Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Sondazh: Qeverisja VMRO-BDI më e keqja këto 17 vitet e pavarsisë.

Gazeta Lajm Maqedoni në sondazhin e saj të organizuar online në pyetjen Si e vlersoni punën e koalicionit qeveritar VMRO-DPMNE dhe BDI në 100 ditët e para të qeverisjes,

nga gjithsej 3414 vota deri më tani, 70% e tyre kanë votuar kundër punës së ketijë koalicioni VMRO-DPMNE dhe BDI, 4% mjaftueshëm, 6% mirë, 4% shumë mirë dhe 16% shkëlqyeshëm.
    Ky rezultat I sondazhit është pasqyrë e punës së qeverisjes BDI dhe VMRO-DPMNE, njëherit edhe rezultati më negative që ka pasur ndonjë parti shqiptare në pushtet gjatë qeverisjes së tyre me partitë maqedone pas pavarsisë së Maqedonisë më 1991.

Gazeta Lajm është gazetë e përditshme shqiptare në Maqedoni dhe pro BDI-ste.

Shqipmedia

Është me të vërtet katastrofale kjo që po ndodh, poashtu hyni tek faqja www.lajmpress.com për të shikuar sondazhin në fjalë, dështimi më i madh i një koalicioni nga ana shqiptare është ky i fundit që ka BDI.
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Chudi eshte 70%, duhet te jete 99% koalicioni anti-shqiptar dhe anti-europian.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Po nuk e di cfar pune kan ber kto prej kur kan formu koalicionin, crar ligji eshte votuar ne favor te shqiptarve?
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e panteri
    Anëtarësuar
    04-01-2006
    Postime
    196
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Po nuk e di cfar pune kan ber kto prej kur kan formu koalicionin, crar ligji eshte votuar ne favor te shqiptarve?
    Ucka, prej partise se torbeshave, kerkojsh ligje ne favor te shqiptarve ?!!

Poshte qeverija anti-shqiptare,
    Poshte qeverija e koruptuar skajshmerisht,
    Poshte qeverija e turpit,
    Poshte tradhtaret e kombit.
    Vazhdojmë SHQIP...

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    denimi me i mire eshte VOTA
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar Maska e unikkatili
    Anëtarësuar
    12-04-2008
    Postime
    17
    Si duket ne ankete paskan marre pjese edhe ministrat dhe drejtoret e tjere te DUI-t,pasi perveq atyre qe e kan konsideruar si te shkelqyeshem participimin e tyre ne qeveri nuk beoj se dikush do ta jepte nje vleresim te tille,ai 16% i vleresimit te shkelqyeshem te qeverise DUI,me siguri jan keta funksionare,perndryshe nuk besoj se ka ndonje shiptar qe do ta perkrahte kte qeverisje nga ana e torbesheve.

Kaloni mire ! ! !

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Une jam BDI dhe nuk jam i kenaqur me funksionimin e koalicionit deri tani, mirpo kam nje keshille per gjithe simpatizantet e PDSHs ne kete forum, perderisa ju do te vazhdoni me avazin e vjeter duke ofenduar duke share dhe duke poshteruar shqiptaret ne baza lokale ( torbeshe, serbe etc) ju i dini me mire se cka perdorni ju kurre nuk do fitoni si qe nuk keni fituar deri tani.

Ju mund te kritikoni nje qeverisje me argumente, dhe qe argumentet egzistojne mirpo te thirrish gjithe shqiptaret e Kercoves torbeshe eshte nje gjest i ulet dhe mund ta bejne vetem nje njeri qe nuk njeh historin e kombit te tij, traditen, kulturen te kaluaren e tij, dhe ai njeri qe nuk i din keto gjera a ia vlen ta thirrish njeri.

Pershendetje per te gjithe shqiptaret e ndershem pa marr parasyshe ngjyrat partiake.

i/e regjistruar Maska e unikkatili
    Anëtarësuar
    12-04-2008
    Postime
    17
    Ndoshta ste pelqen termi torbesh por nuk di a ke qene ndonjeher ne Kichevo te ndegjosh si flasin ata, te shohish a dijne ndonje fjale se paku shqip.
    Te lutem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2008
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga unikkatili Lexo Postimin
    Ndoshta ste pelqen termi torbesh por nuk di a ke qene ndonjeher ne Kichevo te ndegjosh si flasin ata, te shohish a dijne ndonje fjale se paku shqip.
    Te lutem
    Nuk pajtohem me ty ket ty qe thua pasi un kam qen ushtar ne kercov dhe ata dialektin e te folurit e kan a sa jan shqiptar un nje gje te tregoi qe na kan nderuar si shqiptar bile rall her na mernin para ne diqane dhe restorane vetem e vetem pse jemi shqiptar,nuk duhet dalluar pse folin dialekt tjeter jemi nje gjak,ja un jom tetovar dhe tetovarcen ka plot qe nuk e kuptoin,nese te ka ra rasti me takua njerez nga kosova ose shqiperia me zor na kuptoim po qese flasim tetovarce, respekt

i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    Not All Virgins Are Angels , And Not All Angels Are Virgins

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sondazhet dhe shqiptarët
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-09-2009, 19:32
  2. Sondazh mbi zgjedhjet parlamentare në Shqipëri
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 08-03-2006, 09:08
  3. Sondazh për krijuesit në forumin e letërsisë
    Nga ...askushi... në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 16-02-2006, 22:46
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2003, 18:40
  5. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •