Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ta ni qe ske pa ti nuk me plasi shom ,mua femrat si puna jote me bejne me shku ne banjo,ndehem aq keq sa me fillon nje diare.Ate shkollen qe ke bere ti tani ime eme e ka bere qe ne 62,Ti ke shkuar e vogel jasht ,kurse une jam gjysem e jashtme .
    Mos ma qaj fallin mua ,se une i kom punet ne terezi ,e ashtu i kam pas gjithmone .
    Ene pse jam me e madhe se ti ,ne sai te trurit dhe pamjes time skam vujt fare per keto gjojna.
    Sa per kete tjetrin te fortin ketu ,qe do te mbuloje diellin me shoshe .kur te shkruaj per ju do te mundohem te jeme shume fine ,sepse ju e meritoni dhe ju i tille jeni.
    Ku mesove me shkrujt e me lexu ti ,se vet ke thene qe ka kalu nje femini dhe adolishence shume te keqe.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    pse tallje e quan kte ti !!!?!?!!
    hajde futju punes se baba o keq per tgjet nje lajsme

dhe nradhe te dyt baba do i dopje tani ktu se ka postuar ja 3 her
    se kafen e piva (:
    Babe do te munohem ,po ene ketu ne forum ka goca te mira me shume nivel ,vetem se jan te zena nga kerkesat e shumta.
    Me nigjo mu noi goc te thjeshte te mire jo nga ato qe shesin p... e majne ere .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ta ni qe ske pa ti nuk me plasi shom
    Mos ma qaj fallin mua
    se vet ke thene qe ka kalu nje femini dhe adolishence
    E dija qe ishe pak handikapate, po jo edhe aq!! Un femijri te keqe kam kaluar, ama te shkruaj edhe te lexoj kam mesuar, se shkolle kam bere o "mendjendritur"

Ec tani se te kushtova shum vemendje, na hape barkun.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    E dija qe ishe pak handikapate, po jo edhe aq!! Un femijri te keqe kam kaluar, ama te shkruaj edhe te lexoj kam mesuar, se shkolle kam bere o "mendjendritur"

Ec tani se te kushtova shum vemendje, na hape barkun.
    Ketu nuk do bej ,bukurshkrim ,pastaj nga shpejtesia ,,bravo per shkollen,per ēfare keni mbaruar per gjuhe-letersi.
    Ndonjehere me korigjo do ta di per faliminderit ,keshtu mesoj dhe une .

pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Thuj te beje sikur nuk eshte edhe aq e interesume per ate cunin, dmth ta lere vare ate cunin, mos ti beje te kuptoje se kjo eshte e fiksuar pas tij, se ndryshe e humbi! Meshkujt nuk duan qe tju shkosh shum nga mbrapa edhe te besh si e cmendur, ndryshe do te marrin si budallaqe thuaj shoqes tende. Ndaj edhe sonte te kete kujdes mos ta leshoje veten..

Pse ju tregon gjithqkaa oo Apollyon ... le dicka sekret

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Babe do te munohem ,po ene ketu ne forum ka goca te mira me shume nivel ,vetem se jan te zena nga kerkesat e shumta.
    Me nigjo mu noi goc te thjeshte te mire jo nga ato qe shesin p... e majne ere .

renci ka llafi mir se ngopet njeriu

bafsh qef suara .
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    renci ka llafi mir se ngopet njeriu

bafsh qef suara .
    rrofsh ,faleminderit.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    15-11-2008, 11:14
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    O ē'fare me ka gjetur ,nje shoqa ime pelqen shume nje person qe vetem njehere e ka pare ,me duket se eshte fiksuar pak.Tani me ndihmen e dikujt tjeter qe e njeh kemi bere te mundur qe ata te takohen sonte.
    Po na ēmendi duke na marre neper telefona duke na thene si duhet te sillem une qe mos ta humb sonte .
    Une me thene te drejten nuk marr vesh per vete ,besoj se nuk ka ndonje formule ,sepse njerzit jane te ndryshem ,mendoj qe duhet te vij ne menyre natyrale avash -avash.
    Po vajza ka shume frike ,o don ta realizoj o ska ,shtoj qe jane te dy persona me nivel ,fizikisht nuk jane keq ,te lire te dy.
    Nuk di ēfare ti them, sa me ne fund i thash do pyes burrat e forumit .
    Prandaj ju lutem mund te me thoni ndonje ide brilante ,t'ia transmetoj ,SOS por sot sepse sot eshte takimi.Ju faleminderit
    Duke qene se, mendimet dhe sugjerimet kishin vlere per ju dhe shoqen tuaj brenda dates 15.11.08, dita ne te cilen do te ndodhte "takimi" e njekohesisht duke pare qe tashme tema ka devijuar totalisht nga subjekti i saj, po e mbyll duke uruar qe ideja juaj per te hapur nje teme te tille te kete ndihmuar sadopak shoqen tuaj ne realizimin e qellimit.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •