Kam dhe une nje program qe thyhen kodin e wrar po se kam perdor asnjeher se sme eshte dash
Kam dhe une nje program qe thyhen kodin e wrar po se kam perdor asnjeher se sme eshte dash
Ka shume programe qe "THYEJNE" passwordin e rar De FAKTO.Sepse DE JURE jane te pakte ata qe te mbarojne pune.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
http://www.rapidsharedownloads.us/wi...ssword-finder/
posht shfqjes se programit se si do te duket ke linkun edhe pas per hapjen e programit qe do shkarkojsh nga rapidsharre
suksese
.....DHE ANIJA MBET PA DET POR DHE DETI PA TE MBET.......
Po e mbajte mend te pakten nese eshte vetem me shkronja apo me numra, edhe bon hajer....![]()
Vetem me shkronja eshte nuk ka numera.Edhe duhet te kete aty ke 17 shkronja.
PPffffff 17 nr.Jo po futi dhe simbole dhe hec e mbaje mend.Veri me nje pass me 3-4 nr 1111 ose 0000 kush do ta mari vesh.Ca i vure kot 17 shkronja sikur kishte ndonje info nga nasa qe nuk doje ta merte vesh njeri...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ok, kerko neper web ndonje program qe sherben per thyerjen e fjalekalimit...dhe si opsion perdor vetem germat (shpresoj te kesh perdorur vetem te vogla ose vetem te medha) dhe gjatesine maksimale te germave qe ti mendon se ke perdorur.
Nuk e di sa kohe do te haj...por do te haje goxha kohe.
www.xxxx-xxxx.com
ndoshta![]()
Hahahaha lol corbondcd.Sikur te ishte ajo.
Krijoni Kontakt