Close
Faqja 106 prej 145 FillimFillim ... 65696104105106107108116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1445
    Never say never Maska e besa.a.best
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kur permendet Poroj duhet avdes te mirni niher ene nja 30 reqat namaz ti falni Majr u ka thon Armendi ishte ni keckuptim i vogel me EVN ene si domshperblim shtai kimi mar xhi + 10 vjet qera struj mo pagujm heheehehhhhe
    Kusi kshau mejr ke qon ?
    Vec mo vdis hehe fali barem cato rekatet se spaskem ndej eheh. Epo si ne Maqedoni cdo kush bon sii don ne viti haj se kit do bohe mejr shnosh
    ... “Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės.’..Fyodor Dostoyevsky..

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Kejt porojn pram nxhepcisht e kam pas,kane thej pare kafet tona pram ene sot hahaha,une xhi i kam kojshi sa mejr i shefsha,mvjen kec o legjenda se halis ka nejs shkavi te luje me ju.

E di si i thajn ksaj pune une bam ai bam bam bam hahaha ksha kini pesau ju.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Kejt porojn pram nxhepcisht e kam pas,kane thej pare kafet tona pram ene sot hahaha,une xhi i kam kojshi sa mejr i shefsha,mvjen kec o legjenda se halis ka nejs shkavi te luje me ju.

E di si i thajn ksaj pune une bam ai bam bam bam hahaha ksha kini pesau ju.
    Hehe po kojshi mo ka desht gratis se ju shparitni shaum pffff neyse jo be me Porojn se besoj se halis bam bam tė rizikshem .
    Kjo osht kriz ekonomike o vlla ehe cac mo e ka kap Porojn kush ii merr vesht kit politik
    ... “Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės.’..Fyodor Dostoyevsky..

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga besa.a.best Lexo Postimin
    Hehe po kojshi mo ka desht gratis se ju shparitni shaum pffff neyse jo be me Porojn se besoj se halis bam bam tė rizikshem .
    Kjo osht kriz ekonomike o vlla ehe cac mo e ka kap Porojn kush ii merr vesht kit politik

Ku ka be kriz ekonomike xhi asht kjo pun,kejt bota me pat kriz ne skina haha.

Ihaaa nauk cac pak bam bam po ma gjaat e din ato,e di si thajn kojshia njifet mejr e ato na njofen mejr se me skan ne sham katande di rifshin po xhi mahehen nkrah ton hahahaahahahahaha.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    haha balck lexo pak ehe per kete lajm se so deni e re neyse po be e dij e dij kom ndeje per ju ihaaa

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E shifni se kejt porojlit e bojn ktau uzbunen hahahah
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Hahaha interesont ehe po te cala gazet i lexove kto fjale ehe epo ska faje Evnja si mo pagujsh po ju ini ehe danger ja kini fejt frejgen si kan nejse pi Tetoves, Drenovecit e Porojt shaum trezikshem hehe kom nejt per ju
    Te ajo gazeta pa fleta hehe
    Kush tha se ka faj EVN-ja jaaa hic ska faj shaum e majr o + 10 vjet kemi shkrujt marveshje per mos me fol me EVN-en heheee
    Sui generis

Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Te ajo gazeta pa fleta hehe
    Kush tha se ka faj EVN-ja jaaa hic ska faj shaum e majr o + 10 vjet kemi shkrujt marveshje per mos me fol me EVN-en heheee
    Ku e nenshkrujtet kete marveshje ne akell ene e citet ne diell apapa shejfet flm per refresh eheh

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ku e nenshkrujtet kete marveshje ne akell ene e citet ne diell apapa shejfet flm per refresh eheh
    Heheheh ok s'te besohet po nejseee

Po ska dell be shtej skemi ka ta kthim hehe
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    E Armend be ku ije he burre ...
    A ke kap denjo o vllaj? Xhi do lavdrohesh denise?! :P
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Tema tė Ngjashme

1. Teoria Dhe Praktika:)
    Nga labi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-08-2002, 03:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •