Instalova bitcomet por shkarkohen shume ngadale. Linjen e kam 512 kbs dhe per te download, download me 7-25 kbs cfare proglemi mund te kete?
Instalova bitcomet por shkarkohen shume ngadale. Linjen e kam 512 kbs dhe per te download, download me 7-25 kbs cfare proglemi mund te kete?
Pershendetje te gjitheve! Hej, mund te me ndihmoje dikush duke me thene se si mund te shkarkoj filma falas. Meqenese ne forum nuk lejohen reklamat, mund te me dergoni nje sms privat. Do t'ju isha shume mirenjohes, se kam nje linje interneti te shpejte.
Jam i interesuar per ndonje webside qe te lejon te shkarkosh falas thjesht duke i dhene download ose save as... ose per ndonje program interesat dhe po te keni mundesi dhe linkun ku mund te shkarkoj programin.
Faleminderit!
www.Utorrent.com merr programin, dhe pasi ta instalosh ,thjesht kerko tek google emrin e filmit dhe shkruaj pas tij torrent download. PSH
La fidanzata di papa torrent download
Dhe do dalin te dhenat per filmin e fundit komik te Masimo Boldit.
per skarkime, ke utorrent qe ka permend thelinuxmaster ke edhe lime-wire, e-mule etc...
nqs do te shohesh filmat streaming(pra pa i shkarkuar e renduar hd tend) shko tek www.ovguide.com, ketu mund te gjesh nje librari te pakufizueshme te medias (filma, dokumentar, seriale etj), i vetmi problem me kte web-site eshte se te kalon neper webe te tjera (pra vepron si motor kerkimi kryeseor) edhe mund et zgjas pak minuta deri sa te gjesh ate qe kerkon..
mp3rocket
ke nje tab per filma.
Moderator, e di vet ti...
Permes kesaj faqe mund te merrni qdo film qe deshironi www.Mininova.com ,normalisht duhet te jeni te kyqur ne torrent njeher dhe permes tij behet shakrkimi i filmit qe kerkoni.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 10-12-2008 mė 13:29
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
per mes UTORRENT gjithashtu unte te preferoj ose shum shum njerz e perdorin edhe www.btjunkie.com ktu gjen filma te llojllojshem
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
per music qysh muj mi mar kenget ma te reja ? ose perj (yuotube) a kisha mujt me ba download ? faliminderit per mirkuptim
Ester nqf se ke internet te shpejte shko te www.watch-movies.net dhe me ane te nje ekstensioni te firefox i cili quhet Dowloadhelper mund ta SAVOSH filmin dhe pastaj me nje video converter ta konvertosh ne formatin qe deshiron. Downloadhelperin mund ta marresh duke kerkuar tek addons te firefoxit dhe Video converter mund te marresh nepermjet UTORRENT njelloj sic mund te marresh nje film.
Krijoni Kontakt