Ene xhuxhe sa bajrama i kije tkapercejme se mdukesh si sham e re ama pragin e deres si ta kapish tamam ije hahaha do boj pak shaka ama kur te jese boll mkallzojni se hij kapak naper fera ok.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
1. smar asniher ndezje barki se skelkat i boj n'shpajn hehehehe
2. femna oshte fakt xhi e ka fajt shejtanin n'shishe at se diskutojm ama kusi ene armendi i kan thon asaj femnes hin mrenda pakes shajfe xhi bon shejtani ene ja kan vu kapakin dmth i kan mshel te di mrenda
3. pun katunari moahhahahhahahhhahah
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Bash kane bo per deren e sokakit ta kapercish hahaha 40 sham jan sa une po pak ma e vogel,hey po diten e sotit xhi nuk bon ki interneti be ene naper internet i bojn punet kejt vetem me te pamit ku ka mrej tekonologjia bre nanen e shkieve.
Po shnosh e kam qif kur deli xhaki dikund.
Po po shendeosh lopa mvaret si mbahet sajgia si i bohet ateher kur duhet se kejt artificial i mbajn shtehej.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Vallabeli dialektin nuk e kuptoj ma mojr se Xhuxhja po kuptoj dicka qeter ene e la Xhuxhen me gishtin ne goje
Xhuxhja aj naqeta njer !
A don, e s'din, a din e s'don !
Krijoni Kontakt