TE kemi kujdese te mos luajme lojen e armiqeve dhe tju vejme faj Shqiptareve te fese myslimane, ka Shqipfolesa qe mbjellin perqarje, organizatat islamike jane ne Shqiperi me shume se dhjete vjete pra kan hyre me mijera araboturq dhe qe kan pasure kohe te mjaftushme te mesojne gjuhen, nuk dhem se nuk ka Shqiptare mendje shplare dhe qe kan shiture ****** per pak para dhe mund te veprojne ne menyre te tille ashtu si ka te fese ortodokse dhe asaj katolike megjithese kto dy te fundit nuk kan problem me historine tone madje e perdorine si vegel per te perhapure ideologjine e tyre gjithesesi ka fanatike ner to qe feja vjen para gjakut dhe kombit.
Ti degjosh ato vidjot neper internet qe perhapin prapagande islamike dhe me nje fanatizem qe nuk e kemi para, degjuar apo menduar ju do te vereni theksin e atyre qe flasin, kane nje theks jo Shqiptare. Te gjithe i njofim thekset e krahinave tona, theksi i tyre ashte i veqante dhe jo Shqiptare.
Ndihmen me te mire per kete problem da ta marrim nga vete Shqiptaret e fese islame, ato duhet ti mbajne larg kto "janulla" madje me te keqinje se janullatos.
Problemi ashte se keto mund te kene arrite ne at faze ku na sulmojne me gjakun tone ashtu siq ban greku, te gjitha ato madrasat qe jane hapure nuk jane gje tjeter veqse kampe ushtriett islamike qe synojne vetem nje gje Perqarje dhe pushtim.
Dhe me ne fund tregove se cfare shqiptari je.Mu ashtu sikur une e kam thene qysh ne postimin e pare.
Qe kur kam lindur thua,nuk ka qene Shqiperia ne lufte.
Dhe cili eshte tani shqiptare?
Une qe them se Kosova eshte dhe gjithmone ka qene Shqiperi,apo ti qe e mohon kete gje?
Cili eshte idiot,zotri " profesor"
Zemėr Shqipėria dhe Shqiptaret pėr sa kohe nuk janė bashke janė ende ne lufte.
Nese e ki fjalėn pėr Flamurin kuq e zi mire, s'ka bire nene qe e shikon shtrembėt atė flamur se jo te hedh balte mbi te. Nese ti din ndonjė rast te tille, me siguri ka ndodh ne shtepin apo rrethin tėnd.
Se dija qe Hardisku i yt eshte kaq i vogėl se s'mban mend fjale te tjera perveē kėtyre.
Koment i imi: Je aq i paditur, sa mendon se nese ofendon te lėshojmė rrugėn.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
shum keq qe Daja-Gonit po i thoni arab.
dallojini njerzit se po te jete ky arab athere i bje qe me te vertet 70% e shqiptarve jan arabe.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Anetarin Daja-GONI e kam pare qe te debatoje ashper me ato talebane qe fyejne figurat kombetare si psh Sabri hajvanin.Nuk jane muslimanet si Daja-GONI problemi pasi ato i perkasin islamit shqiptar dhe historikisht shqiptar do mbetet ne gjak e ide.Problemi eshte idiotet fanatik qe per hir te fese mohojne flamurin tone dhe kerkojne flamurin e ndyre jeshil arab.
crazy_diamond dalloi njerezit dhe mos i vendos epite si "arabe" atehere kur me te drejte nuk i meritojne
Respekte Daja-GONI-t
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 11-12-2008 mė 18:36
Postim i drejte derjans
Nuk po e shikon askush ma se me kend po diskuton apo ēka po diskuton .Te gjithe ekstremistat , fanatikat fetar dhe ateista jane bere si te programuar ,ju permend besim apo mosbesim apo ndonje nga fete qe i kemi dhe menjeher programi i tyre reagon me fjalet grek , turk ,arab ,shka e ēka jo tjeter.
Vete i kam lexuar postimet e anetarit Daja Goni se ēka ju ka thene talibancave ne kete forum , edhe per flamurin dhe heronjt kombtar i ka kritikuar si askush tjeter por paska anetar qe nuk i lexojn postimet e te tjereve.
SE KENDUAM "LET IT BE"
Krijoni Kontakt