Ketu nuk te japin gure per te care koken jo me numer te ri.
Ketu nuk te japin gure per te care koken jo me numer te ri.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Merr nje telefon nokia dhe ke program per te tille gje , ste nxjer numrin por e bllokon dhe pastaj le ti bjere sa te doje ai miku ose mikesha , kushdoqofte.
Ne Tirone.
Blood, meqe jam mare me kete pune te jap nje sqarim te detajuar!
Nuk mund ta gjesh dot numrin qe te mer me Privat, pasi kjo eshte e ndaluar me ligj. Numri jepet vetem ne raste te veēanta dhe ka shume proēedura. Se pari, duhet te besh nje kerkese ne prokurorine e rrethit ku jeton. Pasi ben verifikimet e saj prokuroria, dmth vendos nese eshte vertete serioz shqetesimi juaj, (psh: Keni jeten ne rrezik, iu rrezikohet biznesi etj etj) atehere i ben kerkese kompanise per numrin qe iu shqeteson.
Pra, ke shume pak mundesi qe ti te gjesh numrin i cili te mer me #.
Me vjen keq, shpresoj mos te te bezdise me dhe bej kujdes me numrin mos ia jep gjith qytetit![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ja dhe ky.Po nuk ia jap une mer se une i hyj ne pune shume njerezve keshtuqe e duan shume njereznr tim
.Po do provoj ate qe ka then marolsi per te bere block telefonatat me #.E kam pas nje program te tille me pare po ishte Trial qe automatikisht kur me merrnin me thurje hapej cel dhe nuk binte zilja fare te mua po lekt iknin.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Blood, mesa di une nuk ka nevoje per program per te bllokuar telefonatat me #. Nese telefoni eshte relativisht tip i ri, duhet ta kesh ne menyne e telefonit opsionin per te bllokuar telefonatat e ndryshme, si psh telefonatat jashte rrjetit, telefonatat me # etj etj. Shikoje njehere mire telefonin.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Mendoj se mjafton t'u tregosh atyre tė provajderit e ata i japin vėrejtje pronarit tė numrit (nėse u bie nė mend).
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
shi shi pasken fillu me e gjujt femnat njonin
Nr s'gjendet, per ju te thjeshtet e kam fjalen, un per vete kam nje shok qe puno te vodafone dhe mi gjen nr anonim sa her qe i them. Masanej i marr nga nje nr tjeter dhe tall lesht me to.![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt