BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Me 10 lojtare i treguam qejfin atyre !!!!!!!!
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Me 10 lojtare i treguam qejfin atyre !!!!!!!!
Video, tė gjitha rastet mė interesante tė ndeshjes:
#VamosArgentina
bravo kombetarja sot treguan qe kur lozin fort dhe me gjithe shprit kur nuk e nenvleresojne kundershtarin bejne loje te bukur .
FORCA SHQIPERIA !!!
BRavo Shqiperia,ju lumte.Akoma jam i emocionuar.Sa su beme me zemer.Por lojtaret nuk na zhgenjyen sot.Kane bere nje loje si ndaj Hollandes edicionin e kaluar vetem se kete rradhe deri ne fund u treguan te forte.Me pelqyen te gjith pa perjashtim.Ari Han beri levizje te mrekullueshme,Futi Berishen atehere kur duhej,hoqi Bogdanin ne momentin e duhur.Teli ishte i pafat,por djemte sot luajten edhe per te.Cana,Vangjeli,Beqaj dhe Duro por edhe Vrapi them qe u dalluan nje nuance nga te tjeret por edhe Curri,Skela,Berisha,Agolli,shkelqyen
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Disa perfundime sot:
1. Mbrojtja do thjesht disipline dhe pune. Me Hungarine lozem me mire se ata qe ishin ne vend te vet dhe dolem me dy gola te pesuar per mos-disipline.
Eshte i pafalshem rezultati me Hungarine. Sidomos duke ditur qe i rame shtylles dy here dhe bem loje te mire, te vjen te plasesh.
2. Sot u pa qe disiplina s'do t'ja dije as per yje e as per balerina. Ari Haan patjeter ka bere pune te mire dhe shume fat i keq qe nuk morem te pakten nje barazim me Hungarine. Do kishim shpresa reale per tu kualifikuar.
3. As nuk arrita ta kuptoj si mund ta kapte Beqaj ate gjuajtjen e Gomes dhe ate gjuajtjen me koke po ne kembe dhe disa gjuajtje te tjera. Bravo
Se kam mare me mend kete rezultat. Jam teper i emociounar. Urime te gjithve, na e prift e mbara.
ore po na vini renditjen e grupit ta shohim .
dhe ndeshjet e ardhshme .
11 Shkurt 2009 Malta - Shqiperi
28 Mars 2009 Shqiperi - Hungari
1 Prill 2009 Danimarke - Shqiperi
6 Qershor 2009 Shqiperi - Portugali
9 Shtator 2009 Shqiperi - Danimarke
14 Dhjetor 2009 Suedi - Shqiperi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Altin1 : 15-10-2008 mė 22:20
Welt Meister 2014
Bravo Kombetarja Qe Harrin Kete Rezultat Shume Te Kenaqshem!urojme Suksese Te Tjera Pozitive Dhe Lusim Zotin Te Kualifikohemi. Ju Lumte Djemeve Asgane Qe Na Gezuan Jashte Mase! Braaaaaaaaaaavooooooooooooooo!!
Krijoni Kontakt