe me ne fund u shnderrua ne nje top te vogel pinpongu,kurse topi i futbollit u shnderrua ne nje sfere gize.Sfera rrokullisej me terbim ne dyshemene e lemuar te dhomes,duke synuar te shtypte topin e vogel te pingpongut.Topi i shkrete i pingpongut i deshperuar sillej nga nje qoshe ne tjetren me fuqi te prera dhe nuk kishte mundesi te kercente perpjete.

A do te mundte topi i vogel i pingpongut te fshihej diku nga ndjekja e sferes prej gize,pa u shkeputur nga dyshemeja?
    Sigurisht, te kater qoshet e dhomes jane te sigurta per topin e vogel te ping-pongut.
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Jam dakort me mendimin e sam1r, pavaresisht se kjo varet dhe nga madhesia e topit te madh.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    Sigurisht, te kater qoshet e dhomes jane te sigurta per topin e vogel te ping-pongut.
    E gjete, jo vetem ,por edhe ne cdo faqe te murit.Une u mundova 1 ore per ta shkruar dhe t'i e zgjidh me nje rresht.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar më parë nga olsetto Lexo Postimin
    E gjete, jo vetem ,por edhe ne cdo faqe te murit.Une u mundova 1 ore per ta shkruar dhe t'i e zgjidh me nje rresht.
    Haha, me fal qe te qova mundin kot, por te premtoj qe sdo te dukem me ketej nga lojrat e mendjes..

Respekt,
    sam1r
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    170
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    Haha, me fal qe te qova mundin kot, por te premtoj qe sdo te dukem me ketej nga lojrat e mendjes..

Respekt,
    sam1r
    Duku se s'do jene me kaq te thjeshta.

Tema të Ngjashme

1. Ëndërrat dhe interpretimi i tyre
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-09-2017, 03:53
  2. SK Tirana
    Nga Pasiqe në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  3. Sheriati në futboll....
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 14-07-2006, 11:56
  4. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •