Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 24 prej 102 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1014
    Lieutenant Maska e tom pullings
    Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    " E gjithė kjo histori, sa e shkėlqyer aq e pėrgjakshme, u mohua nė vitin 1991, kur duke pėrfituar nga mungesa e klerikėve tė zhdukur e tė pushkatuar nga regjimi komunist kriminal i Enver Hoxhės dhe nga rrethanat politike tė asaj periudhe, Patrikana dėrgoi nė vendin tonė si eksark (kryepeshkop i pėrkohshėm) pėr tė ringjallur kishėn tonė ortodokse Janullatosin "

Jam shume dakord. Por kaluan 17 vjet. E beri boze fare. Te kepusi qafen tani!
    IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!

Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    Pastaj ,pyes une: a e ringjalli me te vertete kishen ky?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tom pullings : 25-11-2008 mė 13:21

Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin

Dihet boterisht qe papa kontrollon kuptohet me kardinalet e tij, politiken boterore te kishes katolike-romane.
    Te lumte pushka o djale, se mire e the: PAPA ESHTE IMPERIALIST ANGLOAMERIKAN, NAZIST GJERMAN, FASHIST ITALIAN DHE, PER JU ORTODOKSET, EDHE PAK REVIZIONIST.

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Po prisni qe janullatosi te largohet me deshire?Koloneli i asfalias greke ka ardhur me mision te posacem ne shqiperi.Ai qe beson se ai ka ardhur per mekembjen e kishes ortodokse eshte i marre.Ai pervecse e shkaterroi kete kishe po mundohet te fute shqiptaret ne nje lufte fetare.A e kini vene re urrejtjen e besimtareve kristiane karshi shqiptareve myslimane.Eshte helmi qe ai u ka futur ne gjak ketyre besimtareve ne meshat qe ai mban ne gjuhen greke.Shqiptaret besimtare ortodokse duhet ti drejtojne syte dhe zemren drejt Kishes shen meria te elbesanit qe administrohet nga prifti atdhetar At Nikolle Marku i cili i rezistoi uzurpimit qe janullatosi i ka bere kishes ortodokse autoqefale shqiptare.Janullatosi pervec se me force,ne asnje menyre tjeter nuk largohet.Edhe vdekja kur ta marre ai i ka marre masat qe trashegimtar te jete nje besnik i vepres se nisur nga ai.
    Me shume dua shqiperine.

Citim Postuar mė parė nga tom pullings Lexo Postimin
    Te lumte pushka o djale, se mire e the: PAPA ESHTE IMPERIALIST ANGLOAMERIKAN, NAZIST GJERMAN, FASHIST ITALIAN DHE, PER JU ORTODOKSET, EDHE PAK REVIZIONIST.
    Degjo ti djale i mire, gjithmone gati per debate, me qe e deklarove ē'fare je, eshte mire te mos orvatesh shume me ironine tende...
    Pastaj sa per te qendruar ne fjalet e tua, merr shembull nga italianet, qe megjithe se papa nuk eshte italian, nuk e perzene.
    Pastaj mund edhe te hapesh nje teme per papen dhe une mund edhe te pergjigjem, por pasi dhe nje pergjigje, s'ka nevoje te replikosh e mepas ti mushosh dhe mepas te vazhdosh, pasi ketu nuk eshte duke u bere gare, kush poston me shume!
    Ti dhe pergjigjen tende me vlere, ku me kete nderhyrje shpetove atdheun, une do ta kem parasysh dhe do te kerkoj doreheqjen e kryepeshkopit Anastas, por deri atehere, qendro ne pritje, eshte edukate elementare dhe mos bej zhurme!

i/e regjistruar Maska e Petro
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    32
    Ai qe firmosi per ardhjen e tij ai duhet dhe ta largoj!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Si katolik them qe fakti qe Kisha katolike ka plot prifterinj e peshkope idiota, nuk heq pergjegjsine e Janullatosit.
    Sic ka dhe shum qe merren me janullatosin.(jo per ate qe ben po per ate qe eshte).
    Po nuk kuptoj pergjeqsin e janullatosit,mbase qe nuk e beri kishen si qeveria shqiptare,te koruptuar,apo qe seshte pak komunist?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Te lumte pushka o djale, se mire e the: PAPA ESHTE IMPERIALIST ANGLOAMERIKAN, NAZIST GJERMAN, FASHIST ITALIAN DHE, PER JU ORTODOKSET, EDHE PAK REVIZIONIST. :@ii
    Ky pape,eshte nga fillozofet me te zgjuar qe ka bota.
    por njerezit e mir katolik i dashke,ndersa ata ortodoks! se kuptoj.
    Do ishe dakort te vinte papa racinger ne krye te kishes shqiptare(Kardinal ne shqiperi).Un do isha dakort,se eshte nder per shqiperin.

Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Pastaj sa per te qendruar ne fjalet e tua, merr shembull nga italianet, qe megjithe se papa nuk eshte italian, nuk e perzene.
    Nuk ka ne statut te Kishes Katolike detyrim qe Papa te jete italian.

Ke te drejte: eshte pune e ju ortodokseve kjo e Janullatosit. Por ama te besh interesin e grekeve, eshte te shkosh kunder gjithe shqiptareve, jo vetem ortodokseve. Prandaj une jam fort kunder qendrimit te tije.

Nuk dua te ofendoj ortodokset.

Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ky pape,eshte nga fillozofet me te zgjuar qe ka bota.
    por njerezit e mir katolik i dashke,ndersa ata ortodoks! se kuptoj.
    Do ishe dakort te vinte papa racinger ne krye te kishes shqiptare(Kardinal ne shqiperi).Un do isha dakort,se eshte nder per shqiperin.
    Nuk do isha dakord te vinte nje gjerman ne krye te KOASH-it. Jam i bidur se eshte garanci per ne te jete aty nje shqiptar.

Megjithate, ky eshte opinioni im, dhe une nuk jam ortodoks. Flas ama si shqiptar.

Faqja 24 prej 102 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •