Close
Faqja 604 prej 1135 FillimFillim ... 1045045545946026036046056066146547041104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,031 deri 6,040 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Me fal qe po te pyes: Mos do te na nxjerresh kosovaret si me patriote se sa shqiptaret !?

Me vjen shume keq nese ashtu e ke kuptuar.Ky nuk ishte ne asnje menyre qellimi i asaj cfare kam deshte me thane.Ne fund te fundit per mua nuk ka asnje dallim ne mes te shqiptareve.Per mua ka vetem shqiptare dhe vetem Shqiperi.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    kam vene re ne kete forum nje propagande te shfrenuar te muslimaneve per te denigruar,hedhur balte ndaj heronjve te kombit si dhe figurave qe lartesojne qenien SHQIPTAR.
    ēfare synimi kane keta?a jane te organizuara keto sulme?nga kush???....te gjithe e dime qe ne shqiperi kane hyre lloj lloj organizatash arabe,turq,shume prej te cileve kane mesuar dhe shqip.
    nje gje eshte e qarte, keta plehra godasin pikerisht tek kujtesa historike e shqiptareve.......nje popull lere pa historine e tij dhe e ke varrosur perfundimisht.

nuk do lejojme kurre qe keta mongoloide turq dhe jevgj arabie te na mbysin.

gjithashtu kane hyre dhe organizata te krishtera,por nuk kam pare te sulmojne historine tone.
    mendoj qe islami eshte armiku me i madh i shqiptareve.

ps.ju ēfare mendoni?

TE kemi kujdese te mos luajme lojen e armiqeve dhe tju vejme faj Shqiptareve te fese myslimane, ka Shqipfolesa qe mbjellin perqarje, organizatat islamike jane ne Shqiperi me shume se dhjete vjete pra kan hyre me mijera araboturq dhe qe kan pasure kohe te mjaftushme te mesojne gjuhen, nuk dhem se nuk ka Shqiptare mendje shplare dhe qe kan shiture ****** per pak para dhe mund te veprojne ne menyre te tille ashtu si ka te fese ortodokse dhe asaj katolike megjithese kto dy te fundit nuk kan problem me historine tone madje e perdorine si vegel per te perhapure ideologjine e tyre gjithesesi ka fanatike ner to qe feja vjen para gjakut dhe kombit.

Ti degjosh ato vidjot neper internet qe perhapin prapagande islamike dhe me nje fanatizem qe nuk e kemi para, degjuar apo menduar ju do te vereni theksin e atyre qe flasin, kane nje theks jo Shqiptare. Te gjithe i njofim thekset e krahinave tona, theksi i tyre ashte i veqante dhe jo Shqiptare.

Ndihmen me te mire per kete problem da ta marrim nga vete Shqiptaret e fese islame, ato duhet ti mbajne larg kto "janulla" madje me te keqinje se janullatos.
    Problemi ashte se keto mund te kene arrite ne at faze ku na sulmojne me gjakun tone ashtu siq ban greku, te gjitha ato madrasat qe jane hapure nuk jane gje tjeter veqse kampe ushtriett islamike qe synojne vetem nje gje Perqarje dhe pushtim.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    booooooooooo,je shum idiot mer dak,kur te luftoja une?qe kur kam lindur nuk ka qene Shqiperia ne lufte noiher.

meqe permende flamurin,flamuri Shqiptar eshte flamuri i Gjergj Kastriotit,pikerisht ai qe hidhni balte ju plehrat e arabise.

hajt arabi i radhes,boll ti

Dhe me ne fund tregove se cfare shqiptari je.Mu ashtu sikur une e kam thene qysh ne postimin e pare.
    Qe kur kam lindur thua,nuk ka qene Shqiperia ne lufte.

Dhe cili eshte tani shqiptare?
    Une qe them se Kosova eshte dhe gjithmone ka qene Shqiperi,apo ti qe e mohon kete gje?

