Close
Faqja 171 prej 323 FillimFillim ... 71121161169170171172173181221271 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,701 deri 1,710 prej 3223
    automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Faleminderit, edhe pse e dija si histori.

Personalisht pėrdor kaspersky 7.0.0.125 dhe mendoj se versioni 7.0 ėshtė mė i miri nga versionet e tjera tė Kaspersky.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga interX Lexo Postimin
    Une kam perdorur per nje kohe te gjate kasper dhe kam qene shume e kenaqur me te. Por nderrova laptopin dhe tani jam ne hall me antivirusin.
    Kasperit nuk i kam license, instalohet por nuk i behet update, dhe ai mesazhi per license te cmend
    Nod 32 shume i mire, por nuk di pse nuk mi heq viruset. Kap 3 viruse por nuk i heq. I bej here pas here skan dhe serish ato jane aty
    AVG nuk ma mbush syrin.
    Me jepni nje mendim qe dhe une ta fle mendjen se perdit te njejtin avaz me antiviruset, nuk me behet ta hap kompjuterin kur e di se eshte i infektuar dhe asnje antivirus nuk po arri ta ve ne pune sic duhet.
    Viruset qė ke nė kompjuter nuk e lejojnė kaspersky tė bėhet update, tė duhet ta skanosh kompjuterin me ndonjė antivirus tjetėr (Trend Micro, A-squared, Avast, BitDefender, ndonjėrin prej tyre ose tjetėr) dhe ta pastrosh atė nga viruset. Mė pas mund tė instalosh kapsersky pa problem.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    TheLinuxMaster meqe je kaq i mire ne antiviruse cfare mendon per Webroot AV ose per Norman AV?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,760
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Mu ka infektu pc-ja me viruse e femna, a mund te blej antivirus online?

ka ble ndonjeri prej jush antivirus te tille?

ju flm. Homza
    Te blesh virus,eshte me e sigurt.
    Eshte sikur te ndahesh nga femna,e te martosh vjeren.

po e deshe norton antivirus 2008(1;2 ose 3 vjet license) me dergo nje mp
    ++--++--

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2007
    Postime
    17
    tu them te drejten per antivirus kaspersky ka qene i mire po nuk vlen hic fare me sben me nje fjale nod32 ESET i mire eshte po mua nuk me konvenon nder me te miret per mua eshte AVAST me licence ESET nuk e kap viruset win32 kam provuar 100000 her ndersa AVAST me te paren per mua me i miri eshte AVAST e kam me licence kshu qe nga testimi per kohe shum te gjate tani per tani AVAST me licence mban rekordin si me i miri per mua nuk mohoj dhe mendimet tuaja

$ Qeveri Mė Vete $
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    62
    Citim Postuar mė parė nga Thelinuxmaster Lexo Postimin
    Erion mos u ofendo as mos merr site ITALIANE per baze,por vetem ato AMERIKANE. Me vje keq qe je ofendu po vete fillove i pari duke quajtur ESET-in plehr dhe ta shpjegoj une si njeri i thjeshte qe je pse ESET eshte me mire

1 ESET -perdor me pak RESOURCE(burime te kompjuterit) sic jane RAM,PROCESSOR SPEED etj
    2 ESET- cracked(Mund te krakohet shume kollaj dhe s'kushton asnje lek)
    3 ESET-ndryshe nga Kapersky nuk i iken UPDATE pra nuk futesh ne BLACKLIST
    4 ESET-0 MISSED VIRUSES IN WILD ZONE(0 viruse te pakapshem ne zonen me te rrezikshme ndersa KAPERSKY 100 ne kete zone.

5 ESET-shiko votimet online ne forume te ndryshme.
    Sikur keto mos mjaftonin ,ESET ka sistemin me te avancuar te deteksionit te viruseve ,(cdo lloj edhe ROOTKITeve ) dhe nuk lejon qe nqf se dikush ta sulmon kompjuterin ta marri ate.
    Ndersa Kapersky nqf se kompjuteri tashme e ka marre virusin ,s'ka ca i ben me
    KESHTU QE HOMZA vetem ESET mund ta c'aktivizoje virusin qe ke pa riformatuar apo pa pasur nevoje te shkosh tek tekniku.

Ka dhe tjera po keto mendoj se mjaftojne dhe mos ma merr per ters plako po Elbasanllit kan qen tu me vra ne stadium kur kishin hyp neper tarraca dhe gjujshin me tulla ,pranej une respektin per CDO ELBASANLLI e kam ZERO.

PO S'KE CA PRET TJETER ATJE,8000 VETE TE PAPUNE CA ME BE GJITHE DITEN ,GJUJNE TULLA

hapi syt mire zoteri shiko se i ke edhe ne gjuhe anglisht ato qe une i kisha nxjerre ne italisht por fakti qe ti ke nje injorance te papare nuk eshte faji im . por megjithate po te ndihmoj ti gjesh shko tek wikipedia.org se aty i ke ne cfare do lloj gjuhe

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nqs keni pare teper bleni.
    kam 12 vjet qe e perdor kompjuterin dhe nji software nuk e kam ble akoma.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Postime
    6

Angry Ēfarė mendoni pėr Avast 4.8 Professional Edition?

e kam ket antivirus por qa mendoni per ket antivirus

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Shoku ik e nderroje sepse nuk ben fare.E kisha vete para nja 6 muajsh dhe pastaj u detyrova te bej nje formatim,sepse viruset e kishin kthyer pc-ne time ne pub.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •