Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562

Si të vendos një kod për "wireless"?

Jam abonuar tek albtelekomi. Kam nje modem te tipit : LINKSYS. Nese ndokush me ndihmon qe te vendos nje kod per te shmangur nderhyrjet nga personat e padeshiruar, ju lutem te me tregoni rrugen e duhur.

Kame vene re linja e shkarkimit keto 2-3 ditet e fundit ka rene teper nga 100 Kb/s qe ishte zakonisht gjate 24 oreve ka rene ne 25-27 Kb/s.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Ndiq manualin n.q.s. e ke ose zbrite nga interneti, aty mund te ceket edhe security, d.m.th. vendosja e kodit.

Po per te gjetur ose shmangur kodin kur nji lidhje me kod ta kerkon si i behet?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga GeNi_25 Lexo Postimin
    Jam abonuar tek albtelekomi. Kam nje modem te tipit : LINKSYS. Nese ndokush me ndihmon qe te vendos nje kod per te shmangur nderhyrjet nga personat e padeshiruar, ju lutem te me tregoni rrugen e duhur.

Kame vene re linja e shkarkimit keto 2-3 ditet e fundit ka rene teper nga 100 Kb/s qe ishte zakonisht gjate 24 oreve ka rene ne 25-27 Kb/s.

Nese kishe vene e modelin e linksysit do ishte me e thjesht po normalisht cdo paisje e kompanise ne nje vrime I bie fyellit.
    Login ne router/modem duke vajtur ne adresa e caktuar. Pasi te kesh bere kete gje shko ne menyne wireles edhe me pas shko ne menyne advance option aty do shofesh nje vend ku thote encrypion selekto ate edhe zgjidh opsjonin WEP edhe me poshte vendos kodin e sigurise qe do. Kliko apply e pastaj do ristartet router/modemi. Nga ky moment ke nje encriptim WEP me key qe ti ke vendosur.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

WPA2 PSK s'ben Ardo? Me WEP tashme ja gjen dhe nipcja im...
    Geno, 1Mbs e ke? Kohet e fundit ka rene goxha shpejtesia, shpresoj mos jete per shkak te shtimit te klienteles. Ne mos, kane gjetur dhe WPA tim...
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Ej po per pyetjen time behet gje?

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Ju faleminderoj per pergjigjet.

Helios, shpejtesia ka rene teper nga 100 KB/s qe ishte 20 ditet e para tani ka rene ne 15-25 kb/s . Une linjen e kam 256KB/s.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    sa e ke re?
    Degjo ketu degjo qe te kuptoni diçka Albtelekom ditet e para e rrit linjen per te falenderuar Abonentin e tij qe u be pjes e ADSL Albtelekom.

Por degjo nese ke linjen 256KB/s atehere eshte normale qe ta kesh nga 20 deri ne 30KB/s download, .

Kalofsh Mire

po kjo kshu esht per te gjith dhe mua kshu me ndodhi ne fillim.
    Po per pyetjen time lart ca mund te behet?

Eshte e vertete. Ne fillim (zakonisht 5 ditet e para) linja vin me shpejtesi 1.0Mbps.
    Me pas ata te albtelekomit ta cojne shpejtesine sa ajo qe ke bere ne kontrate.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Greqia vendos të shesë pronat e shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-10-2005, 13:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •