Close
Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 215
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Hebrenjte jane populli me i mencur dhe me kokeforte ne Bote. Jane njerez mjaft te zgjuar dhe fix armiq per vdekje. Kreret e tyre e dine qe jane ne rruge te gabuar e megjithate jane ne pritje te MESISE.
    Per tu bere qejfin si Mesi i tyre erdhi Jesusi dhe ata megjithate nuk e pranuan. Pastaj erdhi Muhamedi as ate nuk e pranuan sepse erdhi per here te pare nje profet nga nje popull tjeter, arabet. Tashme presin nje tjeter pas shkaterrimit te xhamise AL-AKSA. Ky shkaterrim do te sjelle nje lufte boterore fetare pasi te jete zhvilluar njehere P-L.
    U futem thelle ne fe dhe per kete kerkoj falje.

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kjo eshte pallavra me e madhe e gjithe historise se njerezimit. Ska popull te zgjedhur, e aq me pak te zgjedhur nga Zoti. Po ste ve faj, eshte pjese e propagandes qe na mbushin koken qe ne djep. Provo e moho holokaustin dhe e shikon sesi te mberthejne si ne mengene. Eshte popull i vetezgjedhur dhe aspak i zgjedhur...
    Kam pershtypjen ska shume lidhje kjo qe kam bere me bold.
    Eshte njesoj sikurse te mohosh masakren e Serbrenices ( madje kjo eshte me e vogel ), ose sikur te mohosh genocidin serb ne Kosove.
    Holokausti ka te beje me krimin kundra njerezimit dhe eshte shume me teper se sa thjesht problem Izraeli apo dickaje te ngjashme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Jo, kam lexuar diku qe holokaustin e bene vete kurban hebrenjte per dy arsye , per pastrim rrace dhe per arritjen e autoritetit qe u mungonte aq shume. Nuk e di pse por eshte shume bindese. Pas kesaj amerikani qe e shkrojti u gjet i vdekur ne shtepine e tij... Sa keq!

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Jo, kam lexuar diku qe holokaustin e bene vete kurban hebrenjte per dy arsye , per pastrim rrace dhe per arritjen e autoritetit qe u mungonte aq shume. Nuk e di pse por eshte shume bindese. Pas kesaj amerikani qe e shkrojti u gjet i vdekur ne shtepine e tij... Sa keq!
    Keto qe thua ti kane nje mundesi jashtezakonisht te vogel te jene te verteta, por edhe nese qofshin ashtu, nuk perbejne asfare argumenti.
    Nese nje grup vret mijera njerez ky eshte krim kunder njerezimit. Se kush e beri, se perse e beri e gjera te ketilla i perkasin ceshtjeve te tjera. Une kur degjoj fjalen holokaust kam asocacionin e mijera njerezve te vrare te cileve ju bej homazh. Ke ndonje gje kunder kesaj ?

Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Kam pershtypjen ska shume lidhje kjo qe kam bere me bold.
    Eshte njesoj sikurse te mohosh masakren e Serbrenices ( madje kjo eshte me e vogel ), ose sikur te mohosh genocidin serb ne Kosove.
    Holokausti ka te beje me krimin kundra njerezimit dhe eshte shume me teper se sa thjesht problem Izraeli apo dickaje te ngjashme.
    Perkundrazi ajo qe shkruajta ka shume vend. Kur thashe provo te mohosh holokaustin spata parasysh mohimin total te tij por permasat qe na eshte paraqitur. Dhe kjo nuk tregon aspak sensibilitet ndaj fenomenit por kontroll dhe imponim. Nuk eshte tema e duhur por cifutet kane vite qe tallin menderen me gjithe boten. Dhe ska si te jete ndryshe, jane popull i zgjedhr

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Pratolini, kjo eshte shume e vertete, i vrare u gjet vetem sepse dyshoi mbi holokaustin. Ky nuk perbente ndonje krim per njerezimin, ky sic duket ka qene i mirekontrolluar.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga endrit kumanova Lexo Postimin
    Thuani si tė doni, por ėshtė pėr tua pasur zilinė, sidomos ne shqiptarėt, qė kemi shumė pėr tė mėsuar nga ata...
    ja kan nis ja kan nis korupcioni deri ne kulm......
    te kqijat i kan msu edhe ja kam msy botes me marr boten e toni nji dit kthehen ne token e premtuar ...
    ketyre sju lakmoj fare popull qergash jan pik
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    kam pa ne explorer komplotin botror ...e ngjajshme me ket qe pershkrun ti.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Komploti i Explorerave eshte komplet nen kontrollin e tyre. Kete e bejne per te siguruar autoritet edhe ne mendjet tuaja. Duan tu neutralizojne te gjitheve dhe ja kane arritur.
    Eshte trendafil ky doc ne krahasim me ato cfare ata kane ne dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Pajtohem edhe une me mendimin tend per holokaustin .

Ne kampet e gjermanve ma se shumti jane vrare hebrej te hendikepuar (sakata) , te gjithe e dijn se hitleri ka pas nje program per shfrarosjen e te semurve psiqik. Me vrasjen e ktyre hebrejve te hendikepuar veēse ju kane ndihmuar zionistve se kta kane qene vetem nje se nje barre e madhe ne kurriz te zionistve.
    Nuk e mohoj holokaustin por i mohoj ato shifra qe i paraqesin , ndoshta jane vrare 1 apo 2 milion hebrenj (shumica e tyre sakata ,fukara qe si kryejn pune askujt) dhe te tjeret kane qene maxhup ,polak, ēekosllovak,rumun e ēdo race tjeter qe gjermanet kane dyshuar se jane ēifut.Kta zionistet kane arritur qe ti shtijn te gjitha kto viktima ne regjistrat e tyre si hebre.

Edhe ne qofte se jane vrare aē ēifut sa pretendojn prap nuk krahasohen me holokaustet e popujve tjere .Duhet ta shikojm historine dhe ti shikojm edhe viktimat e vendeve tjera qe jane shume ma te medha.
    Vetem ne shtetet e bashkimit sovjetik ēifutet gjeneral te komunizmit (zionizmit)kane vrare ma shume se 20 milion njerez shumica e tyre Ukrajinas dhe askush nuk i permend ne histori e lere me ti nderoj apo kompensoj per diēka.
    Me te vertet jane te zgjuar se e kane gjete nje shumice te njerezve qe nuk pyesin por besojn dhe veprojn si dojn ata vete.

Nuk jam racist ndaj hebrejve (jahudive) por nuk i besoj genjeshtrat e tyre.
    Prap jam i mendimit se shumicen e arritjeve qe i kane bere i kane arritur duke i shfrytezuar dhe manipuluar popujt e tjere.
    Shfrytezim ,manipulim = me dinakeri e jo zgjuarsi
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Faqja 19 prej 22 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  2. "I mean to be vague"
    Nga Cruel nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 19:33
  3. Beratasit dhe ēifutėt
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  4. Vritet ne Athine "i tmerrshmi i Vlores" Robert Boraku
    Nga Asteroid nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 10:31
  5. Shtypi i vetquajtur "i pavarur" shqiptar...
    Nga Vinny_T nė forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 17-07-2002, 06:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •