Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Unhappy

Citim Postuar më parë nga neomatrix Lexo Postimin
    une nuk njoh ndonje person deri me sot qe te doja ta kaloje jeten beqar dhe i vetmuar ti njeh?
    Po
    perderisa nuk duan te kujdesen per lidhjen qe kane dhe habiten kur patneri/ja
    largohet.
    Per mua keta njerez jane te destinuar te ngelin beqar.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Kur te ecin punet ters,ke nje "psikologe" qe mundohet te te inkurajoje dhe qetesoje por vetem sa te ngaterron me shume.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin
    Kur te ecin punet ters,ke nje "psikologe" qe mundohet te te inkurajoje dhe qetesoje por vetem sa te ngaterron me shume.
    pse ne vetem po diskutojm.
    cdo njeri ka mendimin e tij
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    une nuk njoh ndonje person deri me sot qe te doja ta kaloje jeten beqar dhe i vetmuar ti njeh?
    Eshte e vertete ,por ja qe njerzit kur martohen kujtojne me nostalgji kohen e beqarise.Si i thone asaj shprehjes''Keq me burre e keq pa burre ,por me keq mos te martohesh kurre.Nuk i gjendet ''e mira'' njerezve.

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anëtarësuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzë liqenit
    Postime
    346
    une them se nuk eshte ai avantazh qe vepron ashtu sic mendon se ai veprimi ka dhe pasoja per mendimin tim te qenurit beqar ka vetem disavantazhe sepse jo per gje por te del nami ose per don zhuan ose k............
    dhe kur te martohesh me vone nqs te merr njeri gjithmone kuptohet kjo gje nuk do te kete njeri besim tek ty apo e kam gabim?

Ouu prej nga këto epitete "Don Zhuan" për mashkullin, kurse femra ***? Cfarë ju duket vetja ju? Don Zhuan ?!! E ke shume gabim, duket dhe qesharake...

Ato njerëz për mua, qofshin meshkuj apo femra janë thjesht të pamoralshmëm dhe nuk kane nevoj për epitete të tilla.

Është krejt me ndryshe kur dështon 1 lidhje dashurie por sa të shkosh e ti ndryshosh femrat më shpesh se çorapet dhe anasjalltas është në pyetje morali, se ti atë se bën nga dashuria por nga deshira për ti kënaqur epshet.

Fundja askush se ka vështirë për të gjetur 1 person tillë sa për ta kaluar kohën, sidomos në ditët e sotshme, vështirë është të gjesh dikë që ta kesh për gjithë jetën, dikë që të plotëson në çdo aspekt jetësor, dikë që do të jetë veç i joti dhe të krenohesh me të, dikë që nuk është amortizuar nga shftytëzimi i të tjerëve, dikë që kur të dalësh me të në shesh mos e kthejnë gishtin kah ajo duke treguar se ajo ka kaluar nëpër duart e shumices para se të bëhet e jotja...
    Lumturia nuk vjen vetë, atë duhet ta krijojmë ne.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anëtarësuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar më parë nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Ouu prej nga këto epitete "Don Zhuan" për mashkullin, kurse femra ***? Cfarë ju duket vetja ju? Don Zhuan ?!! E ke shume gabim, duket dhe qesharake...

Ato njerëz për mua, qofshin meshkuj apo femra janë thjesht të pamoralshmëm dhe nuk kane nevoj për epitete të tilla.

Është krejt me ndryshe kur dështon 1 lidhje dashurie por sa të shkosh e ti ndryshosh femrat më shpesh se çorapet dhe anasjalltas është në pyetje morali, se ti atë se bën nga dashuria por nga deshira për ti kënaqur epshet.

Fundja askush se ka vështirë për të gjetur 1 person tillë sa për ta kaluar kohën, sidomos në ditët e sotshme, vështirë është të gjesh dikë që ta kesh për gjithë jetën, dikë që të plotëson në çdo aspekt jetësor, dikë që do të jetë veç i joti dhe të krenohesh me të, dikë që nuk është amortizuar nga shftytëzimi i të tjerëve, dikë që kur të dalësh me të në shesh mos e kthejnë gishtin kah ajo duke treguar se ajo ka kaluar nëpër duart e shumices para se të bëhet e jotja...

po pra por une kete thashe me duket se nuk e paske lexuar mire postimin tim vetem disavantazhe ka nuk ka asnje avantazh sepse ne momentin qe ti do vendosesh qe te krijosh nje familje do vihet ne dyshim besimi sepse e dine qe je mesuar te jesh i lire dhe te kesh liri veprimi nuk e kisha me qellim te keq por po nuk pati besim nje lidhje ajo eshte e destinuar te shkaterrohet sepse cdo gje eshte e lidhur dhe e krijuar mbi besimin besimi eshte nje baze e shendoshe per nje lidhje dhe une kete kam thene pra qe nuk do kete njeri besim nuk e paske kuptuar mire me duket me duhet te kerkoj falje se duhet te isha sqaruar me mire
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anëtarësuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Eshte e vertete ,por ja qe njerzit kur martohen kujtojne me nostalgji kohen e beqarise.Si i thone asaj shprehjes''Keq me burre e keq pa burre ,por me keq mos te martohesh kurre.Nuk i gjendet ''e mira'' njerezve.
    tamam dea nuk i gjendet ndonjehere e drejta njerezve nuk arrij ta kuptoj pse kur ndjejne nje dicka per nje person duhet ta shkaterrojne ate dhe ti hapin vetes probleme une e di qe asnjerit nuk i pelqen te vuajne po atehere pse veprojne ne nje menyre te tille duke i shkaktuar vetes vuajtje vetem per te perfituar disa caste lumturi kur kete lumturi mund tjua japi parteneri/ja
    vertet njeriu nuk arrrin ta kuptoje kurre vetveten dhe veprimet qe ben e ka mire ardi ate shprehjen qe dy jane gjerat e pafundme ne kete bote 1.Universi
    dhe 2.Budallalliku i njeriut

Oscar Wilde.

Anëtarësuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzë liqenit
    Postime
    346
    po pra por une kete thashe me duket se nuk e paske lexuar mire postimin tim vetem disavantazhe ka nuk ka asnje avantazh sepse ne momentin qe ti do vendosesh qe te krijosh nje familje do vihet ne dyshim besimi sepse e dine qe je mesuar te jesh i lire dhe te kesh liri veprimi nuk e kisha me qellim te keq por po nuk pati besim nje lidhje ajo eshte e destinuar te shkaterrohet sepse cdo gje eshte e lidhur dhe e krijuar mbi besimin besimi eshte nje baze e shendoshe per nje lidhje dhe une kete kam thene pra qe nuk do kete njeri besim nuk e paske kuptuar mire me duket me duhet te kerkoj falje se duhet te isha sqaruar me mire
    Përsëri po keqkuptohemi por ska nevoj të kërkosh falje se ndoshta dhe ti se ke kuptuar mirë atë që kam postuar

Unë skam përmendur besimin por më tepër rëndësi i kushtova epiteteve që ti kishe shruajtur tek postimi tjeter, prandaj u mundova disi të them me pak fjalë atë që unë mendoj.

Sa i përket besimit, natyrisht që luan rol edhe atë lirisht mund të them rolin kryesor në një lidhje, se po spate besim tek ai/ajo që e dashuron është e kot gjithçka, 1 lidhje që është me dyshime fundi i duket që nga fillimi.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anëtarësuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar më parë nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Përsëri po keqkuptohemi por ska nevoj të kërkosh falje se ndoshta dhe ti se ke kuptuar mirë atë që kam postuar

Unë skam përmendur besimin por më tepër rëndësi i kushtova epiteteve që ti kishe shruajtur tek postimi tjeter, prandaj u mundova disi të them me pak fjalë atë që unë mendoj.

Sa i përket besimit, natyrisht që luan rol edhe atë lirisht mund të them rolin kryesor në një lidhje, se po spate besim tek ai/ajo që e dashuron është e kot gjithçka, 1 lidhje që është me dyshime fundi i duket që nga fillimi.
    une per epitetin te kerkova falje se nuk e di pse e egzagjerova aq shume me fal nuk duhej ta kisha bastarduar aq.
    ndoshta jam nxituar dhe mund te kem harruar pa e shkruar shpresoj te mos me mbash inat

Oscar Wilde.

Anëtarësuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzë liqenit
    Postime
    346
    une per epitetin te kerkova falje se nuk e di pse e egzagjerova aq shume me fal nuk duhej ta kisha bastarduar aq.
    ndoshta jam nxituar dhe mund te kem harruar pa e shkruar shpresoj te mos me mbash inat
    D
    E falur, stë mbaj inat jo, aq më tepër që unë sbëj pjes tek ato grupe

Për mua vlen kjo fjali: o 1 o as1

... fundja më mirë beqare se sa pranë 1 mashkulli imoral

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Me mire beqar/e apo i/e martuar?!
    Nga brooklyn2007 në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 20-11-2023, 04:21
  2. Frika
    Nga Bledari në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 08:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •