Close
Faqja 161 prej 323 FillimFillim ... 61111151159160161162163171211261 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,601 deri 1,610 prej 3223
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Blood ti mendon se symantec corporate eshte I barabarte me avg edhe avast? Ketu je gabim. Avast edhe avg jane te mire persa I perket te qenit antivirus falas. Meqe jane falas nuk ka asnjeri perse te ankohet qe jo rendon pc jo nuk kap viruset. Ndersa symantec corporate, qe eshte versjoni bisnes I symantec norton antivirus kushton 100 edhe pse jo 1000 dollare varet nga lloi I mbrojtjes qe kerkon te ekzekutosh. Symantec corporate eshte nje nga te vetmet antiviruse qe jane posacerisht per servera edhe per network te gjere.
    Ndonjeri nga ju ne shqiperi perdorni Norman Antivirus, kur kam qene une ne shqiperi ka qene shume I perhapur me sa mbaj mend?

Ardi
    Nc une nuk thash qe eshte i njejte po thash qe nuk jane AV sh te mire te krahasuar me NOD KAV NORT.Symantec e di se ca eshte.Po per shtepi nuk eshet symantec.E di se sa kushton NORT dhe e di se nga varet cmimi.Pastaj symantec nuk eshte NORTON.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Lista e antiviruseve qė qarkullojnė dhe cilin tė pėrdorim

Duke qėnė se nė internet ekzistojnė lloj lloj virusesh ndodh qė ka antivirusė qė nuk janė tė "denjė" pėr ti ndaluar ato... Siē e dimė nė internet qarkullojnė po ashtu edhe dhjetra antivirusė.

Nė kėtė temė ju ftoj tė diskutojmė mbi antiviruset dhe cilin nga ato tė pėrdorim.

Mė poshtė do tė postoj njė listė me antiviruse!

• A-Squared
    • AntiVir
    • ArcaVir
    • Avast
    • AVG Antivirus
    • BitDefender
    • ClamAV
    • CPsecure
    • Dr.Web
    • F-Prot Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • G DATA
    • Ikarus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32
    • Norman Virus Control
    • Panda Antivirus
    • Sophos Antivirus
    • VirusBuster
    • VBA32
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pasi mė ishte infektuar kompjuteri me njė lloj virusi vura re se Kaspersky nuk e shfaqte si tė infektuar. E vetmja mbrojtje qė bėnte Kaspersky ishte mos infektimi i atij skedari nė momentet qė ai ishte aktiv, nė rast se pėr njė moment e bėje Kaspersky dalje/exit kur aktivizohej nuk e gjente virusin.

Duke provuar listėn e antivirusėve qė kam postuar mė sipėr i vetmi qė e shfaqte si skedar tė infektuar ishte Ikarus.

Kaspersky aktualisht ka marrė njė emėr mjaft tė mirė pėr mbrojtjen e kompjuterit por nė kėtė rast lė pėr tė dėshiruar. E them kėtė pasi pasojat qė sillte virusi ishin: ngadalėsimi i ndjeshėm i linjės sė internetit dhe kompjuterit, nė disa raste bėhej rinisja e explorer.exe, pra mbyllej e hapej automatikisht.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Une perdori qe afro 2 vite programin AntiVir te Avira's, versioni per persona privat eshte pa pagese dhe mjaft efikas, deri me tani nuk kam pasur asnje rast infektimi.

Ja edhe nje raport i pavaraur qe krahason efikasitetin e ketyre programeve, me me shume se 11.000 viruse, trojane, etj.

AV-Comparatives

*Faqja zyrtare nuk lejon lidhjen direkte me reporte por vetem me faqen kryesore, per te pare rezultatet pas klikimit te lidhjes, hyr ne te majte ne menyne "Comparative" dhe zgjidh nje raportim psh. Maj 2008.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-11-2008 mė 15:51 Arsyeja: Ndreqje e faqes.

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Nderro anti-viruse.
    Eshte gjeja me e mire.

Bej nje scan me Kaspersky ne Safe Mode dhe me Super Anti Spyware.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ti clay provove te gjitha antiviruset e lartpermendura dhe asnjeri nuk ta gjeti ate virus vec Ikarus?Bahhh paska qene 1 pc jote.M kaspersky provove ta beje scan ne SM dhe nuk te gjeti gje.I kishe bere UPDATE ti KAV???

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Symantec corporate enterprice edition 10.1
    Symantec norton antivirus 2009
    Symantec internet securty

Cfare te perbashket kane keta antivirus?

Si norton si internet security si enterprise perdorin te njejtin viruse engine e te njejten definition databaze si nuk jane te njejte? Ke te drejte enterprise nuk eshte njesoj me home por ama clienti I enterprise qe instalohet ne kompjutera fizike nuk mund te kete te gjitha features qe ka kur lidhet me symantec server edhe kur eshte sand alone por viruset ama I kap. Besoje apo jo antivirus client 8.1 ka kapur viruse ne kompjuter qe norton vete nuk I ka kapur.

Ardi

P.S me pelqen kur debatojme ne kete menyre ku as une nuk she's mend as ti nuk shet mend thjesht shkembejme njohuri jo si disa te tjere qe thone kshu si them une e ska te pershendes
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Symantec corporate enterprice edition 10.1
    Symantec norton antivirus 2009
    Symantec internet securty

Cfare te perbashket kane keta antivirus?

Si norton si internet security si enterprise perdorin te njejtin viruse engine e te njejten definition databaze si nuk jane te njejte? Ke te drejte enterprise nuk eshte njesoj me home por ama clienti I enterprise qe instalohet ne kompjutera fizike nuk mund te kete te gjitha features qe ka kur lidhet me symantec server edhe kur eshte sand alone por viruset ama I kap. Besoje apo jo antivirus client 8.1 ka kapur viruse ne kompjuter qe norton vete nuk I ka kapur.

Ardi

P.S me pelqen kur debatojme ne kete menyre ku as une nuk she's mend as ti nuk shet mend thjesht shkembejme njohuri jo si disa te tjere qe thone kshu si them une e ska te pershendes
    Po nuk ke cti besh keshtu jane disa ne nuk kemi as te drejten morali qe ti themi perse je keshtu...

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Une perdori qe afro 2 vite programin AntiVir te Avira's, versioni per persona privat eshte pa pagese dhe mjaft efikas, deri me tani nuk kam pasur asnje rast infektimi.

Ja edhe nje raport i pavaraur qe krahason efikasitetin e ketyre programeve, me me shume se 11.000 viruse, trojane, etj.

AV-Comparatives

*Faqja zyrtare nuk lejon lidhjen direkte me reporte por vetem me faqen kryesore, per te pare rezultatet pas klikimit te lidhjes, hyr ne te majte ne menyne "Comparative" dhe zgjidh nje raportim psh. Maj 2008.
    Per kuriozitet e pash:

Error 404 - File not found

The requested file could not be found.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •