Ndodhin gjerat ne jete qe jane si pyetje, kalojne minutat e vitet dhe pastaj jeta pergjigjet, kesaj i thojne dizavantash.
Ndodhin gjerat ne jete qe jane si pyetje, kalojne minutat e vitet dhe pastaj jeta pergjigjet, kesaj i thojne dizavantash.
nuk eshte problemi pse e kam kaq te veshtir ta kuptoj.
por nuk kemi te bejme me nje semundje te pasherushme
n.q.s. do ngrohtesi dhe dashuri do kerkosh do gjesh
persa i perket nje lidhje te gjate qe te hysh tek grupi jo beqar
do kerkosh do gjesh
disavantash tek nje beqare eshte se ska nje qellim te caktuar.Jeta qe ajo vet ka zgjedh. Flasim per raste normale.
disavantazhi tek jo beqaret eshte se nuk eshte e lire
Jeto sot se neser nuk i dihet
me duket se nuk e ke lexuar mire ate qe doja te thoja,
nuk thashe qe nuk ka njeri qe nuk te pershtatet, thashe qe eshte e veshtire ta gjesh. Kur je beqar qofte dhe me zgjedhjen tende, perseri nuk ke dike afer, keshtu qe ngrohtesine e nje njeriu nuk e ke, pavaresisht nese ja ndjen nevojen apo jo, ajo ngrohtesi te mungon.
Dhe ajo thenia ime ne fillim per avantazhin qe eshte liria dhe per disavantazhin qe eshte liria per te ndenjur i vetem si qen, nese e shikon qe ve theksin tek LIRIA, dhe qe si perfundim nuk i jep perparesi as njeres as tjetres, por ve ne dukje pikerisht me ate LIRINE qe ne fund te fundit varet se cilet avantazhe e disavantazhe je i gatshem te pranosh.
dakort
Pra te jesh i lire ka te miren dhe te keqen e saj.
Te dyja nuk i arrin dot kurre. Prandaj ka beqare dhe jo beqare.
Flas per raste kur personi e zgjedh vet statusin e vet.
Mendoj se ne shumicen e rasteve eshte zgjedhja e tij.
Jeto sot se neser nuk i dihet
te mungon kojshia, kur o e martume, ose jasht ,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
une them se nuk eshte ai avantazh qe vepron ashtu sic mendon se ai veprimi ka dhe pasoja per mendimin tim te qenurit beqar ka vetem disavantazhe sepse jo per gje por te del nami ose per don zhuan ose k............
dhe kur te martohesh me vone nqs te merr njeri gjithmone kuptohet kjo gje nuk do te kete njeri besim tek ty apo e kam gabim?
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Cka dmth avantazh dhe disavatazh?!
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt