Une jam 4.
Bukur e ka pershkruar....prandaj largojuni dashurisë në shikim të parë , .......e vertet,une kurre.....po me ndodh qe te tjere dashurohen me mu keshtu...lol..![]()
Une jam 4.
Bukur e ka pershkruar....prandaj largojuni dashurisë në shikim të parë , .......e vertet,une kurre.....po me ndodh qe te tjere dashurohen me mu keshtu...lol..![]()
Wild and crazy can't be lazy
te gjith paskan qelluar 6-shten , hahahahah.
PS: mua me humbi nr , do mket ran kur bleva cigare![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
edhe une 7 qenkemi![]()
mu me bika 4 sa keq
nuk jam ajo qe shkruhet aty
ha ha
Jeto sot se neser nuk i dihet
interesanteNËSE JENI 3
I pushtoni të tjerët me natyrën tuaj artistike , me shpirtin tuaj të gjallë, brilant dhe me kuptimin për humor, por edhe me nevojën për të qenë të pavarur. Mbi të gjitha e doni lirinë. Jeni shpirtgjerë dhe plot pasion në dashuri, i frikësoheni vetëm monotonisë sentimentale e cila mund t'ua vrasë jetën tuaj. Për ju dashuria duhet të jetë lojë sentimentale. Në të kundërtën, ju asaj nuk i dorëzoheni. Thjesht, duhet t'jua ofrojë lirinë dhe të mahnitet me ju
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
NËSE JENI 2
jo keq pervec asaj me te kuqe, jemi shume mire une me veten timeJu e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.![]()
Loneliness comes in only one size - Extra Large
po une qe jam 12.7 i bie te jem 10????????????????????
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt