.
secili e krijon artin permes punes, ndjenjave, emocioneve. mendimi im ishte ai qe
shpreha, por pa hedhur balte mbi punen e personit se as e njoh e as me intereson sa fiton e ku arrin. mund te arrije edhe ne mars po te doje, por nuk eshte ky koncepti im. une gjykova vetem kete pune, pasi te tjerat mund ti kete bere shume here me te bukura. une nje punim timin e tregova dhe ne qofte se se
kupton ku eshte arti im ose teknika ime vazhdo te lexosh fabulen. shpprehu edhe ti me ndonje punim tendin dhe mos u bej si ata/o llafazanet qe llapin andej e ketej
e s'marrin vesh hic (as te bejne avokatin mbrojtes). n.q.s. u prezantova me nje punim diskuto per te e mos dil nga tema. po te kete ndonje gabim edhe do ta pranoja dhe s'do merresha pse ai/ajo ka gjykuar mire o keq. thuhet qe populli ka gjithmone te drejte dhe le te diskutoje personi me mua dhe jo ju qe s'keni haber fare. eshte e kote qe une te them eshte e bukur kur per mua s'eshte. sa per mbesen time i ka parate dhe s'ka nevoje te beje art per to por e ben artin per hobby.
Ēfar po flet saktėsisht se e kam pak tė vėshtirė ta kuptoj!
Cilėn punė se ti ske paraqitur ndonjė punė. Atė po tė kėrkoj dhe unė!
Kėtu flitet pėr njė vepėr arti e dikujt qė synon tė futet edhe nė Gines ndėrsa ju vini e na i bini gėrrnetės kėtu na ēatė daullen e veshit se sa shumė merni vesh nga ky profesion dhe se si ti bashk me nipin, mbesėn, kushėrirėn e mamasė a ku ta di unė e bėkeni kėtė punė shumė herė mė mirė!
Pse nuk na tregon ndonjė punė tuajėn dhe pastaj le tė diskutojmė mbi tė sa merni vesh ju dhe sa marim vesh ne, se pėr llogje Kavaje skemi nevojė
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
e adhuroj arrogancen tende po s'je nga ata qe ke *****.... se te caj barkun pasandaj !
Mos ta kalojmė nė bajate tani!
Kėtu bėhet fjalė pėr art pse duhet tė nxehen gjakrat.
Unė qė tė jem i sinqert nuk e kisha para postimin tuaj ku keni paraqitur atė mozaikun dhe pėr kėtė tė kėrkoj ndjesė
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Krijoni Kontakt