Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Exclamation Vërejtje për anëtarët dhe stafin e Forumit Shqiptar

Doja ta merja me mire vesh nga stafi i forumit,
    se der tani spo kuptoj gja hic!!!!

Ketu eshte forum Shqiptar qe shkruajne shqipe?!

apo Forum qe pranohet te shkruhen dhe gjuhe te huaja!!!

shum postimi shohe qe shkrujn jo italisht jo greqisht , anglisht e tje.... me radh.

se lexoj nai postim dhe si kuptoj ca shkrujn prandaj.

gjith tmirat.

PS: Darius nuk mbyllet aq shpejt tema se jep ti mendimin tat.

ka dhe njerez te tjer ky stafi forumit di un!!!!!!!!
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Une jam i mendimit qe per ata qe duan te shkruajne ne gjuhe te huaj, te jete nje nenforum i veçante dhe le te shkruajne aty ne çfare gjuhe te duan, mjafton mos ofendojne e shajne njeri e mos te dalin jashte rregullave te forumit.

Ke te drejte per kete qe ke thene dhe meriton vemendjen e stafit.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Shqetesimi eshte me vend por duhet patur parasysh se ne duam te kemi nje forum qe bashkon te gjithe Shqiptaret kudo qe jane, kane dialekte te ndryshme, kane aftesi te kufizuara per tu shprehur ne gjuhen Shqipe.
    Une te flas per veten dhe punen time ketu, nuk kam lejuar nje gje te tille nqs ka patur mundesi per ta korrigjuar por ne disa raste moderatoret nuk mund te bejne gjithcka, nuk mund te jene police, por besojne qe njerzit qe antaresohen me deshiren e tyre do te lexojne rregulloren dhe ti permbahen asaj kur postojne.
    Shembujt konkrete do te mbeshtsnin shqetesimin tend me mire dhe do ti sherbenin moderatorit per te bere punen e tij ne nenforumin ne fjale.
    Kalofsh mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Edir, jam dakort me ato qe thua, por ka dhe te tjere qe e dine rrjedhshem gjuhen Shqipe dhe per tu dukur se ne dime gjuhe te huaja apo ku di une, flasin ne gjuhe te huaja. Prandaj dhe une dhashe si sygjerim, qe per ata qe kane deshire te flasin ne gjuhe te huaj le te hapet je nenforum vetem per te folur e biseduar ne gjuhe te huaj, por duke iu permbajtur te gjitha rregullave te FSH.

PS: Ata qe flasin ne dialekte nuk duhen penalizuar sipas mendimit tim, pasi ketu do binim ndesh me rregulloren dhe do kalohej ne racizem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin

PS: Ata qe flasin ne dialekte nuk duhen penalizuar sipas mendimit tim, pasi ketu do binim ndesh me rregulloren dhe do kalohej ne racizem.
    O ti gje e zgjuar nuk quhet "racizem" por quhet "çensure" !!!

ps: Heres tjeter mendoi me mire gjerat pastaj hajde dhe na trego epopete e tua !!!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Shkelqesi, me avash re djal mos mer zjarr si kasht e that. Nqs ndalohet nje dialekt, do te thote qe perveç çensures ka dhe racizem ndaj nje komuniteti te veçante qe flet ne nje dialekt te veçante. Nejse, je i vogel akoma nuk i kupton mire gjerat, me kalimin e kohes do rritesh e do i kuptosh edhe ti.

Hajt tung!

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Or ti trim shikon gje eskimeze apo zulu tek ForumiShqiptar !? Po ça i keni keto peralla mer se ngelet duke iluminuar vehten me budallallikun e rradhes...!!!

Ne kohen e diktatures kishte çensure te pergjithshme, sipas llogjikes tende te semure dhe pa piken e prespektives i bie qe xhaxhi Enveri ( qeveria shqiptare) na ishte racist me gjithe shqiptaret !?

Mos bej gjene e shkathet atje ku nuk ke talentin e duhur per ta bere..

Thiri mendjes re se po lajthit, ketu jemi ke ForumiShqiptar dhe jo tek UNHCR !!!

ps: nuk me njeh mire ndaj mos cicero para kohe per moshen time por shiko budalliqet qe te mbijne ne çdo postim si kerpudhat pas shiut.

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Talking

Mjer Selmani i nenes,ke te qaj me par...

P/s Shkelqo,nuk te rrihet pa ngacur pak ty,e vdes fare kete gje
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nuk ka nevoje per me shume diskutim " E lagu, nuk e lagu Dhelpra bishtin". Secili le ta kuptoje si te doje, diskriminimin, censuren, apo c'do shfaqje tjeter te padrejtesise ne Forum.
    Duke ditur qe askush nuk eshte i persosur, ne mundet te ndihmojme njeri-tjeterin te mesojme dicka me shume, dhe mundesish ta bejme ate me perulje dhe jo per tu dukur.
    Kalofshi mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    Doja ta merja me mire vesh nga stafi i forumit,
    se der tani spo kuptoj gja hic!!!!

Ketu eshte forum Shqiptar qe shkruajne shqipe?!

apo Forum qe pranohet te shkruhen dhe gjuhe te huaja!!!

shum postimi shohe qe shkrujn jo italisht jo greqisht , anglisht e tje.... me radh.

se lexoj nai postim dhe si kuptoj ca shkrujn prandaj.

gjith tmirat.
    Baba verejtje me vend. Sic e ka permendur edhe EdiR, te gjithe duhet te shkruajme shqip ne kete menyre ruajme gjuhen, nderkohe qe komunikimi ne shqip eshte edhe nje nga rregullat e forumit.
    Per kete teme, po ashtu edhe per te tjera qe hapen ne kete nenforum, shkruani konkretisht per cilat postime apo tema behet fjale, pasi ka nje numer te madh postimesh dhe jo te gjitha arrijne ndonjehere te lexohen nga stafi. Gjithashtu, postime apo tema te tilla mund t'i raportoni.

Pershendetje
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •