Hajdeeeeeeeeeeee jaja kit mileti me dritat fajketmduket se da bojm se kush shkrun ktau ke ne paqeter ti kese dritat fajket hahahahahahaaha
Hajdeeeeeeeeeeee jaja kit mileti me dritat fajketmduket se da bojm se kush shkrun ktau ke ne paqeter ti kese dritat fajket hahahahahahaaha
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Hahha majsi thujsh tej a ka llaf , krejen ta hekim qefin sta prejshim mos u sekirat![]()
haha mu si me duke ni dit frejk tu nall strujanejse po tej be vlla perdor llamba neoni pe rcilesi shpenzim ska
e po mo shnosh tej se struja vejn :P
Shajfe per tu rrujt niher si pik e par duhet te kem shkum ene zhiletahahahahahahhhahaaha aaaaaaaaaaaaa taj e paske muhabetin te pruhem shtai e kutpova hehehehehehhe , ene nise ta dish se une palcen e kurajzit e kom te heket kshau xhi sem roken struja ahahahahahhahaha nese kije deni problem me struj kallxo , cfar te pengaume be lqeret dun tet ken kojshi po ste kan ehehhehhe
![]()
Hhehe ja prap sem more vesht nejse struja met kap niher ka floket ni frizur si te Elvis Prestly ku ke pa hehe jo be un rahat me strujen eheh ehe a shkumen e zhiletin epaske si mjet per strujen ehh u zbulau ni metod e leht en ee ma e leht po ku ke kon me vakt se njerzit jon mejt me dana![]()
Hehe jop per mu rahat se sen e shfrytezoj hic po tej paske pervoj ehhehe ide e mejr d akem parasysh kojsho, ehe po be halis interesant po xhi em bo sdo ishte interesont kit pa flokbarem dikush tju boj hizmet catineve flokeve se mendes skiej xhit ti bojsh
![]()
Krijoni Kontakt