Cili eshte idiot,zotri " profesor"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    booooooooooo,je shum idiot mer dak,kur te luftoja une?qe kur kam lindur nuk ka qene Shqiperia ne lufte noiher.

meqe permende flamurin,flamuri Shqiptar eshte flamuri i Gjergj Kastriotit,pikerisht ai qe hidhni balte ju plehrat e arabise.

hajt arabi i radhes,boll ti

Zemėr Shqipėria dhe Shqiptaret pėr sa kohe nuk janė bashke janė ende ne lufte.

Nese e ki fjalėn pėr Flamurin kuq e zi mire, s'ka bire nene qe e shikon shtrembėt atė flamur se jo te hedh balte mbi te. Nese ti din ndonjė rast te tille, me siguri ka ndodh ne shtepin apo rrethin tėnd.

Se dija qe Hardisku i yt eshte kaq i vogėl se s'mban mend fjale te tjera perveē kėtyre.

Koment i imi: Je aq i paditur, sa mendon se nese ofendon te lėshojmė rrugėn.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Me vjen shume keq nese ashtu e ke kuptuar.Ky nuk ishte ne asnje menyre qellimi i asaj cfare kam deshte me thane.Ne fund te fundit per mua nuk ka asnje dallim ne mes te shqiptareve.Per mua ka vetem shqiptare dhe vetem Shqiperi.
    Me vjen shume mire qe e mendon keshtu

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shum keq qe Daja-Gonit po i thoni arab.

dallojini njerzit se po te jete ky arab athere i bje qe me te vertet 70% e shqiptarve jan arabe.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Anetarin Daja-GONI e kam pare qe te debatoje ashper me ato talebane qe fyejne figurat kombetare si psh Sabri hajvanin.Nuk jane muslimanet si Daja-GONI problemi pasi ato i perkasin islamit shqiptar dhe historikisht shqiptar do mbetet ne gjak e ide.Problemi eshte idiotet fanatik qe per hir te fese mohojne flamurin tone dhe kerkojne flamurin e ndyre jeshil arab.
    crazy_diamond dalloi njerezit dhe mos i vendos epite si "arabe" atehere kur me te drejte nuk i meritojne

Respekte Daja-GONI-t
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 11-12-2008 mė 18:36

Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ja hidhi nje sy poezise ketu.

Sa per temen.Ja si "perdhunohet" Gjergj Kastrioti
    Postimi 1
    Postimi 2
    Postimi 3
    Postimi 4
    Postimi 5
    Postimi 6
    Postimi 7
    Postimi 8
    Postimi 9
    Postimi 10
    Postimi 11
    Postimi 12

o metii,mahmuti,ja ku i ke arabt e felliqur te furumit qe vjellin vrer.

Shqiponja dy krenare e Gjergjit nuk shkon me gjysem henen e felliqur te muhametit,qashtu

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Dhe me ne fund tregove se cfare shqiptari je.Mu ashtu sikur une e kam thene qysh ne postimin e pare.
    Qe kur kam lindur thua,nuk ka qene Shqiperia ne lufte.

Dhe cili eshte tani shqiptare?
    Une qe them se Kosova eshte dhe gjithmone ka qene Shqiperi,apo ti qe e mohon kete gje?

Cili eshte idiot,zotri " profesor"
    luftoi america mer taleban,pse ti luftove me ato kallashet e ndryshkur kinez?.....ju erdhet u raset te gjith ne shqiperi,1 milion vet,tu bo pall,e tu hanger buk qyl.

thanks america,se po te ishte per ju

ps.ka noi arab tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    shum keq qe Daja-Gonit po i thoni arab.

dallojini njerzit se po te jete ky arab athere i bje qe me te vertet 70% e shqiptarve jan arabe.
    Postim i drejte derjans
    Nuk po e shikon askush ma se me kend po diskuton apo ēka po diskuton .Te gjithe ekstremistat , fanatikat fetar dhe ateista jane bere si te programuar ,ju permend besim apo mosbesim apo ndonje nga fete qe i kemi dhe menjeher programi i tyre reagon me fjalet grek , turk ,arab ,shka e ēka jo tjeter.

Vete i kam lexuar postimet e anetarit Daja Goni se ēka ju ka thene talibancave ne kete forum , edhe per flamurin dhe heronjt kombtar i ka kritikuar si askush tjeter por paska anetar qe nuk i lexojn postimet e te tjereve.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •