no coment
sta zo per tmadhe se sagllam si mendon kto xhoja
se eja sa osht sahati
ja ije per xhum ja ije per mend
shendosh lopet se per qerat kollaj
no coment
sta zo per tmadhe se sagllam si mendon kto xhoja
se eja sa osht sahati
ja ije per xhum ja ije per mend
shendosh lopet se per qerat kollaj
Tet ap pak sqarim per kto dishimet
1: nese mendon se ina ni person ina te gatshem te ta vertetojm te di kurrrrrr te dush
2: ne ne fakt vllazen ina ama nauk vllazen biologjik , besoj nonave tona u dalen burrat e vet hehehehehehehehe
Harom oshte te vedhesh ene te rejsh hehehehehehehe
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Normal miletit denjiher nuk i zihet per te madhe ksha xhi liroja udhen,se di per callat e kije se nuk i mendoj,lije sahatin pak para sa u ngrejna pi xhumi ene isha mush me mend bagji se pash do andra ashta kejt per mend xhi iishin.
Lopet e kajn livadhin li lopet se skajn pun qera ato.
Lopa nuk sheh mrapa se kush i vjen cellon punen e vete.
Ene kam ni pyetje ama serioze pa shaka a mund te kallxojsh pi calles ane ije mu me dukesh si me kan ani ka GV ama tej asht mejr tma vertetojsh nese ka mundsej kuptohet qifit tand.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Kusi dajxho kjo cauca kejt si e dyshimt me duket.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
liroja udhen .......
diktohesh diktohesh se hala jermi set ka dal
lopet shtahi e kan arin nauk livadhin
tej saba tduket a aksham?
ene une e kom ni pergjigje
pse kac ije i interesam se pi ka jam?
ke thot be ki se se mar vesh sa i ka piperkat
ahahahahaha
dyshimee
Kojdi be ximi xhi tet thom dajxha se smirem me hulaja hehehehehehhe kur skom xhi boj vaj cataj e hupi vaktin
1. jom i knacet
2. nuk thujn kot femna e fajten shejtonin ne shishe
3. une bagji erdha i rash deres ene hina heheheheheh
4. skom xhi boj une se ashtau i kom muhabetet saunde e lexojsh 2 nat duhet ta mendojsh ene naten e 3 ta kthish mendiminbesoj se xho te kece nuk te kom thon hehehehhehehe
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Jermi mka dal pi pares po mduket se tej tpaska ardh xhumi zemer.
Jo be e kum pat nej se lopet e sodit se dun arin po kejt ngaretshin mas livadhit interesant sa kan ndrisha kohnat.
Mu mduket esell nise kejt ene kam pergjigje une per tej gajle mus e ki zemer,jam i interesam se kanke muhabetceje sham a une ksha e kam qif njerin ene e du shaam se asnjiher nuk me le te merzitem.
Po dyshime per sham xhana po kada kada de ti tham.
Ene a halis xhuxhe ije sa cop i kije.
A po doni misafojr !
A don, e s'din, a din e s'don !
Krijoni Kontakt