Do ja lija momentit...Spara me pelqen te bej presupozime te kota
Tjeta !
Do ja lija momentit...Spara me pelqen te bej presupozime te kota
Tjeta !
Si e perfytyroni momentin kur partneri ju propozon per martese?
Unë e përfytyroj veç momentin kur do hy në martes se propozimit si kushtoj aq rëndësi![]()
![]()
![]()
Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.
Ajo me ulet ne gjunje dhe me thote: Kam ngelur shtatzene. Babai me tha qe po nuk u martuam do te vrasi.
Une ulem ne gjunje dhe nxjerr unazen: Do te martohesh me mua?
Ajo: Po. E dija qe nje dite do me propozoje
Une me mendjen time: Ca ti boj lajmsit une, prezervativit te cpum.
Moderator, e di vet ti...
hmm...varet krejt prej partnerit se qfar karakteri ne radh te par ka personi e se si duhet me ja pershtat edhe momentin edhe surprizen per martes hehehehehehe....
nejse une e kam kapercy kit koh tash ama martesa per mu per mendimin tim asht diqka shum e veqant te ban te ndiehesh sikur je ka ec neper qiell qashtu te doket vetja prej gezimi (por keta e ndien vetem nese e don vertet te dashuren tande ahh ) hehehehehehehe nejse varet edhe prej karaktereve te personave....edhe shum e shum fakrorve te tjer qe secili person e din per veti ma se miri....
Nuk lejohet vendosja e faqeve personale në firmë, ato mund ti vendosni vetëm në profilin tuaj. Stafi i Forumit.
Elegance is an attitude.
Se perfytyrojSi e perfytyroni momentin kur partneri ju propozon per martese?se nuk bo vaki nbot me e cu deri te martesa ... lere deri te martesa po as perfytyroj te fejohem
![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
po e qellume dot ishte kur femra qe don te propozon martes
se aty kurorzohet ni realitet i fuqishem ni enderr e arritne perfundimisht
S'lodhem me perfytyru gjona qe s'me ndodhin...
**** ** ** ***** ** ***!
Krijoni Kontakt