Close
Faqja 8 prej 102 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1014
    E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    Hmmm...
    Te pyeta, se kam ndegju qe ne Fakultetin e Arkitetkures, shumica e profesoreve qe ligjerojne jane nga Gjakova, edhe te mjafton vetem te jeshe nga Gjakova edhe sa per note, mos ki derte
    Ndersa po te jesh nga Prishtina, Mitrovica, e prej ndonje qyteti tjeter...paaaakkk si veshtire...

Rinor une se di se nga je nga Kosova apo Shqiperia ,por sic e shoh edhe temen e keni lokalizu pak. Por nese ke deshire te dish une 2 vite pas luftes kam konkuruar ne fakultetin juridik dhe me provim pranues dhe e pergaditur shume mire pa intervenime nuk jam pranuar as une e as koleget e mi vec se ishim nga Gjakova....dmth ateher kush qenka lokaliste me shume une se di vec nje gje di te ta them se nje njeri qe sot eshte ne pozite me ka thene se nuk pranojme Gjakovare ketu se do te na zene vendet hahahh ....megjithate une krenohen se pari qe jam Kosovare dhe qe rrjedh nga vendi qe shume kush e pranon se eshte qyteterimi i Kosoves.

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Flutura...

Te kuptoj shume mire...
    Rasti qe te ka ndodhur ty, njesoj edhe mua me ka ndodhur...veq, rasti im eshte pakes me i rende, dhe pak banal, sa qe nuk i'a vlene t'a postoj ketu...
    Kete qe me ka ndodhur mua, shpesh here jam menduar qe t'a publikoj ne ndonje webfaqe, apo ne ndonje gazete te perditshme...por, nuk kam dashur, dhe e kam lene me kaq!!!

Lokalizmi, ne pergjithesi eshte shume i theksuar ne Kosove, duke mos anashkaluar edhe vendet tjera te shqipetarise...
    E ceka Gjakoven, ku edhe mora si shembull rastin ne FNA, pasiatje kam ndegjuar se keshtu shkojne punet...e sa per fakultetet tjera, nuk di c'te them...
    Ate cfare dua t'a them eshte, se ne pergjithesi nga kjo qe bejme, nuk kemi fare dobi, por vetem humbje!!!

Nese rastin me Gjakoven, pak a shume te ka preke, atehere me fale, por thjeshte vetem e ceka, pa ofendime!!!
    Mos me keqkupto dicka...

KLM, dhe gjithe te mirat...

Ps. Une jam nga Presheva!!!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ajde nje pershendetje alla kosovarqe per tan qetu, se une ja tera per kosov neser Shihemi e ndihemi pas dy jave ju pershendes te gjithve. Kalofshi mire e Urime 2009shi baj baj
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Yllėza* Lexo Postimin
    A po e pranoni edhe nje pershendetje nga Drenica !?!?!

Yllėza*
    Po si jo mori Drenicake, Ishalla nuk je si ne foto se u nisa ne kemb nga Drenica meniher..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105 Lexo Postimin
    Rinor une se di se nga je nga Kosova apo Shqiperia ,por sic e shoh edhe temen e keni lokalizu pak. Por nese ke deshire te dish une 2 vite pas luftes kam konkuruar ne fakultetin juridik dhe me provim pranues dhe e pergaditur shume mire pa intervenime nuk jam pranuar as une e as koleget e mi vec se ishim nga Gjakova....dmth ateher kush qenka lokaliste me shume une se di vec nje gje di te ta them se nje njeri qe sot eshte ne pozite me ka thene se nuk pranojme Gjakovare ketu se do te na zene vendet hahahh ....megjithate une krenohen se pari qe jam Kosovare dhe qe rrjedh nga vendi qe shume kush e pranon se eshte qyteterimi i Kosoves.
    Flutura,

Per kete qe e thua mire e ke, Por jo pse je Gjakovare por duhet te gjesh dike qe intervenon ashtu une kam degjuar qe ne KS duhet gjdo gje me intervenime, Por mos mendo se vetem Gjakovaret kan ate problem.
    E sa i perket qytetrimit ndoshta por nuk e di....
    E si te ka thene aj nuk pranojm Gjakovare ne pozita se na marrin Vendet plotesisht jam me ty se ti je shume e bukur dhe njerzit frigojn nga ty hahahahah( Hajgare)
    Kaloni mire..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Po si jo mori Drenicake, Ishalla nuk je si ne foto se u nisa ne kemb nga Drenica meniher..
    Largoje ihere njat qe e ke rrethe qafe e pastaj nisu,se po u nise me te drenicasja te ndjek dru deri ne Ferizaj!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Po si jo Ferizajas, per mikpritje nuk jemi "korite" asnjehere. Dhe nuk besoj se do ishe zhgenjyer . Vetem se t'a kesh parasysh keshillen e se panjohures...

i ē'regjistruar...
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    736
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Largoje ihere njat qe e ke rrethe qafe e pastaj nisu,se po u nise me te drenicasja te ndjek dru deri ne Ferizaj!
    LOOOOOOOOOOOL

p.s: tasjangji, ki ment e mus u'm korit.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga RinorZ Lexo Postimin
    Hmmm...dmth Ghakovaret qenkan me lokalistet ne Kosove...sa eshte e vertete kjo???
    Lere qe eshte e vertet kjo , por dhe republik e kane shpalle gjakoven hahahahaaa pore kuptohet mbase lufte se skane pasure "kaqik" me heret xhixha buba

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Valla prizreni u ba tallava besom. Jan perzi Goran, Turq, gabel magjup. Besom s'rrihet aty. Edhe pse qyteti shume i bukur eshte.
    ..mė se e vėrtet.....

Faqja 8 prej 102 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  3. Kosova, e pavarur, por jo sovrane!
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 05:52
  4. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49
  5. Ja dhe me pershendetjen time te gjithe Antaret e Forumit
    Nga Ezmeri nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 06-05-2003, 01:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •