waw ...
te lumte Arben-30 , edhe pse me kete mesazh do na mundosh shume por shpresoj dhe jam shume kurreshtare ta zgjidhim se bashku ...
waw ...
te lumte Arben-30 , edhe pse me kete mesazh do na mundosh shume por shpresoj dhe jam shume kurreshtare ta zgjidhim se bashku ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jul-linda : 12-11-2008 mė 11:06
Po Le dhe nje mesazh tjeter .Mirpo duhet ti kerkoj ndjese Z.Adem sepse ky mesazh nuk eshte ne gjuhen tone te embel ,eshte ne nje gjuhe te huaje.
Po mundohem te ngateroj pakez dhe jul-linda-n !!
62923..663..329..93..226..6338 !3223..86..3223..46..2..75223..94*84688..8463 263..77223
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 12-11-2008 mė 11:28
Ore Beni, kam hallin ē't'i bėj atij tjetrit qė ke futur 6 strofa pėrnjėherė. Tė na i kishe ndarė dhe t'i kishe postuar nga njė strofė nga njė strofė. Tamam puna t'i japėsh vetes siklet dhe bash kur do ta postosh sheh se tjeri e ka zgjidhura para teje.
Mirė unė do tė mundohem strofėn e fundit. Juli, mo su ngut t'i gjesh tė gjitha! hahahahaahah
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
jo jo do e bejme kshu ti japim kohe njeri tjetrit dhe ai ose ajo qe do beje zgjidhjen le ta postoj te teren se e bukura eshte ta zgjidhim nga fillimi deri ne fund , une sdo ngutem , te betohem , edhe pse jam shume kurreshtare te di permbajtjen e kesaj poezie ...![]()
si thoni z.Gashi ??
Pėrpjetė prije Shqipėrinė,
pėrlindja shpirtin dhe fuqinė,
diell pėr vėllanė, yrnek pėr fqinė,
pėr botėn ėndėrr“e qiell i ri!
Tė lumtė qė na e solle. E bukur vėrtet!
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Si gjithmone e sakte , ju pergezoj !!
Hmmmmmm je shume e zgjuare o jul-linda dhe kete gje nuk e verej vetem tek "enigmat" apo ketu ke "loja me telefona" ku tek kjo e fundit ja more doren e para .
Kete gje e verej dhe tek postimet e tjera ne forum.!!
Pershendetje miqesore !!Arben-30 .
Krijoni Kontakt