Close
Faqja 187 prej 400 FillimFillim ... 87137177185186187188189197237287 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,861 deri 1,870 prej 3998
    i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje driniluka,

Ky eshte problem i njohur me Nero-n, dhe eshte diskutuar edhe me pare.

Provo ta zgjidhesh ate duke shkarkuar dhe hapur Nero General CleanTool, nga kjo faqe.

Nese perseri nuk ia del dot, te duhet te besh disa gjera pak me te 'rrezikshme', si nderhyrje ne regjister ose fshirje manuale e skedave te mbetura, perfshire ato ne 'C:\Documents and Settings\...'.

Gjithė tė mirat

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Pėrshėndetje driniluka,

Ky eshte problem i njohur me Nero-n, dhe eshte diskutuar edhe me pare.

Provo ta zgjidhesh ate duke shkarkuar dhe hapur Nero General CleanTool, nga kjo faqe.

Nese perseri nuk ia del dot, te duhet te besh disa gjera pak me te 'rrezikshme', si nderhyrje ne regjister ose fshirje manuale e skedave te mbetura, perfshire ato ne 'C:\Documents and Settings\...'.

Gjithė tė mirat
    Shume flm per ndimen edhe shpresoje qe te me bejne pune se ate te rrezikshmen qe thuaj e bera edhe perseri nuk instalohet, i bera fshirjen manuale me dor edhe perseri te njejtin problem.
    Tani po kerkoj nje doctor soe program per te rregulluar gabimet por qenka vertet e veshtire.
    Po pate ndonje ide munde te ma thuash.

◘◘◘◘◘◘
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    42

Nuk mund tė instaloj Java-n

kur mar te instaloj java script me del kjo qe po shifni ne foto :

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    A e ke provuar te marresh ridatimet (updates) me te fundit me ane te Windows Update?!
    Duket sikur ka nje problem me Windows Installer, qe eshte pjese e Windows dhe sherben si ne kete rast, per te lejuar instalimet qe kane prapashtesen .MSI ne kompjuter.

Mund ta verifikosh nese Windows Installer eshte instaluar duke shkuar te Start (nese Windows-in e ke ne anglisht) > Control Panel > Administrative Tools dhe zgjidh Services. Te lista e paketave qe do dalin shko ne fund deri sa te gjesh frazen "Windows Installer" (pa thonjeza). Klikoje dy here dhe ne fushen General > Startup type sigurohu qe vlera anash te jete "Manual". Tani shtyp OK (mbase mund te duhet te rinisesh kompjuterin).

Nese Windows Installer eshte i instaluar, por prape nuk funksionon, provo te shkarkosh versionin e fundit.

Nese perseri ke probleme, do te ndihmojme me nje zgjidhje tjeter, .

◘◘◘◘◘◘
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    42
    BHGod i ndjeka hapat tuaj qe keni shkruar me larte por prap nuk ka sukses me shfaqet e njejta gje . Nese ka edhe ndonje menyre tjeter ju kisha lut qe ta postoni qe ta provoj perseri

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Te pakten mund te kishe thene nese "Windows Installer" shfaqej ne dritare apo jo!

Gjithsesi, provo kete: shko ne Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services dhe kliko me te djathten te Remote Procedure Call (RPC). Kalo te fusha Log On. Te Log on as: zgjidh Local System account si dhe Allow service to interact with desktop. Mund te kerkohet qe sherbimi duhet te rinise per te patur efekt, pra qe te duhet te rinisesh edhe kompjuterin. Rinise kompjuterin!

Trego se ēfare del pas kesaj, a mundesh ta instalosh aplikimin tend?

◘◘◘◘◘◘
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Postime
    42
    BHGod te falemenderoj shume se ky opcioni i dyte me kryti pune edhe nje her flm

Tema lirisht mund te mbyllet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50

Probleme me programin Tinasoft 2.2.14

Une kam internet caffe edhe para disa muajve kam perdor Tinasofti mirpo tasht kur ka dal version i ri i tinasoftit 2.2.14 me shfaqen probleme psh, kur une ja leshoj PC klientit me punue pas pak minuta ju mbyllet vet programi edhe ndoll qe fare nuk funksionon edhe pse ne server paraqiten PC-te shkurt nuk funksionon Serveri me clientin.
    Ju kisha lute a ka najkush versionin e vjeter te tinasoftit me crack nuk e die se qfar versioni ka pas para 2 vite dmth jo ket versinon 2.2.14 por ma te vjeter se ky.

Ju pershendes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga rimisejdiu Lexo Postimin
    Une kam internet caffe edhe para disa muajve kam perdor Tinasofti mirpo tasht kur ka dal version i ri i tinasoftit 2.2.14 me shfaqen probleme psh, kur une ja leshoj PC klientit me punue pas pak minuta ju mbyllet vet programi edhe ndoll qe fare nuk funksionon edhe pse ne server paraqiten PC-te shkurt nuk funksionon Serveri me clientin.
    Ju kisha lute a ka najkush versionin e vjeter te tinasoftit me crack nuk e die se qfar versioni ka pas para 2 vite dmth jo ket versinon 2.2.14 por ma te vjeter se ky.

Ju pershendes
    rimisejdiu, normalisht qe ai program qe ke ti versionin e ri do te jete trial, eshte falas dhe eshte me limit kohe (Ka kohe te kufizuar perdorimi). Prandaj ne momentin qe ti ben aktivizimin e Caffe Klient te mbyllet brenda 30 sekondave. Pasi te kerkon qe ti besh aktivizimin e licenses, qe ju nuk e posedoni. Shko tek (About Programms) qe ka Tina Soft dhe mos ju ndihmoje une me crackun.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga rimisejdiu Lexo Postimin

Ju pershendes

Qee Wlla Ktu e ki Tinasoft EasyCafe 2.0

Kodi:
    http://rapidshare.com/files/***
    Ose Ketu:

Kodi:
    http://www.megaupload.com/***
    Passwordi:

Kodi:

Programi eshte FULL ( Jo Trial)
    Nese te del naj problem, trego.
    Me te mira..!

Moderatori: Ju lutem postoni vetem linkun e faqes zyrtare te programit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 27-10-2008 mė 15:29 Arsyeja: Zevendesimi i te dhenave te caktuara me yje.

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •