Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

Ju lutem nje ndihme per shoqen time .

O ē'fare me ka gjetur ,nje shoqa ime pelqen shume nje person qe vetem njehere e ka pare ,me duket se eshte fiksuar pak.Tani me ndihmen e dikujt tjeter qe e njeh kemi bere te mundur qe ata te takohen sonte.
    Po na ēmendi duke na marre neper telefona duke na thene si duhet te sillem une qe mos ta humb sonte .
    Une me thene te drejten nuk marr vesh per vete ,besoj se nuk ka ndonje formule ,sepse njerzit jane te ndryshem ,mendoj qe duhet te vij ne menyre natyrale avash -avash.
    Po vajza ka shume frike ,o don ta realizoj o ska ,shtoj qe jane te dy persona me nivel ,fizikisht nuk jane keq ,te lire te dy.
    Nuk di ēfare ti them, sa me ne fund i thash do pyes burrat e forumit .
    Prandaj ju lutem mund te me thoni ndonje ide brilante ,t'ia transmetoj ,SOS por sot sepse sot eshte takimi.Ju faleminderit

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    O ē'fare me ka gjetur ,nje shoqa ime pelqen shume nje person qe vetem njehere e ka pare ,me duket se eshte fiksuar pak.Tani me ndihmen e dikujt tjeter qe e njeh kemi bere te mundur qe ata te takohen sonte.
    Po na ēmendi duke na marre neper telefona duke na thene si duhet te sillem une qe mos ta humb sonte .
    Une me thene te drejten nuk marr vesh per vete ,besoj se nuk ka ndonje formule ,sepse njerzit jane te ndryshem ,mendoj qe duhet te vij ne menyre natyrale avash -avash.
    Po vajza ka shume frike ,o don ta realizoj o ska ,shtoj qe jane te dy persona me nivel ,fizikisht nuk jane keq ,te lire te dy.
    Prandaj ju lutem mund te me thoni ndonje ide brilante ,t'ia transmetoj ,SOS por sot sepse sot eshte takimi.Ju faleminderit
    Dhe burrat e forumit fillojn e pergjigjen ....
    Tashi ekspert s'jam as un se kan ik ata koh kur ..por ti thuj shoqes mos t'harroj buzqeshjen, dhe t'munohet me qen sa ma shum vetvetja.
    Ndoshta te duket shum e thjesht por mendoj se asht ni nisje e mir...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Saura, kurse une si femer do te jap disa Keshilla qe do ti vlejne. Nuk mendoj se ajo nuk i di por...duhet ti kete parasysh.

Sipas meje, duke qene se aspekti fizik eshte gjeja e pare qe bie ne sy, duhet te ve shume ne pah FEMINILITETIN e saj (veshja e thjeshte por elegante, grimi natyral, buzeqeshja, menyra e te berit me delikatese,menyra e te shikuarit etj). Me pas duhet te jete VETVETJA.
    Ne nuk mund te themi te sillet keshtu apo ti thote ashtu, etj sepse nuk eshte kukull me kurdisje.
    Por feminiliteti, thjeshtesia dhe vetvetja jane gjithmone arme te suksesshme pastaj te tjerat (intelligjenca, simpatia, etj) varen nga kapaciteti i saj.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    faliminderit ,te dyve ,i ka keto gjera ,po eshte shume ancioze,mbase ngaqe e pelqen.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Per shembull nqs do e vija veten tek djali ne kete rast do prisja prej shoqes tende saura sjellje normale dhe jo te shtirura.Do me pelqente sikur ajo mos ndihej ne siklet kur te vij ne takim dhe gjate tij,ta kete te qarte kete sepse mund te ndikoi keq tek djali sepse do mendoi se do jete ai shkaktari i kesaj ndrydhjeje.
    Uroj fat

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Po qe se takohen per te paren here natyrisht veshja eshte paresore Po qe se flasim per nje djale modern natyrisht edhe veshja te jete moderne(mundesisht mini dhe dekolte) Ne rast se flasim per nje djale te thjesht edhe veshja duhet te jete e tille. Po fituat piket e para tek veshja te tjerat jane me te lehta.---'sipas kokes veri festen"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Thuj te beje sikur nuk eshte edhe aq e interesume per ate cunin, dmth ta lere vare ate cunin, mos ti beje te kuptoje se kjo eshte e fiksuar pas tij, se ndryshe e humbi! Meshkujt nuk duan qe tju shkosh shum nga mbrapa edhe te besh si e cmendur, ndryshe do te marrin si budallaqe thuaj shoqes tende. Ndaj edhe sonte te kete kujdes mos ta leshoje veten..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Te jete vetevetja dhe te imitoje ca detalje ne menyren e komunikimit te ai person...
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te jete vetevetja
    Pse e kishte gje ne mendje ajo, qe te ishte Carmen Electra?

Ca keshillash aman!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E mira eshte qe te jete sa me e qete,e komunikueshme ,jo shume e ndrojtur.E thjeshte ne veshje e ne muhabet, sikur eshte me nje shok per nje kafe.Meqe e pelqenka kaq shume shpresoj mos te zhgenjehet nga ai.Good luck girl!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •