Mire o Earta Po ti qysh je sot..
Nuk po shkrujka njeri sot nuk di qa u ba..
Mire o Earta Po ti qysh je sot..
Nuk po shkrujka njeri sot nuk di qa u ba..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Po flejn ata te Kosoves ... po behen gati per Vitin e Ri, vitin e pare se po e festojn mbas Pavaresine![]()
pershendetje ....
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Na i ka ngren K.E.K-u shkronjat e spo mund te shkruajm!Bre e hangert koken e atij qe po na e ndale rrymen!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Adem Berisha, nga fshati Gjurgjevik i Madh, fshati i heroit kombėtar dhe tribunit tė madh popullor Sadik Ramė Gjurgjeviku.
Jetoj dhe punoj nė qytetin e martirizuar tė Rahovecit por edhe qytetin e njohur pėr prodhimin e rrushit dhe verėrave mė cilėsore, ndėr mė tė mirat nė Europė.
...Kosovė, Shqipėri,
siē ishim mė parė
prapė do tė bėhemi NJĖ.
"Lehtė bėhesh pasha nė nahi
por ėshtė vėshtirė tė jesh njeri".
Shume mire e Earta,sapo u ktheva prej vrapimit(bile sot arrita rekord per veten time,dmth12 km kam vrapu),tash e bona ni dush ne uej te vaket, edhe mos me rrejt e hongra ni porcion me pasul(kontrast i madh ,po e pranoi organizmi).Shpresoj edhe ti te jesh mire dhe gjithe shqipet ane e kend planetit TOKE, hajde ju pershendes te gjitheve,pa i harruarr opojalite. tung tung tung
FAKTET JANE KOKEFORTA
hahaha jo edhe nja dite .Pas ni pauze dy vjeqare ,qe ni jave qi kam fillu me vrapu ,prit edhe naj dite deri sa ta arrij konduksionin e pastaj,shtyhemi (se nga natyra jam tip fitimtar,keshtu qe nuk kam qejf me dal i dyti).Tash ty te mbetet me ushtru ki kohe deri ne pranvere edhe shtyhemi deri ne matiqan cili po arrin i pari ,,, hajde tungi tungi
FAKTET JANE KOKEFORTA
hahahahhahaha ev taksirat me shku edhe pertej matiqanit tu shty se as une nuk dorzohem lehte, sidomos meshkujt qka kam qejf me i mujt ohho![]()
**** ** ** ***** ** ***!
Krijoni Kontakt