Close
Faqja 602 prej 1135 FillimFillim ... 1025025525926006016026036046126527021102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,011 deri 6,020 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

e dhe kete se harrova

nuk kam nder mend tju bej moral po thjeshte nga tema nuk po kuptoj se cfare shqiptaresh jeni ju kur asnjeri nga ju nuk indetifikohet me emer shqiptar kur asnnjeri nuk le mezash shqip kur te gjithe vini ca emra te cuditshem kur mund mburreshit thjeshte me vendlindjen tuaj ju ore miq thjeshte nuk ju pelen shqiptarizmi dhe ca krenoheni me evropen plake qe gjithmon na ka shitur dhe ca te tjere akoma me keq me arabt qe per vete duan gjithcka por te tjeret duan ti len ne erresire dhe arma e mire eshte kurani qe me propaganden e tij i fut njerzit ne kurth e qe prej aty nuk dalin me pra ata duan qellimet e tyre dhe une sot po ju bej thirrje dhe hapni syte o vellezrit e mij se qellimi jon eshte shqiptaria dhe qe te arrijme aty ku duam gjeja me e mire qe mund te bejm eshte te duam atdheun dhe shqiptarin dhe te kemi krenari kombtare dhe kete gje tja ushqejme brezave te rinj ky eshte qellimi jo keto partit fe se keto nuk na cojne ne asnje ne qellimet tona kombtare kthejeni historin ne memorie dhe beni dhogarit dhe do te dilni me konkluzionin se ka qen feja e percare shkaku pse vendi jon vuan sot dhe se pse kemi ngelur kaq mbrapa verini gishtin kokes more vellezer e motra mesoni nje here te doni shqiperin dhe pastaj doni cte doni .ju pershendes te gjithve

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    ti je njeriu me injorant dhe o pakonceptueshem qe une mund te njoh dhe lexoj ndonjehere nuk e imagjinoj se si keto tema nuk mbyllen apo kemi te bejm me nje forum te njeanshem religjoz
    Une jam ateist e sme kercet fare per fe-te edhe pse kam prejardhje nga fe-ja islame por te them ty i nderuari mik mos pergjithso duke thene MYLYMANET sepse keshtu me ngacmon koshiencen dhe bene te them edhe fraza jo te kendshme.
    pse ca kujton ti,se jemi tek forumi islamik.....jemi tek ateizmi o rot.

nuk me rruhet per koshiencen myslymone,ajo qe me intereson mua eshte koshienca SHQIPTARE

I PĖRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NĖ TOKĖ
    Postime
    156
    Shumė e lehtė, njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, kurse majmunat nėpėr druna qėndrojnė more, dhe nga njė herė e shuajnė etjen me banane.
    ju pėrshėndes
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    A mund te kete debat ateist-besimtar?
    JO! Sepse asnjera pale nuk llogjikon drejt, edhe secila pale flet pa baza.

Ateistet thone Nuk ka Zot (nga e dini qe ska)
    Besimtaret thone Ka Zot (nga e dini qe ka)

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk jane majmunet e sodit ata qe ne e kemi prejadhjen nga ata. Ata majmun qe ishin nuk egzistojne se jane bere njerez, por per fate keq disa jane duke u kthyer perseri ne majmun.Bile se ne majmun me preimitiv.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Apolloni e zgjidhi ceshtjen. Si s'na shkoi ndermend me pare, do kishim kursyer muskujt e gishtave.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Shumė e lehtė, njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, kurse majmunat nėpėr druna qėndrojnė more, dhe nga njė herė e shuajnė etjen me banane.
    ju pėrshėndes
    Ne fakt, kerpudhat mbijne ne te njejtin ritem me injorantet, mbase me pak. Kur nuk njeh dicka, me mire eshte te qendisesh gojen se flet kodra pas bregut. Nese ti e njeh vertet teorine e evolucionit, atehere une zhdukem nga ky forum njehere e mire. Rrezik shkoj ne arabi saudite.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    kam vene re ne kete forum nje propagande te shfrenuar te muslimaneve per te denigruar,hedhur balte ndaj heronjve te kombit si dhe figurave qe lartesojne qenien SHQIPTAR.
    ēfare synimi kane keta?a jane te organizuara keto sulme?nga kush???....te gjithe e dime qe ne shqiperi kane hyre lloj lloj organizatash arabe,turq,shume prej te cileve kane mesuar dhe shqip.
    nje gje eshte e qarte, keta plehra godasin pikerisht tek kujtesa historike e shqiptareve.......nje popull lere pa historine e tij dhe e ke varrosur perfundimisht.

nuk do lejojme kurre qe keta mongoloide turq dhe jevgj arabie te na mbysin.

gjithashtu kane hyre dhe organizata te krishtera,por nuk kam pare te sulmojne historine tone.
    mendoj qe islami eshte armiku me i madh i shqiptareve.

ps.ju ēfare mendoni?

Shqiperise nuk i kanoset rreziku nga muslimanet.Shqiperise nuk i kanoset rreziku as nga te krishteret dhe as nga ateistet.Shqiperise dhe shqiptareve u kanoset rreziku nga njerez si puna jote,nga wehabist te ndryshem,nga disa te krishtere europian qe vijne per tu "kujdesur" per femijet tane,dhe nga njerez si Janullatos.Ne nje teme ne lidhje me kerkesen-pyetjen per hapjen e kishave shqiptare ne Greqi,kemi edhe reagimin e Albos,i cili u drejtohet shqiptareve me fjalet: Ju per zotin tuaj duhet ta harroni gjuhen shtetin gruan dhe femijet tuaj.
    Pra nga keto grupe Shqiperise i kanoset rreziku dhe jo nga muslimanet.Jo nga muslimanet si komunitet.
    Mua nuk me intereson ngjyra me te cilen jan te veshur armiqt e Shqiperise,mund te jet nje imam i nje xhamie ne Iran apo nje imam i nje xhamie ne Meke.Mund te jet nje prift i nje kishe ne Athine apo vet Papa.Mund te jet nje i zi nga Gana ose nje aziat budist.Armiqt e Shqiperise jan armiqt e mi personal,qofshin edhe shqiptare qe jetojne ne Shqiperi.
    Lexoje,dhe mbase do ta gjeshe veten tende ne mesin e ketyre personave qe i permenda.

Sa per informacion: edhe une jam musliman.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Apolloni e zgjidhi ceshtjen. Si s'na shkoi ndermend me pare, do kishim kursyer muskujt e gishtave.
    Kshu eshte kur nuk je perdorues hashashi. Rri e vret mendjen kot.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Sa per informacion: edhe une jam musliman.
    nuk ka nevoje ta thuash,kuptohet.pra bashkohesh me hordhine islamike qe hedh balte mbi heronjte e kombit..............

kurse une jam SHQIPTAR,thjeshte,paster,qarte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crazy_diamond : 11-12-2008 mė 17:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •