se keni ne rregjull teorine se dueht mbledh edhe viti i lindjes
pastaj bohemn llogarite.
qashtu bejby![]()
se keni ne rregjull teorine se dueht mbledh edhe viti i lindjes
pastaj bohemn llogarite.
qashtu bejby![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
akoma me lipstick ti re
Nr 4.....
NËSE JENI 4
Lidhjet kalimtare? Flertet për një ditë? Nuk është kjo për ju. Ju jeni të dashur, sensibël, të butë , ndaj për dashuri ju nevojitet siguria, sinqeriteti, respekti – juve ju ndjell ndershmëria, bota e ndjenjave, e kurrsesi marrëzitë . Jeni posesivë dhe besnikë (sipas rregullit) , prandaj largojuni dashurisë në shikim të parë, pasioneve që mund të shërthejnë... dhe të shuhen.
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Nr 1
NËSE JENI 1:
Jeni të pavarur, impulsiv dhe spontan. Dëshironi që vetë të arrini deri tek suksesi. Në planin sentimental ju udhëheq pasioni, ju doni ose nuk doni, dhe silleni në harmoni me këtë. Keni nevojë që të jeni krenar me partnerin tuaj (por, edhe pse ju atë vetë e zgjidhni, keni vështirësi kur duhet t'i bëni disa lëshime, të sakrifikoni pak liri, ndaj më tepër e doni partnerin pak më të bindur). Duke qenë se jeni të guximshëm dhe dinamikë, ju jeni forca lëvizëse e perandorit.
Kane genjyer cik fare![]()
![]()
Do ti qe sikur e ke gjetur -__^NËSE JENI 7
Shtata, numri i fshehtësive, e bën edhe shpirtin tuaj misterioz; nuk i tregoni lehtë ndjesitë tuaja. Jeni temperament i llojit të vet, të pavarur (mbase edhe të vetmuar!) dhe për ju joshja e polit tjetër nuk do të thotë se duhet të jetë intelektuale. Në të vërtetë, ju mund të dukeni indiferentë, por në thellësi të shpirtit ju jeni sensibël dhe në ju vlojnë ndjenjat. Ju nuk thoni lehtë: "Të dua!", këtë e tregoni në tjetër mënyrë. I mbetet partnerit tuaj që ta zbulojë fshehtësinë tuaj, të depërtojë në atë mister.
Ndryshuar për herë të fundit nga Dj-GabrieL : 04-10-2008 më 20:42
Feel the pump √
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
bebushe nga mi nxjer keto tema mi dreq se na fute ne mendime
e shikon ti qe nuk po na dalin llogarite siç duhet![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
7 me doli.... doli dhe shume tjeter mmmmm
Mos jeto me friken e vdekjes, por vdis me gezimin se ke jetuar
hej une dola 5
perputhem komplet me ate qe thueht aty
Krijoni Kontakt